Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sırf bu mac kaybedildigi icin degil takımı hic hazırlayamamış. Kamp dönemını böyle geciren bi hoca takıma ilerde ne kadar katkı saglayabilir gorecegiz. Tudorun yaptıgı takviye ve kamp donemıyle sahlanmıs takımı sampiyonluk yapmak kolay bakalım bu sezon 4ten yukarda bitirecek mi??

Canın sağolsun hocam. Bu kadroyla, bu karaktersiz yıldız denilen bir kaç futbolcular ile işin çok zor açıkçası.

Orta sahada net bir Maestro eksikliği yaşıyoruz.

Santrfor....

carole'ün girmesini, Gomis'in maçta kalıp, üstüne son penaltıyı, 'son' penaltıyı, PENALTIYI kullanmasını hayatım boyunca anlayamayacağım.
canın sağolsun hocam..

Canin sagolsun hocam. Gecen sezon TS BJK BŞi yenip sampiyon oldugumuz gibi bu sezon da ayni guzel anlari yasariz umarim. Ama durumun kotu oldugunu anlamissindir daha anlamadiysan. Transfer sart
Hoca durumun kötü olduğunu bizden iyi anlıyor.. mühim olan oyuncu alıp satmaktan aciz basiretsiz yönetimin bunu anlaması.
Onların anlaması için hoca bugün tüm kadroyu gözler önüne serdi zaten.
Umarım yönetim “nasıl olsa Fatih hoca halleder” üçkağıtçılığından vazgeçip adam gibi işini yapar artık !

Keşke Muğdat'ı oynatsaydı, fark yaratırdı büyük ihtimal. Stoper ve orta saha takviyesi de şart. Takım aşırı temposuz, o yüzden eğer satamıyorsak Tolga'yı da geri kazanmalıyız. O da sığır sığır işler yapmayı bırakır umarım. Çünkü N'Diaye trenini kaçırdık sanırım. Neyse zaten hoca bu sıkıntıları biliyordur ama durum belli. Keşke bir satış yapsak ve Telles transfer olsa da elimiz rahatlasa. :hat:

Hoca durumun kötü olduğunu bizden iyi anlıyor.. mühim olan oyuncu alıp satmaktan aciz basiretsiz yönetimin bunu anlaması.
Onların anlaması için hoca bugün tüm kadroyu gözler önüne serdi zaten.
Umarım yönetim “nasıl olsa Fatih hoca halleder” üçkağıtçılığından vazgeçip adam gibi işini yapar artık !

Ben de oyle dusunuyorum ama bu yenilgiyle yonetime daha cok baski altinda tutabilir. Mustafa Cengiz gereken transferleri yaptirmazsa Dursundan fazla farki kalmaz.

Maç her türlü Terim'e yazılır. Gomis oyundan ilk alınması gereken isimdi. Donk ve Fernando yan yana oynayamıyorlar, daha kaç kere bunu tecrübe edeceğiz.. Her taç kullanışımızda bekler kabir azabı çekiyor, geçen sene de böyledi. Bu takım pozisyon almayı hepten unutmuş,

Kaybetmemize üzülmedim pek. Maç oynanmadan öyle 5 kupa almışız diye ego kasmanın alemi yoktu. Gomis'in menajeri de 120 dk berbat oyun ve kupa kaybettiren penaltı atışından sonra iki laf etse yeridir..

Hocam gözünü seveyim kendine getir şu takımı bu ne allahını seversen bu takım senin takımın olamaz

Canın sagolsun hocam fernandoyu 8 numara oynattın kotu oynadıgı icin adamı cıkardın mevkisinde bile degildi. İşlevsiz gomis sahadayken yanına işlevsiz yavas erenı aldın mugdat gıbı pasör bi topcu dururken hadi neyse diyelım carole alman fiyaskoydu. Onyekuru gibi bi topcu kenarda bu kadar formdayken ama olsun sen fatih hocamızsın 400. macın icine etsende en büyük sensin imparator <3

değişiklikler dogruydu.selcuk iyi oynadı ,iyi ara pasları attı.o topları degerlendiremeyen rodrgiuese sövün hocaya laf edeceginize.eren de gol attı,fena değildi.sadece onyekuru veya sinan hamlesi bekliyordum

nagatamo cok yoruldu ki carole girdi oyuna

Hoca bu maçta kupayı değil sezonu kurtarmaya çalıştı.. Aylardır hiçbir halt yemeyen ve Abdurrahim’i kullanarak herşeyi hocanın üstüne yıkmaya çalışan yönetime mesaj verdi baştan sona.
Umarım Mustafa Cengiz artık protokollerde ve dernek açılışlarında boy göstermeyi bırakıp adam gibi işini yapar.
Yoksa eğer hocayı birazcık tanıyorsam patlaması an meselesi...

değişiklikler dogruydu.selcuk iyi oynadı ,iyi ara pasları attı.o topları degerlendiremeyen rodrgiuese sövün hocaya laf edeceginize.eren de gol attı,fena değildi.sadece onyekuru veya sinan hamlesi bekliyordum

nagatamo cok yoruldu ki carole girdi oyuna
Beni teselli et tadim yok hic

Bugün hataları var mıydı, evet vardı ama bu durumdan bizi çıkaracak yegane kişi yine kendisi.

Savunma mukemmeldi biraz yetenek olsa rakipte ya da maiconun mallıgı tutsa 2-3 tane sallarlardı. her pozisyonu neredeyse 5 topcuyla savunmaya calısıyoruz ve hepsi tehlikeli pozisyonlar oluyor. bu takımda gotu buyuklerin savunmaya gelmeme gibi bir şansları var demekki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt