Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ecel terleri döktük, son anlar kaç kişi bayılma noktasına geldi ama kimse desteği bırakmadı. Bugün zaten futbol falan oynanmadı, rakip bunun için gelmediğini açık açık gösterdi. Günahları ile sevapları ile Şampiyonluk için de bugünkü psikolojik savaş için de tebrikler. Umarım yaz dönemini tüm detayları ile iyi geçiririz de, bunlar gibi aç tavuklara bir daha kendilerini dari ambarında sanma imkanı vermeyiz.

hahaha sizin böyle mesajlarınızı görmek ne büyük keyif :asd:

received_10155476171359011.webp

hahaha sizin böyle mesajlarınızı görmek ne büyük keyif :asd:
Aydın şampiyonluk akşamı. Ben taraftar olarak vazifemi sezon boyu imkanım oldukça ve bugünkü maç için fazlası ile yaptım. Sezon boyu yaptığım eleştirilerin de arkasındayım, bir türlü öğrenemediniz elma ile armutu bir birinden ayırmayı.

Dün de yazdım, ben genel olarak oyunu eleştiriyorum ve bu oyun düzelmediği sürece de devam edeceğim.

Konuda bu maçta geriye düştüğümüzde bizzat hocaya ağır ifadeler kullananlar var ama sen dün gece olduğu gibi gelip yine bana satașıyorsun. Halbuki ben maç konusunda devre arası iki tane mesaj attım dönecek diye, hani mesajlarımı takip ediyorsun, gözden geçiriyorsun ama herhalde işine gelmeyen mesajlarda gözüne perde iniyor.

Yine dün de yazdım neden yaptığın açıkça belli, hele şöyle bir akşam bile bunu devam ettirmene söyleyecek bir söz bulamıyorum.

Bu yüzden senden ricam dün yazıp editlediğin mesajın da yazdığın gibi, forumda uzun mesajlar yazan biri var onun mesajlarına denk geldiğin zaman nexte tıklaman.

Ha illaki sataşacak insan arıyorsan, konuda biraz geriye gittiğin zaman bizzat hocaya karşı yazan, gitmesini söyleyen bir sürü mesaj mevcut.

Aydın şampiyonluk akşamı. Ben taraftar olarak vazifemi sezon boyu imkanım oldukça ve bugünkü maç için fazlası ile yaptım. Sezon boyu yaptığım eleştirilerin de arkasındayım, bir türlü öğrenemediniz elma ile armutu bir birinden ayırmayı.

Dün de yazdım, ben genel olarak oyunu eleştiriyorum ve bu oyun düzelmediği sürece de devam edeceğim.

Konuda bu maçta geriye düştüğümüzde bizzat hocaya ağır ifadeler kullananlar var ama sen dün gece olduğu gibi gelip yine bana satașıyorsun. Halbuki ben maç konusunda devre arası iki tane mesaj attım dönecek diye, hani mesajlarımı takip ediyorsun, gözden geçiriyorsun ama herhalde işine gelmeyen mesajlarda gözüne perde iniyor.

Yine dün de yazdım neden yaptığın açıkça belli, hele şöyle bir akşam bile bunu devam ettirmene söyleyecek bir söz bulamıyorum.

Bu yüzden senden ricam dün yazıp editlediğin mesajın da yazdığın gibi, forumda uzun mesajlar yazan biri var onun mesajlarına denk geldiğin zaman nexte tıklaman.

Ha illaki sataşacak insan arıyorsan, konuda biraz geriye gittiğin zaman bizzat hocaya karşı yazan, gitmesini söyleyen bir sürü mesaj mevcut.

Şöyle uzun uzun yazmak için uğraşma inan okumuyorum zira önemsiz :d

Şöyle uzun uzun yazmak için uğraşma inan okumuyorum zira önemsiz :d
Bu yüzden mi dün gece Aydın hayırdır nerden esti de gelip bana sataștın dediğimde açıklama olarak eski mesajlarını okudum diye yazdın. Zira onların bazıları da uzun. Bari kendi kendini yalancı duruma düşürme yahu.

Bu yüzden mi dün gece Aydın hayırdır nerden esti de gelip bana sataștın dediğimde açıklama olarak eski mesajlarını okudum diye yazdın. Zira onların bazıları da uzun. Bari kendi kendini yalancı duruma düşürme yahu.

Hocayı tebrik etmeyi öğreneceksiniz

Takım top oynamıyor diye ağlamaya devam edeceksen ayrı konu aç orada ağla.Biz koyduk eğleniyoz

Bir ara bende de vardı futbolu bilen Alman Hoca, gegen pres, 433 bilmem ne falan Terim yokken kıymetini anladım bizim için yeryüzünde ondan iyisi yok. Hoca biraz sahaya konsantre olsun, taraftarda herşeye muhalefet etmeyi bıraksın gül gibi geçinip gidelim.

Her ne kadar teknik ve taktik bilgisini yetersiz bulsam ve eleştirsem de
geçen sene ve bu seneki şampiyonlukta işin psikolojik kısmını TERIM'den daha iyi kimse yönetemezdi.

Mental açıdan ülkenin en iyi hocası kendisine bize kattıkları ve şampiyonluk için teşekkür ediyorum.

Lütfen yanına sağlam bir yardımcı al ve transfer işine duygusal yaklaşma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt