- 1 Mayıs 2018
- 57.678
- 48.473
- 3.873
hic birsey olmaz, hakeme silah olsa vururdum diyen adam 11gun ceza aldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence ceza verirler gidip küfredip tokatladıysa harbiden.Yazık yav. Kancık tahir şu twiti atarken yaşadığı ezik sevinci kelimelere dökmüş. Bu sene 10 maç yoktu gene sezon sonu koydu. 2–3 maç olmasa ne olacak ki ceza verileceğini düşünmüyorum.
Dün yanlış hatırlamıyorsam Aspor'da hakem rapora yazmamış dediler ne kadar doğru bilemiyorum.Bence ceza verirler gidip küfredip tokatladıysa harbiden.
Yazmadılar bence.Yazsa maç sonu el sıkışmazlardı..Dün yanlış hatırlamıyorsam Aspor'da hakem rapora yazmamış dediler ne kadar doğru bilemiyorum.
İkisi de Galatasaraylı filan değil. Tek bildikleri iki gıdım akılla nefret kusmak.Sezon icerisinde monitorun kenarina ilistirdigim post-it'in uzerinde iki adet post numarasi vardi. Kendimce totem yapip sezonu sampiyon bitirince paylasirim diye dusunmustum. Grande sezonu sampiyon tamamladi, 8 puan gerilerden geldi, bana da bunlari paylasmak duser. Yazan arkadaslar kusura bakmasin.
Terim kacmadi ve sampiyon olduk. 3. yine buyuk ihtimal Besiktas oldu, Senol opsun basina koysun.
Not: Ikinci olan GSC Haber - Fatih Terim'in Sözleşmesi 5 Yıl Daha Uzatılacak basligindan.
Ekli dosyayı görüntüle 46475
Ekli dosyayı görüntüle 46476
Sezon icerisinde monitorun kenarina ilistirdigim post-it'in uzerinde iki adet post numarasi vardi. Kendimce totem yapip sezonu sampiyon bitirince paylasirim diye dusunmustum. Grande sezonu sampiyon tamamladi, 8 puan gerilerden geldi, bana da bunlari paylasmak duser. Yazan arkadaslar kusura bakmasin.
Terim kacmadi ve sampiyon olduk. 3. yine buyuk ihtimal Besiktas oldu, Senol opsun basina koysun.
Not: Ikinci olan GSC Haber - Fatih Terim'in Sözleşmesi 5 Yıl Daha Uzatılacak basligindan.
Ekli dosyayı görüntüle 46475
Ekli dosyayı görüntüle 46476
Orhana temas ettirdi. 10 metre önümde oldu tüm mevzular.hoca yumruğu kaldırmış lakin indirmemiş
Orhana temas ettirdi. 10 metre önümde oldu tüm mevzular.
Bundan bir şey olmaz pek. Eylemi sonuçlandırmış olsaydı tarihi ceza alırdı galiba.
Oww hoca yumruğu yapıştırırm demiş resmen,bu görüntüler başımızı ağrıtır rapora yazdılarsa
Oww hoca yumruğu yapıştırırm demiş resmen,bu görüntüler başımızı ağrıtır rapora yazdılarsa