Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terimin oynattigi futbol gercekten yilda 3m euroyu hakkediyormu?

3 milyona kimi getireceksin başka söyle de bilelim ?

3 milyonu oynattığı futboldan değil kazandırdığı başarılardan dolayı alıyor ve hakediyorda.Git bak bakalım diğer kulüplere,efsane isimlerine ne kadar maaş veriyorlar.Az bile alıyor

Bu Onur'da tam genç hoca fetişti

Geçen sezon Tudor'u ölümüne savunurken şimdi Terim'e sallar olmuş.İkisini de savunsan yine tutarlısın derdim

Sanırsın Tudor müthiş futbol oynattı

ve bu adama biz yilda 3M euro net ucret oduyoruz. Resmen komedi, ben herzaman forumda acik konustum ve ben terim dusmanim dedim. Fiyat performans olarak kocaman bir fiyasko.

Terim biraktigi zaman biz kulube mi kapatacaz? Turkiyede yabanci antrenor basaramaz da yalan, dogru adama gittik mi de oyle diyoruz? mesela Aysal, Tuchele cok istemisti ama adam o zaman hastaydi ve 1 sene dinlendi. Tuchel gelseydi suan bambaska sey konusurduk, adam dortmunda cok basariliydi

Favre
Tuchel
Bielsa
Marco Rose
Christoph Gaultier

Terimden sonra keske birisi gelse.
Tuchel gelse idi şu an hangi oyuncular ile kavgalı onu konuşuyor idik. Geçin abi şu balonu, iletişim konusunda al Tudoru vur Tuchele. Tuchel kaç senedir teknik direktör hani abi elle tutulur bir başarısı? PSG ile Fransa şampiyonluğu başarı falan değil.

Bu Onur'da tam genç hoca fetişti

Geçen sezon Tudor'u ölümüne savunurken şimdi Terim'e sallar olmuş.İkisini de savunsan yine tutarlısın derdim

Sanırsın Tudor müthiş futbol oynattı

müthiş oynatmıyordu ama planı vardı. 11 oyuncunun 9 tanesi yeniyken adam mis gibi takım yaptı. Kimse beklemezken müthiş bir grafik yaptı.

Genç hoca istiyorum. Prandelli,Lucescu,Aragones gibiler gelmesin zaten. Tudor tipi buradan büyük ligleri hedefleyen hocaları istiyorum. Para için değil idealleri için gelen, hırslı hocalar.

Skibbe'de o tip hocaydı ve müthiş oynatıyordu ama sonuçlar gelmedi. Kocaeli maçında 2-3 iken Baros penaltı kaçırdı, döndü gol yedik. Devam etse belki Hamburg'u da yenerdik. Berlin ve Benfica deplasmanlarında oynadığımız oyun hala aklımda..

Ve şu lider iken hoca yuhalandı vs. gibi söylemler de baymaya başladı artık.

Verilen Klopp örneği, adam sekizinci oldu evet ama oyun açısından umut verici idi, ki bugün nereye geldiğini hep birlikte izliyoruz. Ayrıca sabır edilen Klopp, nereden hangi başarı referansı ile geldiği malum. Adam iflasın eşiğine kadar gelen Dortmund takımını aldı Bayern hegemonyasını kırdı, bunun yanında CL Finali oynattı. Üstelik Madrid ve City gibi takımları madara ederek. Böyle bir teknik direktöre sabır gösterirsin.

Tudor gibi bilmem kaç puandan liderliği veren , oynattığı oyun günden güne kötüye giden ve hiç bir başarı referansı olmayan birine, üstelik o denli saçma sapan iletişim bozukluğu ile tahammül sınırlı olur.

Ha keza yine örnek verilen Klopp, onca başarı sonrası başarısız geçen bir sezon sonrası yollar ayrıldı.

Ve şu lider iken hoca yuhalandı vs. gibi söylemler de baymaya başladı artık.

Verilen Klopp örneği, adam sekizinci oldu evet ama oyun açısından umut verici idi, ki bugün nereye geldiğini hep birlikte izliyoruz. Ayrıca sabır edilen Klopp, nereden hangi başarı referansı ile geldiği malum. Adam iflasın eşiğine kadar gelen Dortmund takımını aldı Bayern hegemonyasını kırdı, bunun yanında CL Finali oynattı. Üstelik Madrid ve City gibi takımları madara ederek. Böyle bir teknik direktöre sabır gösterirsin.

Tudor gibi bilmem kaç puandan liderliği veren , oynattığı oyun günden güne kötüye giden ve hiç bir başarı referansı olmayan birine, üstelik o denli saçma sapan iletişim bozukluğu ile tahammül sınırlı olur.

Ha keza yine örnek verilen Klopp, onca başarı sonrası başarısız geçen bir sezon sonrası yollar ayrıldı.

Pardon da Tudor nereden aldı? 6. ve 4.bitiren ölü bir takımı aldı. O takım sezon başı Östersunds'a bile elendi. Adam baştan aşağı format attı takıma.

Klopp'u geç hadi. Guardiola'ya ne diyorsun? Kendisi geldiğinde takım ŞL Yarı finali yapmıştı. Kendisi ise geldiği ilk sene ligde 4.oldu. ŞL'de Monaco'ya 5-3'ten ikinci maçta turu verdi. Kendisi bile "ben olsam beni kovardım" açıklaması yaptı ama sabredildi ve ertesi sene 100 puanla şampiyonluk geldi. Bu sene de 98 puanla olacaklar gibi.

Bizde olsa Guardiola anında fişi çekilmişti.

Öyle bir takıma sahip olup, leş gibi bir United takımına karşı ilk maçta avantajlı skor aldıktan sonra kendi sahasında elenen adamın dövülerek kovulması gerekir.

Pardon da Tudor nereden aldı? 6. ve 4.bitiren ölü bir takımı aldı. O takım sezon başı Östersunds'a bile elendi. Adam baştan aşağı format attı takıma.

Klopp'u geç hadi. Guardiola'ya ne diyorsun? Kendisi geldiğinde takım ŞL Yarı finali yapmıştı. Kendisi ise geldiği ilk sene ligde 4.oldu. ŞL'de Monaco'ya 5-3'ten ikinci maçta turu verdi. Kendisi bile "ben olsam beni kovardım" açıklaması yaptı ama sabredildi ve ertesi sene 100 puanla şampiyonluk geldi. Bu sene de 98 puanla olacaklar gibi.

Aydin Aslan maalesef terim virusune kapilmis. Kos koca dunyada sanki hucum futbol oynatacak hoca kalmadi.

Takıma gelen hangi hocaya 40 milyon euro transfer bütçesi verildi hala Tudor diyorsunuz pes Tudor kalsaydı geçen sezon 4.cü olucaktık net şekilde 1 tane büyük maç alamayan biriyle neyin hayalini kuruyorsunuz onun çapı Udinese

Takıma gelen hangi hocaya 40 milyon euro transfer bütçesi verildi hala Tudor diyorsunuz pes Tudor kalsaydı geçen sezon 4.cü olucaktık net şekilde 1 tane büyük maç alamayan biriyle neyin hayalini kuruyorsunuz onun çapı Udinese
tamam bok gibi hocaydı tudor da ama içerde bi tane büyük maç oynadı o konuda haksızlık etme deplasmanda ft de kazanamadı büyük maç

Evet kendi kurduğu takımın kontrolünü yitirip iki haneli farktan liderliği verdi. Ben kendi kurduğu takım argümanı üzerinden başarılı bir yönetim göremiyorum. Fener derbisi ve o maçtan sonra da futbol adına hiç bir şey oynamadık, buna o çok övülen ve 5-1 biten Gençlerbirliği maçı dahil. Keza kendisinin aldırdığı oyuncuların büyük bölümü hala takımda ve biraz Feghouli harici hepsinden kurtulsak diye umut ediyoruz.

Guardiola'nın o dönemini izlemediğim için bilmiyorum, dolayısı ile oynattığı oyun umut verici miydi değil miydi bilmiyorum. Tek bildiğim Guardiola için sabır gösterilmesi Tudor'un iyi hoca olduğunu göstermez. Sabır için bizzat bize yakın örnek mi istiyorsun, Rijkaard.

Hani öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki böyle şeyler sadece bizim ülkemizde oluyor gibi ve sanki Tudor muhteşem bir top oynattığı ve şampiyonluk yarışında rakiplerine müthiş bir fark attığı dönem gönderilmiş gibi. Bir sürü örnek var, Löw gibi biri Dünya Kupasını getirdi, daha büyük bir başarı yok ve şu an istenmeyen adam durumunda.

Dün desteklediğini söylediğin Sarri, adam Napoli takımında iyi top oynatıyor ve değer görüyor idi. Şu an hala Chelsea takımımın başında ama taraftarı memnun değil ve gitmesini istiyorlar. Kendini kanıtlamış bir hoca ve daha ilk sezonu, ki ipler şimdilerde de değil çok daha önceden koptu.

Yine bir başka örnek Kovac. Bugün Frankfurt takımımın temeli o adama ait ama bir ara ilk sezonu olan Bayern takımında kovulma noktasına geldi. Başkanları açıklama yaptı koltuğu hala daha sağlam değil.

Şöyle de bir şey var, Guardiola örneğini ele alırsak, Barcelona gibi takımlar bir sezon başarısız olmayı maddi yönden göze alabilirler. Türkiye'de malum bir sezon șampiyonlar ligine gideme vahim durumlar yaşıyorsun. Ha bu döngü Tudor'un suçu mu, tabiki değil. Ancak eğer biz geçen sezon şampiyon olamasa idik, ki Tudor ile bunun mümkün olmadığına inanan biriyim, maddi olarak sadece tepetaklak olmayacaktık, alacağımız cezalar olacaktı. Belki de sadece Avrupa'dan men de değil transfer yasağı. Sence Tudora sabır edilse idi, Tudor'un kurduğu ve kurulduktan bir kaç ay sonra bir sürü defosu ortaya çıkan bu takıma transfer yasağı sebebi ile takviye yapamasan bu sene ne gibi bir başarı elde edilebilir idi?

Şu an hiç bir Türk kulübünün böyle bir sabır gösterecek durumu yok. Olur mu, bu kafa ile pek mümkün değil hala daha otuz küsür yaş üzeri oyuncular peşinde geziyor kulüpler. Hele hele iletişim nedir bilmeyen, iletişime bomba muamelesi yapan Tudor gibi biri ile bu sabrı yönetmek imkansız.

Ek olarak, Tudor'un başka başarısız tarafı kulübe kötü giden bir sezon esnasında gelmiş olmasına rağmen, hiç bir baskı olmadığı halde genç bir oyuncu çıkaramamış olması. Hadi o sezon çıkmadı, kötü bir sezon olduğu için genç bir oyuncuyu ateşe atmak istemedi diyelim. O kötü sezon boyunca elde ettiği süre boyunca genç oyuncuları gözlemleyip, yeni sezon da işlerin iyi gittiği zamanlarda da mı çıkaramazdı? Bunu aynı alt yapıya erişimi olan Fatih hoca nasıl yaptı?

Son düzenleme:
Terim'i eleştirin, ki ben de eleştiriyorum, ama bunu Tudor denen psikopatı överek yapmayın.

Aşırı saçma birşey. Tudor denen manyağı şu konuda isminin geçmesi bile rezillik.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt