Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Sen ne biçim adamsın be. Camur at, izi kalsın hesabı.. Yaşını bilmiyorum. Soylemedin.. Zebra veya kuş familyasın olanı bu forumda s... nler.. oldu mu???
Olmadi. Soyle hakem nerede desteklemis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen ne biçim adamsın be. Camur at, izi kalsın hesabı.. Yaşını bilmiyorum. Soylemedin.. Zebra veya kuş familyasın olanı bu forumda s... nler.. oldu mu???
O zaman derhal malum soruyu soralım.Terim öncesi iyi oynadığımız bir sene söyler misin yılını ve hocasını ?
Bu takım en son yine Terim önderliğinde adam gibi top oynadı senelerce hocalar değişti,başkanlar değişti yine değişen bir şey olmadı.Sizin kafa yapınız değişirse bak işte o zaman bir şeyler olabilir

valla senin bileceğin iş reis ben tercihlere saygılı bi insanım
asparagas erolu ciddiye alip cvp fln mi veriyorsunuz
Reis su kuslara bi el at yaw... Nefes alamiyoruz bazen
Nobet cayir cayir olmali... Sinerjiyi yakalamaliyiz
Mikser unvanlı kişiler hala bana laf sokmaya calışıyor.. umurumda degil..
Kuş olmadığına içten inanıyorum. Hürmetler.Mikser unvanlı kişiler hala bana laf sokmaya calışıyor.. umurumda degil..
Umrunda olsa ne yazar Erolcum
Sen gelmissin burada hakemle mac kazandiniz tebrik ederim falan demissin
Insan gibi sorduk iki kere hakem nerede nasil mac kazandirmis bize diye
Hakem hata falan yapmadi iste. Cevap veremiyorsun sen de aklina bir pozisyon bile gelmiyor
Umrunda olsa ne yazar Erolcum
Sen gelmissin burada hakemle mac kazandiniz tebrik ederim falan demissin
Insan gibi sorduk iki kere hakem nerede nasil mac kazandirmis bize diye
Hakem hata falan yapmadi iste. Cevap veremiyorsun sen de aklina bir pozisyon bile gelmiyor
Bu konuya yaklaşık 1.5 aydır filan bakmıyorum kafam rahat, fakat sürekli üste çıkınca bakmadan edemedim. Hakemle maç kazandınız yazan biri Galatasaraylı olamaz gereğini yapayım.
fanatiklik mi? erol bizim gs aşkımız sizin zebra sevginize benzemez duygularımız için fanatizim tabiri az kalır ben gsye aşıkım ve aşkın tarifide yokturOsman delirtme beni.. Ben söyleyeceğimi söyledim. Terimsporlu degilim, köküne kadar Galatasaraylıyım. Objektif biriyim. Senin gibi fanatiklik yapmıyorum. Suphen varsa bana özelden yaz. Istanbuldayım. Gel tanısalım. Bazı seyleri anlarsın. Bu son mesajımdır.
Bu konuya yaklaşık 1.5 aydır filan bakmıyorum kafam rahat, fakat sürekli üste çıkınca bakmadan edemedim. Hakemle maç kazandınız yazan biri Galatasaraylı olamaz gereğini yapayım.
Biraz da hakem desteği ile maçı kazandık. FT şansı..