Sercan Sönmez
10 Numara!
- 20 Ocak 2011
- 10.406
- 3.125
- 2.118
Takım hiç hazır değil ve transferlere ihtiyacımız var. Hocaya güveniyoruz umarım gerekeni yaparlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küfürü niye raporlamıyon la raporla gerekeni yapak
Ercan sana mi küfür etti o mesele yüzünden?
...Rezillik diz boyu. Hazırlık maçlarını boşa yapmışız muğdat sinan nerde hoca? Başkan zaten kukla emrinden çıkmıyor hocanın bön bön izliyor.Hamzalı şam.ligi rezilliği geri gelecek zerre plan program yok donka 2 milyon euro vermek, gomise penaltı attırmak bunlar normal kafa değil.. Yazık ulan bu taraftara..Yine şampiyon yaptın kaltı her yerin
SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Valla ben her yeri kalkmış diyene cevap olarak yazdım.Kime yazdığım da belli.Bundan gücenen varsa benim lafım yok.Lafımın muhattabı bellidirAbi bu fotoya mukemmel bı cevabım var ama seni sevdıgım ıcın yazmayacagım ıyı geceler kolye güzelmıs
Zenci korkusu mu acaba?Yani forumdaki fenerlilere etmis de ben ona fenerli dedim sanmis galiba
Ama bana etmemis yani sorun da yok sadece gorunce bir canim sikildi
Hareketli 1 gundu, guya tatildeyim ama uyuyamiyorum bugun de oyle olacak
hocanın açıklamalarından ne anladin sergen açıklasa icim ferahlasın biraz be.sözleşmesi 2 sene uzatılmalı.yine aynı şeyleri yaşamak istemiyoruz.yoklugu acayip koyuyo insana.hamzayla 3 kupa almak bile avutmadı
hangi açıklamalrından?en son gece gündüz çalısıyoruz taraftar merak etmesin,31 agustosa kadar zaman var dedi.bi de maçtan önce keşke hiç ara vermeseydim,daha cok kupa kazansaydık gibi şeyler söylemişti.hocanın açıklamalarından ne anladin sergen açıklasa icim ferahlasın biraz be.
Son açıklamasını dinlemedin mi ?hangi açıklamalrından?en son gece gündüz çalısıyoruz taraftar merak etmesin,31 agustosa kadar zaman var dedi.bi de maçtan önce keşke hiç ara vermeseydim,daha cok kupa kazansaydık gibi şeyler söylemişti.
Son açıklamasını dinlemedin mi ?
Üstüne basa basa söylüyor bu takım değişecek diyor bence belhanda maicon vs den bahsediyor.
Terim tff ile davalik degil miydi?