Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.479
- 5.106
- 1.408
Eleştirmeyi bilmeyen mahalle ağzıyla konuşan adamları konudan atabilirmisiniz? -GSC YÖNETİMİ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin gibilere dönek diyoruz sampiyon olduktan sonra hocamıza sahip cıkalım ayakları hoca gelınce polyanna gibi hic bisey yokmus gibi takılmalar. Tudorun ekmegını yedı sayesinde sampiyon oldu ama bu sezon onu kımse kurtaramaz. Ben sizin gibi yanar döner degilim gercekler acıdır
Sadece 1 mac icin demiyorum, artik bazi seylerin farkina varmasi lazim. Futbol devamli gelisen bir oyundur, adapt or vanish.
Bizim ne oynadigimiz belli degil, gecen seneden beri bunun sikintisini yasiyoruz, bu yuzden iceride taraftar destegi ile maclari kazanip disarida kaybediyorduk, cunku ne oynadigimiz belli degil.
Fatih hoca gonderıldikten sonra hocaya denılmeyen kalmadı unal zamanı forumun %90 ı neredeyse hocaya sövüyordu mıllı takım dönemı ama geri geldi simdi hic bisey yokmus o günler unutulmus sankı hocaya hıc sövülmemıs gibi bu adamlar hocaya sahip cıkmaya calısıyor fatih terim bu oyun sistemiyle hic bi zaman iyi bi hoca degildir olamayacaktır. Tudorun oynattıgı topun ceyregını oynatamazSize kalsa hep birilerinin ekmeğini yedi. Geçelim bu ayakları.
21 şampiyonluğun 7 tanesinde Terim imzası var öyle veya böyle.
Tudor'un kurduğu takımmış. 10 derbide 1 tane gol atamayan takım yaratan adamın takımı ile derbi kaybetmeden şampiyon yaptı. Neyi görmek istersen onu görürsün o yüzden.
Hep aynı terane. Maç kaybedince değil kazanırken de çıkında yanar döner olmak ile suçladıklarınız yerine sizleri görelim.
Bu sene başarısız da olabilir. Ferguson olmadı mı başarısız United'da. Guardiola ilk sezonunda 3. olmadı mı? Her sene mükemmel oynatan, şampiyon yapan adam daha icat edilmedi zaten.
Başarısız olacak diye bekleyip, ona göre davranmak saçma. Sevmiyorum der gider köşende rakipler kazansın diye istersen sevinirsin yedirebililiyorsan Galatasaray'lılığına bunu. Tudor'u beğenmiyordum ama o bile gittiğinde içim cız etti, üzüldüm. Keşke derbilerde de iyi oynatsa da yeni bir hikaye yazsak dedim. Bana göre doğrusu da bu. Ha başkasına göre öyle olmak zorunda değil, ona da saygı duyarım.
Gelip delikanlı gibi nefret ediyorum Terim'den desin nefret eden, gidene kadar da desteklemiyorum takımını ve yazmasın destekleyenlerin olduğu insanlara da en azından bulandırmadan bireysel fikrini yaşasın. Ama kalkıp da saygı duyan, veya sevenlerin olduğu yerde öfke kusmasın ilk kötü sonuçta veya oyunda.
Sadece sana demiyorum çok var böyle sana kaldı ihale. Ama yazmasam çatlardım artık.

Hocayı çok seviyorum.Bir taraftar olarak her zaman desteklemişimdir.
Hocanın yapacak birşeyi yok.En az hata onda diyebilmeyi o kadar çok istyorum ki..Ama malesef bunları söyleyemiyorum.
muğdat transferi, donkla sözleşme yanileme, henrynin şu maçta işler kötü giderken bile oynatılmaması ve doğal olarak neden alındığı..Çift forvet oynamakla daha çok gol atılacağını düşünmek...Fernando gibi anadan doğma defansif orta saha oyuncusunu önde oynatarak verimini yarı yarıya düşürmek..
Takımın saha dizilişi ve takım savunmasındaki rezillik ve sırf bundan dolayı maçın sonlarında rakibin ayağından top alamamak.Selçuk gibi bir adamın hala oyuna alınması..
Benim için çok büyük hayal kırıklılığı..
Bir taraftar olarak artık şu Galatasarayın menfeati için söylenen cümlenin sözde kalmamasını istiyorum.Egoları, çok bilmiş tavırları bir kenarıya bırakıp transferde birilerine danışılmalı.Galatasarayın menfeati için inattan vazgeçip gomise penaltı attırmamak gibi..Artık bunları görmek istiyorum.
Sene 2011 7 sene ve sene 2012 6 sene geride kaldi.Gecen sezon zor sartlarda sampiyon olduk. Guzel top oynamak icin degil, sampiyon olmak icin oynadik.
O gunleri gordun mu bilmem ama.1.donemi oynadigimiz top ve 11-12 sezonu oynadigimiz top gayet iyiydi mesela. Hocanin oyun tarzi bazen degisiyor ama genel olarak hucum futbolu oynattigi bir gercektir.
Fatih hoca gonderıldikten sonra hocaya denılmeyen kalmadı unal zamanı forumun %90 ı neredeyse hocaya sövüyordu mıllı takım dönemı ama geri geldi simdi hic bisey yokmus o günler unutulmus sankı hocaya hıc sövülmemıs gibi bu adamlar hocaya sahip cıkmaya calısıyor fatih terim bu oyun sistemiyle hic bi zaman iyi bi hoca degildir olamayacaktır. Tudorun oynattıgı topun ceyregını oynatamaz
Sene 2011 7 sene ve sene 2012 6 sene geride kaldi.
Allahina kitabini seven Galatasarayli ciksin bana anlatsin, bizim oyun planimiz nedir, ofansif ve defansif anlamda herkes kendi kafasina gore oynuyor, bunu gormuyormusunuz?
Fernando resmen tecavuz ediliyor 8 numara'da, neden israr ediyor? Donk oynasin 8'de zaten devamli topla oynuyor. Donk topla.oyun kuruyor arkasinda stoper var sadece, rakip topu kaptiginda direct stoperler ile karsi karsi kaliyor.
Gomis sabotaj yapiyor 120dk oynatiliyor, kimse Galatasaray'dan buyuk degildir. Heryerde kufur yemis Gomis ilk kez sevilmis yaptiklarina bak.
Formayi en cok hak eden Sinan neden yedek kaldi? Sonra'dan neden girmedi?