Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yuzde yuz guvenemeyiz, onu demek istiyorum.

Yoksa Imparator olmasa ben herhalde Galatasarayli olmazdim, Galatasaray da Galatasaray olmazdi bu konuda reddedilecek bir sey yok.
Ya bırak hamza senin aklın son3 senede yapılan hırsızlıklarla dolmuş haklısında çok yürüttüler oraya buraya peşkeş çektiler. Böyle düşüncelere girmen normal ama bahsettiğin adam fatih hoca. Bu saatten sonra bırakamaz zaten gelmiş 65yaşına Milan'a falanda gidemez. Milli takım kapısı da kapandı. Oda anladı artık Galatasarayın onun için en iyi yolu olduğunu

Adam çıkıp ben Donk a 1.800 lük yaptı 1.500ü ona 300üde benim hesaba mı yatacak diyecek. Saçmaladınız yine
Bence şöyle gelişti donk 1 milyon euroya evt dedi kalan 900 bin euroyu başkan albayrak ve terim 300 er yüzbin euro bölüştü.şaka falan yapmıyorum yüzde 100 inanıyorum buna.belki aylar belki yıllar sonra ortaya çıkar.yoksa bu parayı donka verdilerse daha vahim durum bu denli çapsız bir başkan ve hocamız var demektir bu

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence şöyle gelişti donk 1 milyon euroya evt dedi kalan 900 bin euroyu başkan albayrak ve terim 300 er yüzbin euro bölüştü.şaka falan yapmıyorum yüzde 100 inanıyorum buna.belki aylar belki yıllar sonra ortaya çıkar.yoksa bu parayı donka verdilerse daha vahim durum bu denli çapsız bir başkan ve hocamız var demektir bu

Bu adamlar ölmüş SPK antlaşmasını baştan incelemeye alarak sermaye artışını sağlayan adamlar. UEFA kapısında 1sayfalık sunumla bileklik projesiyle borçlarımızı kapatacağız gibi saçma cümlelere girmeyen 2.5saatlik sunum yapan, sürekli Cenevre'ye gidip gelen bu camianın ceza almaması için gecesini gündüzüne katan insanlar. Ve Avrupa'dan men almamazı sağlayan insanlar. Başka hiçbir mahlukat bu cezanın gelmesini önleyemezdi. Kasaya garanti 35milyon euro'yu sokan adam. Ha apo gibi kafadan yanık birinin para yürüyeceğimize sanmak hayal ürünü. Adam 4.yıldızı takmamızdaki en önemli kişi. Fatih hoca nın aklından öyle bir düşünce geçtiyse burda Galatasaraylılığımı sonlandırırım zaten. Allah aşkına bu adamların 300bin euro'ya ihtiyaçları mı var. Biri birçok petrol sahibi. Biri otobüs firmalarının Kralı. Diğeri zaten her sene bir takımda mutlak çalıştığı için para sıkıntısı çekmeyen bir kişi. Bu işleri en iyi levent Nazifoğlu Dursun Özbek serhat Özbek mehmet Özbek cenk ergün yapar burası yanlış durak

Yanlisa yanlis diyelim hocam.
Diyelim ki hoca yanlisindan dussun tekrar ayni yanlisa dusmesin.
Neticede o da INSAN HATA YAPABILIR YANLIS YAPABILIR
Hayır bahsettiğim şey bir transfer üzerinden hocayı o transfer konusunda eleştirirken. Ama gelip burda yok fatih terim zaten hep böyle yapar. Bu işleri bilmez yok komisyon alır diye sallarsan. O zaman sana tepki gösterme hakkı doğar bana. Bunu sadece Donk un mahiyetinden çıkartıyorsa o kişi kusura bakmayın net düşmanlık besliyordur...

Bu adamlar ölmüş SPK antlaşmasını baştan incelemeye alarak sermaye artışını sağlayan adamlar. UEFA kapısında 1sayfalık sunumla bileklik projesiyle borçlarımızı kapatacağız gibi saçma cümlelere girmeyen 2.5saatlik sunum yapan, sürekli Cenevre'ye gidip gelen bu camianın ceza almaması için gecesini gündüzüne katan insanlar. Ve Avrupa'dan men almamazı sağlayan insanlar. Başka hiçbir mahlukat bu cezanın gelmesini önleyemezdi. Kasaya garanti 35milyon euro'yu sokan adam. Ha apo gibi kafadan yanık birinin para yürüyeceğimize sanmak hayal ürünü. Adam 4.yıldızı takmamızdaki en önemli kişi. Fatih hoca nın aklından öyle bir düşünce geçtiyse burda Galatasaraylılığımı sonlandırırım zaten. Allah aşkına bu adamların 300bin euro'ya ihtiyaçları mı var. Biri birçok petrol sahibi. Biri otobüs firmalarının Kralı. Diğeri zaten her sene bir takımda mutlak çalıştığı için para sıkıntısı çekmeyen bir kişi. Bu işleri en iyi levent Nazifoğlu Dursun Özbek serhat Özbek mehmet Özbek cenk ergün yapar burası yanlış durak
Hocam diyelim ki sen haklısın bizim hocamız başkanımız ve albayrak temiz adamlar asla yapmazlar nokta.bu sözleşmeyi futbol akıllarıyla uzattılarsa mahvolduk biz.bu kadar vizyonsuzluk nasıl olur? Ligin başlamasına 1.5 ay var avrupada eleme oymamayacaksın donka afedersin 2 milyon domalmaya mecburmusun? O beğenmediğimiz cenk ergünü çok arayacağız çoook...asla uzatmazdı 2 milyona donkla keldi ama kafası çalılıyordu vizyon adamıydı

yav ne saçma mesajlar var terim calmaz her sene kulup calistiriyor, albayrak calmaz taşımacılik sirketi var, x calmaz bilmem nesi var boyle savunma mi olur yav. Dursuna gelince calar deniliyor hemen akabinde niye dursun bakkal çırağımıydı para icinde yuzuyor hetif oteller zinciri var.
Parasi var diye para calmayacak diye birsey yok.
Sacma savunmalardan vazgecelim.
Hocanin başkanin karakteri geregi komiayonculuk yapmayacagina eminim diyebilirsiniz ki katilirimda zaten.
Bizdeki olay bir ust akil yap diyor yapiliyor sacmala diyor sacmalaniyor.

Hoca komisyon yediğini sanmıyorum pusuda bekleyen farelerin ortaya attığı saçma bir iddiaya benziyor.

Bu kulübün başına gelmiş en güzel fatih terimdir. Unutmamak lazım

Kral bugun cok laf ettim Donk transferinden sonra sinir bozuklugundan affola

Kulun kopegin olayim Imparatorrrrrrr

Hoca komisyon filan yemez bu selçükün hamlesidir donk gibi bir yetersizi takımda tutup ona yüksek maaş bağlatıp kendisi de indirime gitmeyince artı fernando var artı tolga var bu ne demek?

N'diaye gibi biri yok demek melo gibi biri yok demek...Bu ne demek? selçük kaptan olarak sahada demek..

Valla yiyecekse Fatih hocam yesin komisyonu

7 kere şampiyon olmuş adam ne yapsa yeridir

Hoca komisyon filan yemez bu selçükün hamlesidir donk gibi bir yetersizi takımda tutup ona yüksek maaş bağlatıp kendisi de indirime gitmeyince artı fernando var artı tolga var bu ne demek?

N'diaye gibi biri yok demek melo gibi biri yok demek...Bu ne demek? selçük kaptan olarak sahada demek..

Büyük oyunu görmüşsün yine

:tbr::tbr::tbr:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt