Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arifin soyledıklerıne katılmıyorum donk gayet ıyı oynuyor sözlesme uzatmamız iyi olmuş emrede mukemmel karakterde bi topcu iyide oynuyacaktır kumaşı saglam sorun topcularda degıl bence sistem yok takımda

8 puan farkı kım actı 14 hafta mukemmel futbolu kım oynattı nankör olan sızlersınız

Senin ciddi olmadığını düşünüyorum ben trollüyorsun başka bi açıklaması yok. Bi zahmet bu takım başarı kazanınca allahınız varsa sevinmeyin kutlamayın. Biz bu senede şampiyonlar liginde bu kadroylada başarılı olucağız bunuda rez al. İçten içe taraf olmuşsunuz haberiniz yok eleştireyim derken fenerli gibi davranmaya başladınız. Yada gerçekten öylesiniz.

Arifin soyledıklerıne katılmıyorum donk gayet ıyı oynuyor sözlesme uzatmamız iyi olmuş emrede mukemmel karakterde bi topcu iyide oynuyacaktır kumaşı saglam sorun topcularda degıl bence sistem yok takımda
Tamam hacım tudor bak yeni takım arıyormuş takip et Biricik hocanın maçlarını seyret hırvat takımlarından birine imza atar yakında sen de özlemini giderirsin.

bjk 3-0 kazandığı maçını izletirmek gerekir kapalı bir odada sana geçe gündüz. Özelikle ikinci devreyi.

İbb maçıda olabilir.
Evet tudor derbilerde iş yapamıyordu zaten tek elestırecek noktasıda bu sanırım gaz veremıyor fatih hoca gibi

Tamam hacım tudor bak yeni takım arıyormuş takip et Biricik hocanın maçlarını seyret hırvat takımlarından birine imza atar yakında sen de özlemini giderirsin.
Biz hep burdayız fatih hocada takımı ıyı oynatamaz sistemı kuramazsa biz onu gonderecek baskanıda yonetımıde buluruz kafanı yorma sen ondan sonra onun calıstırdıgı takımı tutarsın ;)

Ulan adam tudor diyor olm siz eroin filan mı içiyorsunuz ne yapıyorsunuz bu nasıl kafa ulan tudor geçen sene kalsaydı ikinci devre fener ibb beşiktaş ts bizi elek ederdi.

Evet tudor derbilerde iş yapamıyordu zaten tek elestırecek noktasıda bu sanırım gaz veremıyor fatih hoca gibi
Derbimi ? Osmanlıspor maçı hariç tüm deplasman maçlarında korkak.... Ne yaptığını bilmeyen bir takım izledim Tudor döneminde.

Gaz maz konusuna gitmeyelim.
Fenerlilerin Çocukça cahilce bulduğu şehir efsanesi...komik olan bazı renktaşlar ne hikmetse tarihimizin en başarılı hocamıza aynı düşüncesine kapıldı.

Bu söyledıklerımden bunu cıkardıysan tebrık ederım
Çıkardım Çünkü geçen seneki o rezil futboldan sonra Tudor'u savunan biri Galatasaray'ı sabote etmeye çalışıyordur.Fatih hoca gelir gelmez takımın orta sahadaki fernandodan sonra dinamosu olan ndiaye satıldı adam gitti donk'u buldu geldi altyapıda antrenmana çıkan adamı koydu 11 e oynattı.Üstüne derbilerde mağlup olmadan şampiyon yaptı.Tudor varken millet burda 4. mü 5. mi bitiririz diye yarışıyordu birbiriyle.Sen şimdi çıkmışın Daha sezonun ikinci maçında üstelik iki de iki yapmışız.Fatih hoca şunu şunu yapmazsa göndeririz gibisinden saçmalıklar dizeliyorsun.Fatih hoca iyi de oynatsa kötü de oynatsa Teknik direktörlüğü bırakana kadar kalmalı.Dünya da her sezon garanti şampiyon olan t.d varsa onu getirelim.Yoksa Rüzgar yapma.

Çıkardım Çünkü geçen seneki o rezil futboldan sonra Tudor'u savunan biri Galatasaray'ı sabote etmeye çalışıyordur.Fatih hoca gelir gelmez takımın orta sahadaki fernandodan sonra dinamosu olan ndiaye satıldı adam gitti donk'u buldu geldi altyapıda antrenmana çıkan adamı koydu 11 e oynattı.Üstüne derbilerde mağlup olmadan şampiyon yaptı.Tudor varken millet burda 4. mü 5. mi bitiririz diye yarışıyordu birbiriyle.Sen şimdi çıkmışın Daha sezonun ikinci maçında üstelik iki de iki yapmışız.Fatih hoca şunu şunu yapmazsa göndeririz gibisinden saçmalıklar dizeliyorsun.Fatih hoca iyi de oynatsa kötü de oynatsa Teknik direktörlüğü bırakana kadar kalmalı.Dünya da her sezon garanti şampiyon olan t.d varsa onu getirelim.Yoksa Rüzgar yapma.
Gecen sene ki kötü futboldan sonra okumadım. sanırım gecen sene maclarımızı izlemedın tekrar acıp izlemenı önerırım. Hatta macları ızlemene gerek yok gecen sene kı mac topiclerıne bakman yeterlı. Yeni kurulmus bı kadroyla öyle top oynarken sampiyon olmus takım neden 1 ay hazırlık süreci gecırecekmıs onu anlamadım. Fatih hoca ısterse 34 macıda alsın ama takım ne oynadıgını bılmıyor. Ha ben 1 ay sonra senden tekrar burda alıntı yapacagım o zaman bakalım sistemı cözebılecek mısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt