Aydın şampiyonluk akşamı. Ben taraftar olarak vazifemi sezon boyu imkanım oldukça ve bugünkü maç için fazlası ile yaptım. Sezon boyu yaptığım eleştirilerin de arkasındayım, bir türlü öğrenemediniz elma ile armutu bir birinden ayırmayı.
Dün de yazdım, ben genel olarak oyunu eleştiriyorum ve bu oyun düzelmediği sürece de devam edeceğim.
Konuda bu maçta geriye düştüğümüzde bizzat hocaya ağır ifadeler kullananlar var ama sen dün gece olduğu gibi gelip yine bana satașıyorsun. Halbuki ben maç konusunda devre arası iki tane mesaj attım dönecek diye, hani mesajlarımı takip ediyorsun, gözden geçiriyorsun ama herhalde işine gelmeyen mesajlarda gözüne perde iniyor.
Yine dün de yazdım neden yaptığın açıkça belli, hele şöyle bir akşam bile bunu devam ettirmene söyleyecek bir söz bulamıyorum.
Bu yüzden senden ricam dün yazıp editlediğin mesajın da yazdığın gibi, forumda uzun mesajlar yazan biri var onun mesajlarına denk geldiğin zaman nexte tıklaman.
Ha illaki sataşacak insan arıyorsan, konuda biraz geriye gittiğin zaman bizzat hocaya karşı yazan, gitmesini söyleyen bir sürü mesaj mevcut.