Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman derhal malum soruyu soralım.Terim öncesi iyi oynadığımız bir sene söyler misin yılını ve hocasını ?

Bu takım en son yine Terim önderliğinde adam gibi top oynadı senelerce hocalar değişti,başkanlar değişti yine değişen bir şey olmadı.Sizin kafa yapınız değişirse bak işte o zaman bir şeyler olabilir

İşin enteresan yanı ne biliyor musun,Tudor vb. gibi yabancı hocaları da biz savunduk burada şans verilmeli diye.Millet sövdü saydı hocalar gitti bir bok olmaz bunlardan diye.Şimdi Terim geldi onu da beğenmiyor millet. :D Her şey bir anda olup bitecek.Böyle bir dünya yok.

valla senin bileceğin iş reis ben tercihlere saygılı bi insanım

Osman delirtme beni.. Ben söyleyeceğimi söyledim. Terimsporlu degilim, köküne kadar Galatasaraylıyım. Objektif biriyim. Senin gibi fanatiklik yapmıyorum. Suphen varsa bana özelden yaz. Istanbuldayım. Gel tanısalım. Bazı seyleri anlarsın. Bu son mesajımdır.

Mikser unvanlı kişiler hala bana laf sokmaya calışıyor.. umurumda degil..

Umrunda olsa ne yazar Erolcum

Sen gelmissin burada hakemle mac kazandiniz tebrik ederim falan demissin

Insan gibi sorduk iki kere hakem nerede nasil mac kazandirmis bize diye

Hakem hata falan yapmadi iste. Cevap veremiyorsun sen de aklina bir pozisyon bile gelmiyor

Umrunda olsa ne yazar Erolcum

Sen gelmissin burada hakemle mac kazandiniz tebrik ederim falan demissin

Insan gibi sorduk iki kere hakem nerede nasil mac kazandirmis bize diye

Hakem hata falan yapmadi iste. Cevap veremiyorsun sen de aklina bir pozisyon bile gelmiyor

Bu konuya yaklaşık 1.5 aydır filan bakmıyorum kafam rahat, fakat sürekli üste çıkınca bakmadan edemedim. Hakemle maç kazandınız yazan biri Galatasaraylı olamaz gereğini yapayım.

Osman delirtme beni.. Ben söyleyeceğimi söyledim. Terimsporlu degilim, köküne kadar Galatasaraylıyım. Objektif biriyim. Senin gibi fanatiklik yapmıyorum. Suphen varsa bana özelden yaz. Istanbuldayım. Gel tanısalım. Bazı seyleri anlarsın. Bu son mesajımdır.
fanatiklik mi? erol bizim gs aşkımız sizin zebra sevginize benzemez duygularımız için fanatizim tabiri az kalır ben gsye aşıkım ve aşkın tarifide yoktur

Biraz da hakem desteği ile maçı kazandık. FT şansı..

Bune lan zırzop. Şunu bugün maçı izleyen hiçbir Galatasaraylı yazamaz. Maçın atmosferi ve sonradan oluşan algıya rağmen bunları yazıyorsan net Galatasaraylı filan değilsindir.

Şimdi uza milletin sinirlerini zıplatmadan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt