Fatih Işık
Fernando Francisco Reges
- 2 Temmuz 2015
- 3.274
- 508
- 873
bu sene bileti kesilir yazdım buraya . takım hiç hazır değil .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca durumun kötü olduğunu bizden iyi anlıyor.. mühim olan oyuncu alıp satmaktan aciz basiretsiz yönetimin bunu anlaması.Canin sagolsun hocam. Gecen sezon TS BJK BŞi yenip sampiyon oldugumuz gibi bu sezon da ayni guzel anlari yasariz umarim. Ama durumun kotu oldugunu anlamissindir daha anlamadiysan. Transfer sart

Hoca durumun kötü olduğunu bizden iyi anlıyor.. mühim olan oyuncu alıp satmaktan aciz basiretsiz yönetimin bunu anlaması.
Onların anlaması için hoca bugün tüm kadroyu gözler önüne serdi zaten.
Umarım yönetim “nasıl olsa Fatih hoca halleder” üçkağıtçılığından vazgeçip adam gibi işini yapar artık !
Beni teselli et tadim yok hicdeğişiklikler dogruydu.selcuk iyi oynadı ,iyi ara pasları attı.o topları degerlendiremeyen rodrgiuese sövün hocaya laf edeceginize.eren de gol attı,fena değildi.sadece onyekuru veya sinan hamlesi bekliyordum
nagatamo cok yoruldu ki carole girdi oyuna
benim keyfim yerinde.yunus şans bulmaya başladı.sinan ve onyekuru da formayı alacak ,görünen o.Beni teselli et tadim yok hic
Skor taraftari oldugum icin tadim kacmis olabilirbenim keyfim yerinde.yunus şans bulmaya başladı.sinan ve onyekuru da formayı alacak ,görünen o.