Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Imparator elestirilemez

Insandir hata yapar diyip gecin

Ciddiyim

Kaldi ki Gomis'in 5. penaltiyi atmasi hata falan degildi

Degisiklikler de oyun olarak dogru yansidi

Nagatomo'yu ise riske atmamak icin degistirdi
Bu dogru degil.
Elestirilir cünkü dedigin gibi o da insan hata yapabilir.
Forumda su an cogunluk zaten elestiriyor ama ne yazikki bunu hakarete veya hakaret sinirlarina vardiran arkadaslar var.

Bu dogru degil.
Elestirilir cünkü dedigin gibi o da insan hata yapabilir.
Forumda su an cogunluk zaten elestiriyor ama ne yazikki bunu hakarete veya hakaret sinirlarina vardiran arkadaslar var.

Hocanin pozisyonu elestirilemez

Yani yollanmali yok bilmem ne falan denemez

Sunun surasinda 4 yil daha max yonetecek zaten

Imparator dusmani oldugunu bilmiyordum bildigim iyi oldu

Eksik 1 takım var sahada. Doğal olarak kötüyüz.

Tek şansımız rakiplerde geçen seneye göre aynı durumdalar.

Bu sene şampiyonluktan ziyade, Şl gruplarda rezil olacağımız 1 rakip çekmemeyi ümit ediyorum yaw.

Umarım 1 an önce eksikler giderilir diyecem ama nasıl olacak onu da bilmiyorum

Sadece bi kısmına cevap vereyim.

Hocasın alternatifsiz bir kadron var transfer imkanların çok kısıtlı.
Yıllık 3-4m kazanan forvetin var
Doğruysa zam veya yine 4m istiyor
Oyuncuya teklif gelmiyor
3 yıllık sözleşmesi var

Bu şartlarda yav sen dur atma diyemezsin değil imparator Adolf Hitler olsan diyemezsin buradan atıp tutmamız kolay takımın içi çok hassas ve kırılgan.
Hoca da eskisi gibi yol al tarzında konuşup iş yapabilir ama imkanı yok yoksa Belhanda Feghouli Gomis veya diğerlerinden sence çok mu memnun? Bazı arkadaşlara ders verecem diyip kadro dışı bırakırdı kazanmak için sence şu zamanlarda öyle bir şansı bile var mı ?
Ha oyuncu değiştirmede falan yapabilirdi katakulliye getirip ama senin dediğin gibi dur sen vurma kafasıyla hareket etme yetkisi gücü şu takımda şu maddiyatta şu başkanla yok

Gomis konusuna kesinlikle katılmıyorum. Yahu adamı yedek bıraksın demiyoruz, para istediği için ceza versin demiyoruz. Sadece ve sadece penaltı atmamasını güzel bir dille açıklayabilir.Ve attırmazdı.Sırf bundan dolayı sorun çıkacaksa zaten bu takım tamamen bitmiş demektir.Ama gomisin bu penaltı olayı şu maçtaki en önemsiz hatalardan.Buna çok fazla takılmıyorum.Çok daha ciddi hatalar yaptı malesef..

Ben mesela gomisin isteksiz olduğunuda düşünmüyorum. Gomis şu maçta yaptığı pas hatalarını ilk geldiğindede yapıyordu.pas oyununda her zaman eksiği vardı.Ama top saklamasıyla, güçlü fiziğinden dolayı rakip ceza sahasını ve çevresini çok iyi doldurmasıyla bu lig için ortalamanın üstünde bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.Bence gomis aynı gomis.Bu konuda sırf para mevzusu yüzünden inanılmaz abartılı yorumlar var.

Yani gomisin performansı olsun, penaltı atması veya atmaması olsun bunlardan önce bu takımın çok ciddi sıkıntıları var.

Super Kupa maçında bir kez daha duran topun onemini gördük. Bununla ilgili actıgım bir topic de vardı. Galatasaray maalesef duran topları en kötü şekilde , yasak savar gibi kullanıyor. Bu konuda antreman yapılmadıgı belli. Kornerleri Belhanda, penaltıları Gomis kullanmamalı. Frikik konusunda Maicon iyi ama o da yeterli degil. Özel antremanlar, on direk-arka direk çalışmaları, degişik varyasyonlar yapılmalı.

Her zaman arkandayiz hocam

Bu kupa sonucu tribunde izleyen inan edin baskan'a guzel bir mesaj oldu

Gomis konusuna kesinlikle katılmıyorum. Yahu adamı yedek bıraksın demiyoruz, para istediği için ceza versin demiyoruz. Sadece ve sadece penaltı atmamasını güzel bir dille açıklayabilir.Ve attırmazdı.Sırf bundan dolayı sorun çıkacaksa zaten bu takım tamamen bitmiş demektir.Ama gomisin bu penaltı olayı şu maçtaki en önemsiz hatalardan.Buna çok fazla takılmıyorum.Çok daha ciddi hatalar yaptı malesef..

Ben mesela gomisin isteksiz olduğunuda düşünmüyorum. Gomis şu maçta yaptığı pas hatalarını ilk geldiğindede yapıyordu.pas oyununda her zaman eksiği vardı.Ama top saklamasıyla, güçlü fiziğinden dolayı rakip ceza sahasını ve çevresini çok iyi doldurmasıyla bu lig için ortalamanın üstünde bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.Bence gomis aynı gomis.Bu konuda sırf para mevzusu yüzünden inanılmaz abartılı yorumlar var.

Yani gomisin performansı olsun, penaltı atması veya atmaması olsun bunlardan önce bu takımın çok daha ciddi sıkıntıları var.

Attırmayabilirdi tabi ki ( bi şekilde ) senin dediğinden Gomis sen kullanma gibi düşündüm ben o yüzden öyle cevap verdim.

Defansı Maicon
Solbek alternatifi Carole
Orta göbeği Donk-Fernando-Selçuk
İleri hat Belhanda-Feghouli

Şu saydığım tüm oyuncular yıllık toplam 17m € falan garanti para alıyor

Ben nasıl sinirlendiysem hoca da o kadar sinirlendi.

Ne yapsın adam. Belki değişiklikleri elestiririm ama eleştirilecek hoca değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt