Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden ?
Sen günlük yaşantında gerçekler ile yüzleşince kavga mi ediyorsun?

Terim'in taktik bilgisinin YETERSİZLİĞİNİ ve tüm oyun planının takımı bağıra çağıra motive ederek, sahada iyi bir sonuç almamızı ÜMİT ETMEK olduğunu anlamamız çok uzun sürmedi.
PİRLO!

Sana göre gerçek olan başkasına göre yalan olabilir. Bilmiyorum, amacın ortamı dinamitlemek gibi geldi. İlgi çekeyim, millet benim hakkımda konuşsun forumda gibi...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sana göre gerçek olan başkasına göre yalan olabilir. Bilmiyorum, amacın ortamı dinamitlemek gibi geldi. İlgi çekeyim, millet benim hakkımda konuşsun forumda gibi...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Millet benim hakkımda konuşsa ne olur konuşmasa ne olur?Ne kazanabilirim ki?
Zaten forum kalmış 3-5 kişinin keyfine.
Başka derdim yok ortamı gerecem.

Asıl sorun;başkasının yorumuna katılmıyorsaniz okuyup geçersiniz ve yargilama yapmazsiniz,.ancak bu forumda öyle bir ortam var ki;birisi seninle aynı görüşte değilse ya kuştur yada provokatör.

Terim'in taktik bilgisinin YETERSİZLİĞİNİ ve tüm oyun planının takımı bağıra çağıra motive ederek, sahada iyi bir sonuç almamızı ÜMİT ETMEK olduğunu anlamamız çok uzun sürmedi.
PİRLO!

FT den başka güvenecek tutunacak bir dalımız yok.Hocanın etrafında toparlanıp tam destek olmazsak bu takım şampiyon olamaz.Bu yonetim başkan hiç birisinde iş yok.Ben sadece FT e ve takımı koşulsuz destekleyen taraftarımıza güveniyorum..Bu taraftar bu takımı bu sene şampiyon yapacak.

DWEkthuXcAAzkMr.jpg

Kadroyu eleştirecek olanlar şimdi yazsın lütfen.. maçın sonucuna göre yapılan yorumlar pek dürüst olmuyor

Orta sahan yok çift forvet oynuyorsun! Bunadın mı be adam!

Alnitak Alnilam Mintaka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt