Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine sorunu içerde arıyorsunuz. Net olarak hakem verdi maçı. Başka birşey değil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

eren yanlış olabilir ama tolgayı çekse de yerine girip daha iyisini yapacak kimse yok
bir belhandanın yokluğunda takım çöpe dönüyorsa bu kadroyu kurana sorarım ben hesabı
O baştan zaten.

Ndiaye satıp yerine adam almayan yönetime tüküreyim ben, ondan önce Özbek şerefsizine zaten.

Ben sadece hocanın hamleleri hatalıydı, onu dedim. 2.yarı pozisyon bile yok.

Neyse, sağlık olsun.

Sağol hoca, artik basaksehirliyiz. Sıvası kendi eliyle verdi bu maçı da hakemle beraber verdi. Iki deplasmandir gol lazimken feguliyi çıkartıyor, muslera kaleye gelen her topu alıyor ama alsın ona alış serbest, selçuk 15korner 25 serbest vuruş kullanıyor bir tanesi bile tehlike olmuyor ama demiyor ki başka biri kullansın. Linnes bindiriyor iyi güzel ama 30 orta açtıysa bir tanesi bile tehlike olmuyor kodumun yerinde. Maryano bir maç kötü oynayınca kes gitsin. Gomis-eren ikilisini zaten konuşmaya gerek yok. Tek hücum planımız ise "at garrye". Bu saatten sonra da sakin hakemleri ağzına alma, iş işten geçti geçmiş olsun.

bu leş kadroyla kimse şampiyon olamaz
artık bu gerçeği kabul etsin herkes
hayal kurmaktan vazgeçin
kurulan kadro çok yanlış, balonlar ve kazmalarla dolu

İlk yarıda orta sahamızda tek ayakta kalan donk u stopere çekip kötü olan orta sahamızı tamamiyle dağıttıgı için kasımpasa td nün maç sonunda teşekkür etmesi gereken şahıstır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O baştan zaten.

Ndiaye satıp yerine adam almayan yönetime tüküreyim ben, ondan önce Özbek şerefsizine zaten.

Ben sadece hocanın hamleleri hatalıydı, onu dedim. 2.yarı pozisyon bile yok.

Neyse, sağlık olsun.

en büyük ihanet kadro kurduktan sonra 6-7 ay oyuncuların parasının ödenmemesi
demek ki çok büyük bir yolsuzluk ve plansızlık var
böyle insanlara riva florya gibi projelerin izinlerini verdiler bir de
yazıklar olsun
bütün yönetim kurulu ve kongre üyeleri bu fiyaskodan sorumludur

Bence 2. golü yiyene kadar oynadığımız oyunda sahaya yansıyan rakamlarda herhangi bir sıkıntı yoktu

Bu bir bahane değil tabiki Terim kalitesinde bir adamın bu maçı hamleleriyle alması şart böyle önemli haftalarda ama orta sahada Tolga-Selçuk 'un olduğu kalede her geleni içeri alan Muslera 'nın olduğu ve takımın tek gol silahi Gomis 'in hemen her deplasman maçında yokları oynaması yüzünden aşağı yukarı her deplasman maçında puan kaybederiz gibi ...

Serdar 'ın saçma bir hareketi ve hakemin eyyamı yüzünden rahat kazanabileceğimiz maç bu duruma geldi ...

kenardan bir dünya top atılıyor
%95 i isabetsiz
ortadan ara pas yapan yok
böyle bir futbolcu grubuyla gol atmak imkansız

tudor en azından bjk, ts, başak deplasmanlarında kaybetti

bu ilkel herif anadolu takımlarına deplasmanda yeniliyor

terim effectmiş

boş boş gaza getirmeye çalışsın şimdi takımı

ftyi tek sebepten suçlu bulurum
takım gol yediğinde toparlanamıyor
işin ciddiyetinin farkında olmayan kişilerle yollar sene sonu beklenmeden ayrılmalı

Kadronun kısıtlı olmasının bahanesi bir yere kadar olur ancak.

Mesela bu maç özelinde orta sahada en etkili oyuncumuz olan Donk'u stopere çekip orta sahayı tamamen yok etmesinin nedeni kadronun kısıtlı olması ile açıklanamaz.

sent via GSC

umarim (yeni) yönetim korkmaz taraftar tepkisinden

Al sana tolga
Al sana selçuk
Al sana yasin.

Tüpçü için takımı satani, getirip tekrar adam yerine koyarsan seni böyle rezil eder işte.
Dünya futbolu artık gazla çalışmıyor ama senin ve burdaki futbol cahillerinin bundan haberi yok.

Sarı-Kırmızı hayatın anlamı

GALATASARAY!

ftyi tek sebepten suçlu bulurum
takım gol yediğinde toparlanamıyor
işin ciddiyetinin farkında olmayan kişilerle yollar sene sonu beklenmeden ayrılmalı
Linnes niye ilk 11'de oynuyor 96 dk ? Çift forvet olduk anladık, Eren 51 dk ne yaptı ? Hala kafa topundan gol yiyoruz pozisyon veriyoruz ?
Terim bu takıma gaz ve Tudor'un rezil hamlelerini silmek dışında daha bir şey vermedi. Taktik hala yok. Bam bam bam. Devam

serdar-eren degisikligi yanlisti

oonun disinda orta sahanin bu kadar dandik olmasi için o suçlanamaz

sezonu

Belhanda - Ndiaye - Fernandoyle basladik

simdi

Donk - Selçuk - Tolga

oynadi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt