Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 14.169
- 10.147
- 1.088
Sonuna kadar Fatih Terim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih Terim'in bütçe diye ağlamasına anlam veremiyorum. Daha geçen sene ŞL'de Şampiyonluk diye hayal satıyordun hocam!..
En kolay gruptan sadece 4 puan alabildik. Schalke insaflı davranmasa 3.bile olamazdık.
Kimse final yapalım falan demiyor da hiç değilse bir Son 16 yapalım veya atıyorum Chelsea ile oynarken onları 90 dk boyunca zorlayalım..
Kızılyıldız bile Liverpool'u yendi, Napoli ile berabere kaldı bu sene. Onlardan kat kat büyük bütçemiz var bizim.
Cunku taktisyen bir hoca degil, 1,5 senedir iyi oynadigimiz mac sayisi belki 5 tir. Geri kalan butun kaos ve 90 dakkika atacaz mi diye bekliyoruz.
Normal sartlarda yarin bize rizeye ezmemiz lazim, ama takim ne yaptigni ve nasil oynancak bilmiyor. Komple kaos futbolu
Cunku taktisyen bir hoca degil, 1,5 senedir iyi oynadigimiz mac sayisi belki 5 tir. Geri kalan butun kaos ve 90 dakkika atacaz mi diye bekliyoruz.
Normal sartlarda yarin bize rizeye ezmemiz lazim, ama takim ne yaptigni ve nasil oynancak bilmiyor. Komple kaos futbolu
Farklı bir hoca gelse çoşacak mıyız ?
derhal taktisyen bir alman hoca
konu bütçe istemesi değil kiO adam bütçe istemiyecek mi ?
O adam sabır istemiyecek mi ?
kafadan 2 3 yıl şampiyonluk beklemeyin demiyecek mi ?
Farklı bir hoca gelse çoşacak mıyız ?
konu bütçe istemesi değil ki
fatih terim'in de en doğal hakkı bütçe istemek
geldiği gün söyledikleriyle bugün söyledikleri çelişiyor sadece
rezalet abi rezalet. Schalke bizi resmen ezdi. Üstelik bütün sene Bundesliga'da küme düşme mücadelesi veren takım bu Şalke.
Konya kapanıyor diye şikayet ediyorlar birde. Kapanacak tabi ki. Büyük takımsan sana kapanmayacakta ne yapacak.. Senin görevin onu aşmak.
Burnley, City macindaki resmen ordu kurdu defansta adamlar denedi denedi en sonunda attilar. Bizim hucum planimiz a-b-c planimiz yok, resmen rastgele oynuyoruz. Ne oynadigimiz belli degil, oyuncular inanilmaz statik ve yerinde top bekliyorlar, kosu yollari bile yok. Bu deplasman fobisi iste burdan kaynaklaniyor.
planımız var. Nedir? Donk ileri, Maicon ileri..Mariano şişir oğlum ceza sahasına. Plan budur işte. Kimsenin öngöremediği büyük plan. 1 kere oldu diye her maç aynı şeyi deniyoruz..
Yazık yahu.
klopp oynattı kanki o finalive bu adama biz yilda 3M euro net ucret oduyoruz. Resmen komedi, ben herzaman forumda acik konustum ve ben terim dusmanim dedim. Fiyat performans olarak kocaman bir fiyasko.
Terim biraktigi zaman biz kulube mi kapatacaz? Turkiyede yabanci antrenor basaramaz da yalan, dogru adama gittik mi de oyle diyoruz? mesela Aysal, Tuchele cok istemisti ama adam o zaman hastaydi ve 1 sene dinlendi. Tuchel gelseydi suan bambaska sey konusurduk, adam Dortmund'da CL final oynatti.
Favre
Tuchel
Bielsa
Terimden sonra keske birisi gelse.
klopp oynattı kanki o finali
Firavunlar dolmuş yine
turkiyeye ii yabanci hoca (yada piyasasi olan y.h.) getiremezsin
isler 1-2 mac kotu gitsin herif direkt kovulup baska is dusunmege baslar
cunku gidebilecegi tonla ulke olur basta kendi ulkesi olmak uzre
o yuzden cool hocalari fln yazip hocaya kuyu kazmayi birakalim
hea olur da tecrubesiz, yahut dususte olan hoca varsa bunlari dile getirelim
aksi taktirde kolpaya ivedilikle son verelim