Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok iyi bir kadro kurulsa dahi F.Terim'in bu takıma iyi bir futbol oynatabileceğine inancım yok maalesef. Şampiyon olamayız demiyorum, yine olabiliriz belki ama iyi futbol, organize futbol, bireysel becerilere her zaman muhtaç olmadığımız bir futbol zor.

Modern futbol nedir? Nasıl oynanır?

takım resmen yürüyor

hocanın oyuncuları sahaya dizmek dışında bi işlevi yok herhalde..

Takımda taktik namına bişey yok. Defansla Diagne'nin arası 100 metre, topu alan oyuncu yakında arkadaşını bulamıyor, biseyler yapmaya çalışan oyuncu da 1-2 kere deneyip takımın dağınıklığından etkilenip salıyor zaten Belhanda da olduğu gibi. Hoca milli takımın başındayken beri söylüyorum hocanın devri kapandı bile seneler önce. Fatih hocayla Galatasaray'ın kimyası farklıdır ama herşey bir yere kadar gerçekten. Kendini gelistirmiyor hiç bu zaten sahadaki oyuna yansıyor. Biz belki yine şampiyon oluruz ama bu hocanın ligdeki dinamikleri iyi bilmesinden ve iletişim gücünden, içerideki taraftar gücünden olur. Kötü futbol, avrupada ezilme ve deplasman fobisi devam edecek gibi. Hiç olmadı 2-3 tane altyapıda sağlam taktik görmüş yardımcı al be hoca İngiltere'de ki takımlar mal mı 4-5 tane yardımcı antrenörü var hepsinin, bizde 2 tane var onlarda etkisiz eleman. Ben oyuncuları eleştirmeyi komik buluyorum, şu an Ronaldo gelse 10. dakikada sahadan kaçar. Bir takımda 11 futbolcu da formsuz olmaz.

Seviye antu’ya dondu lan. Bu aglaklik ne yahu haha. Terimci falan degilim de terimciler nerde simdi diye piclik yapanlar takim kazaninca kendileri ortalikta olmazlar. Gidin picliginizi baska yerde yapin antu’ya falan uye olun simarik veletler.
Eleştiriler haksız mı? Ne küfrediyorsun boş boş gerizekalı? Kazanınca seviniriz ama kötü oyunu da eleştiririz dibine kadar. 2-3 kişi var onlar Terim düşmanlığı noktasında takılıyorlar da onun dışında gayet haklı eleştiriler yapılıyor burada hep..

Bu kadar pahalı bir takım ancak bu kadar leş top oynar bu senin eserin hocam gurur duy.

Yahu takım 2 pas yapamıyor 2 pas!! Bu ne biçim oyun inanmak mümkün değil, ne oynuyor bu takım, çık şimdi de hakemlere ona buna salla. Yetti yahu. Bu takım geçen sene 60 küsur puanla şampiyon oldu rakipleri zayıf olduğu için. Günden güne de eriyor bu takım. Hazırlık döneminde gelen geçen 4 attı hazırlık dönemi dedik ama bu ne biçim futbol. Yeter artık hatalarından gına geldi.

gecen sezon Manchester City taktiklerine takmisti, bu sezon da Liverpool deniyor Hoca :D full pres yapti, cidden 33 yas ortalama takimda 39 derecede :D

Ulan keşke gitse varya sizin sonra burada Terim geri gelsin diye ağlamalarınızı görmek isterdim

Gerçi kime anlatıyoruz biz burada Tudor'u savunurken bu herifler yine aynı şeyleri yazıyorlardı

Hoca Donk varken Selçuk nedir ?

Herkes stabil ayağına pas bekliyor, sahada hareketli oyuncu yok. Bu takımın taktiği nedir sistemi nedir?

Mariano'nun bu fizikle bu ligde oynama şansı yok umarım görüyorsundur. Daha 15 gün var bu takıma bir sağ bek alınmalı.

Bu takım 2 senedir hiçbir şey oynamadan ligi kazanıyor. Lig şampiyonunun oturmuş bir sistemi, taktiği olmalı.

Bu maç sana yazar. Umarım böyle devam etmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt