Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazık yav. Kancık tahir şu twiti atarken yaşadığı ezik sevinci kelimelere dökmüş. Bu sene 10 maç yoktu gene sezon sonu koydu. 2–3 maç olmasa ne olacak ki ceza verileceğini düşünmüyorum.
Bence ceza verirler gidip küfredip tokatladıysa harbiden.

Sezon icerisinde monitorun kenarina ilistirdigim post-it'in uzerinde iki adet post numarasi vardi. Kendimce totem yapip sezonu sampiyon bitirince paylasirim diye dusunmustum. Grande sezonu sampiyon tamamladi, 8 puan gerilerden geldi, bana da bunlari paylasmak duser. Yazan arkadaslar kusura bakmasin.

Terim kacmadi ve sampiyon olduk. 3. yine buyuk ihtimal Besiktas oldu, Senol opsun basina koysun.

Not: Ikinci olan GSC Haber - Fatih Terim'in Sözleşmesi 5 Yıl Daha Uzatılacak basligindan.

46475

46476

Sezon icerisinde monitorun kenarina ilistirdigim post-it'in uzerinde iki adet post numarasi vardi. Kendimce totem yapip sezonu sampiyon bitirince paylasirim diye dusunmustum. Grande sezonu sampiyon tamamladi, 8 puan gerilerden geldi, bana da bunlari paylasmak duser. Yazan arkadaslar kusura bakmasin.

Terim kacmadi ve sampiyon olduk. 3. yine buyuk ihtimal Besiktas oldu, Senol opsun basina koysun.

Not: Ikinci olan GSC Haber - Fatih Terim'in Sözleşmesi 5 Yıl Daha Uzatılacak basligindan.

Ekli dosyayı görüntüle 46475
Ekli dosyayı görüntüle 46476
İkisi de Galatasaraylı filan değil. Tek bildikleri iki gıdım akılla nefret kusmak.

Ekli dosyayı görüntüle 46475
Ekli dosyayı görüntüle 46476

2 kripto

Görmeyenler için amme hizmeti

Oww hoca yumruğu yapıştırırm demiş resmen,bu görüntüler başımızı ağrıtır rapora yazdılarsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt