Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçin bu güçlüden korkmayı.
Bal gibi verdi maçı.Geçmiş takıntılarına geri döndü kupayı kazanmayı hiç istemedi.Koca GSARAY akhisara kupa veriyor ya bunun izahı olamaz.Gomis takıntısı kupayı kaybettirdi içer 2 duble unutur biz taraftarız unutmayız mahvettin yarınımızı

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bal gibi verdi maçı.Geçmiş takıntılarına geri döndü kupayı kazanmayı hiç istemedi.Koca GSARAY akhisara kupa veriyor ya bunun izahı olamaz.Gomis takıntısı kupayı kaybettirdi içer 2 duble unutur biz taraftarız unutmayız mahvettin yarınımızı

Boş yapma ya öf.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Heryere demec verecegine isini yapmaya bak bence.

Ne defansif ne ofansif bir oyun planimiz var.

Rezillik CL hayali kuruyor bide

Siz akıllanmazsınız.
Hata yaptı mı bencede yaptı ama bu jargon ve hitap şekli rezalet , utanmıyormusunuz?

Sene sonu utanırsınız bu yazdıklarınıza gerçi utanan görmedim şimdiye kadar,Fatih hojammm diye utanmadan yalarsınız bu yazılanları unutup.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rezillik diz boyu. Hazırlık maçlarını boşa yapmışız muğdat sinan nerde hoca? Başkan zaten kukla emrinden çıkmıyor hocanın bön bön izliyor.Hamzalı şam.ligi rezilliği geri gelecek zerre plan program yok donka 2 milyon euro vermek, gomise penaltı attırmak bunlar normal kafa değil.. Yazık ulan bu taraftara..Yine şampiyon yaptın kaltı her yerin

Rezillik diz boyu. Hazırlık maçlarını boşa yapmışız muğdat sinan nerde hoca? Başkan zaten kukla emrinden çıkmıyor hocanın bön bön izliyor.Hamzalı şam.ligi rezilliği geri gelecek zerre plan program yok donka 2 milyon euro vermek, gomise penaltı attırmak bunlar normal kafa değil.. Yazık ulan bu taraftara..Yine şampiyon yaptın kaltı her yerin

asıl senin bir tarafın kalkmış tanburacı adam gibi konuş

Siz akıllanmazsınız.
Hata yaptı mı bencede yaptı ama bu jargon ve hitap şekli rezalet , utanmıyormusunuz?
Hata yapiyorsa bedelini odeyecektir.

Koskoca Galatasaray Terim'in ciftligi degildir.

Oyunculari adam akilli dizemiyorsan, dogru degisiklik yapamiyorsan, defansif oyun ve ofansif hucum organizasyonu yapamiyorsan neden senelik 3milyon aliyorsun?

ilk yarı derbilerde 5 gol yiyen maçlarda gol bile atamayan takımı sadece nagatomo takviyesi ile derbilerde gol yemeyen (kuckanın şans golünü saymazsak) ve kazanan takıma dönüştüren ve takımı şampiyon yapan adama sallamak...

bilemiyorum altan

Siz akıllanmazsınız.
bizim taraftarlar Hep günlük yaşadığından öyleler...bir iki kötü maç hemen takımın yarısı komple satılsın....sanıyorlar herşey FMdeki gibi sil yeni takım kur hemen şampiyon ol....ben vallahi bu bizim türk taraftarlardan tiksinmeye başlıyorum yavaş yavaş...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

elestirmek baska terbiyesizce konusmak baska

Kupayı kazanmayı istemedi mi? Ohaaaaaaaaaa. Adam saha kenarında bizden heyecanlı idi yahu. Ben rakip Akhisar olduğu için adamın saha kenarında yaptığı heyecanın yarısını bile yapmadım.

Kupayı kazanmayı istemedi mi? Ohaaaaaaaaaa. Adam saha kenarında bizden heyecanlı idi yahu. Ben rakip Akhisar olduğu için adamın saha kenarında yaptığı heyecanın yarısını bile yapmadım.

Oyunculari adam akilli dizemiyorsan, dogru degisiklik yapamiyorsan, defansif oyun ve ofansif hucum organizasyonu yapamiyorsan neden senelik 3milyon aliyorsun?

Ulan zurna Terim gittiğinde ne italyan öküzlerine paralar verdik ne Hırvat aygırlarını adam yerine koyduk burnumuz boktan çıkmadı markamız beş paralık oldu.
4 yıldızın 1 ini taktırmış adama bedel ödetmek akhisar maçından sonra kimsenin haddine değil.
Şu maddi koşullarda kim gelse oyuncuları başkanı öne atardı sırf Yunus yunus diye ağlıyoruz genç çocuk sevinsin diye oyuna alıyor.
Belhandaya sizce çok mu bayılıyor ?

Eleştirmek ayrı bedel ödetmek ayrı.

Hoca takıma topçu bile almadı tudor + dursun şebeğinin kadrosuyla devam etmek zorunda kalıyor her konuşmasında bizim gibi transfer gerekli diyor daha ne yapsın adam başkan denen dursunun inan edin versiyonu almıyor oyuncu.

Koskoca Terimi de 1 mac yuzunden kesip atacak kadar nankor de olmayalim bence

Kadroda karaktersiz topcular ve eksikler var

> Dogru degisiklikler yapamiyorsan

Eren gol atti, selcuk iyi oynadi ve yunus da iyi oynadi. carole yuto yoruldu diye oyuna alinmistir

Yonetimin hareketleri ortada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt