Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
topcu + td olarak kac mac GSmiz ile sahada bulunmustur

Fatih Terim: "Sadece son 10 yılda oynanmış finaller sonunda 5 Süper Kupa'yı müzemize götürdük. İnanıyorum ki Akhisarspor maçı sonrasında bir yenisini daha ekleyeceğiz ve yeni sezona kendine inanmış ve motive olmuş şekilde gireceğiz."

Djv6ddGXcAEAQQO.jpg

Kupa kazandıkça düşmanlarına koyuyor, düşmanlarına koydukça Galarasarayı en güzel şekilde temsil ediyor. Yarın 2992929292.ci kupasını kazanır umarım. ?

B1A FLAŞ! | Fatih Terim: "31 Ağustos'a kadar transfer süreci her şeye gebe. Bir değişim yaşayacağız, yaşamalıyız. Bu idari de olabilir, teknik de olabilir. Bulunduğumuz şartlara göre hareket ediyoruz. Galatasaraylılar hiç merak etmesin. Gece gündüz hep beraber çalışıyoruz." Ben 1 Aslanım on Twitter

Bu ne

B1A FLAŞ! | Fatih Terim: "31 Ağustos'a kadar transfer süreci her şeye gebe. Bir değişim yaşayacağız, yaşamalıyız. Bu idari de olabilir, teknik de olabilir. Bulunduğumuz şartlara göre hareket ediyoruz. Galatasaraylılar hiç merak etmesin. Gece gündüz hep beraber çalışıyoruz." Ben 1 Aslanım on Twitter

Bu ne

Kulup icinde acayip seyler oluyor sanirim

1-2 ay sonra Galatasaray ile bağını koparacak gibi görünüyor.

Bugün maci kendisi verdi... Vallahi inşallah birgün bizim ligde de sistem gibi şeyler olur... Bıktım şu rezalet futboldan.

Yine td olmadıgını kanıtladı. Fanboyları sampiyonluk sarhoslugundan ayılamadı henuz. Macın kaybedilmesinin tek sebebi kendidir gomisin payıda vardır ama gomisi o kadar oynatıp penaltıyı ona attıran yaptıgı degısıklıklerle sacmalayan kendisidir.

Canin sagolsun hocam. Gecen sezon TS BJK BŞi yenip sampiyon oldugumuz gibi bu sezon da ayni guzel anlari yasariz umarim. Ama durumun kotu oldugunu anlamissindir daha anlamadiysan. Transfer sart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt