Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.919
- 94.971
- 4.978
Hoca mı? Locaları sevdi sanki. yer bence.ne diyorsun haftaya kırmızı yer mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca mı? Locaları sevdi sanki. yer bence.ne diyorsun haftaya kırmızı yer mi
topu alır yere vurur gibine diyorsun haftaya kırmızı yer mi
Bahaneler yine hazir. Evet takimi da Leven Hoca sürdü. Selcuk secenegi de Leventin di. Takimin takik olarak bisey yapmadik da tek levent in kabahti. Yani Terim yanda dursa, bu takim birden iyi futbol oyniyacak?Maçı hoca hasta yatağında yönetmemiştir. Bence yardımcılarına bir şans tanıdı. Ama olmayacağı aşikar. Selçuk'un sahada kalması , Diagne-Ahmet değişikliği felaketti. Ümit ve Levent hoca ikisi yönetti sayılır. 2 kafadan 1 doğru çıkmamız demek
Ben de bu sene bir Trabzon sürprizi beklemiyor değilim, öyle bir durumda çok değerli taktisyen hocamız arkasında enkaz bırakıp kaçacaktır şüphesiz. Biz de enkaz toparlamaya çalışan yeni hocayı ilk yenilgide istifaya davet edip Terim gelsin diye yönetime baskı yaparız. Terim'in yenilgilerinde de takım otobüsü falan karşılarız. Sıfır sıkıntı.Sezon ozeti
yanlız bu iyi senaryo iş kötüye giderse hocamız italyaya gidebilir
şu anki manzarayla şampiyon olacağımıza pek inanasım gelmiyo doğrusu
geçen sezondan bu tarz bi maç hatırlamıyorum , oyuncuların yürüdüğü falan ..
Terim kenardayken yürüyemezler de yardımcılarını takan yok ki. Onlar değerli hocamızın egosunu tatmin etmek ve sezonluk tribüne çıkma maceralarında refakat etmek için varlar. Oyuncu olsam İzlanda topu kaleye elle 3 kere getirir diyen adamı ben de takmam.şu anki manzarayla şampiyon olacağımıza pek inanasım gelmiyo doğrusu
geçen sezondan bu tarz bi maç hatırlamıyorum , oyuncuların yürüdüğü falan ..
takımın les oldugunu kabul ettin sonundaLeş kargaları için güzel bir gece @Ahmet Özgün Güven
Bahane değil. Sadece bu maç yardımcılarına güvendiğini düşünüyorum.Bahaneler yine hazir. Evet takimi da Leven Hoca sürdü. Selcuk secenegi de Leventin di. Takimin takik olarak bisey yapmadik da tek levent in kabahti. Yani Terim yanda dursa, bu takim birden iyi futbol oyniyacak?