Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudora duyulan nefreti biraz anlıyorum sonucta fatih hoca onun kadrosuna hazır takıma gelıp sampiyon oldu icten ıce bunu bıldıklerı ıcın tudora nefret duymaları normal bide sneijder olayları tabı. bu adama dedıklerını mustafaya prandellı gıbı bızı rezıl eden hocalara demedıler. T harfini duyunca zıplayan sahislarla muhattap olmamanı dılerım rtaş

Gecen sene ki kötü futboldan sonra okumadım sanırım gecen sene maclarımızı izlemedın tekrar acıp izlemenı önerırım. Hatta macları ızlemene gerek yok gecen sene kı mac topiclerıne bakman yeterlı. Yeni kurulmus bı kadroyla öyle top oynarken sampiyon olmus takım neden 1 ay hazırlık süreci gecırecekmıs onu anlamadım. Fatih hoca ısterse 34 macıda alsın ama takım ne oynadıgını bılmıyor. Ha ben 1 ay sonra senden tekrar burda alıntı yapacagım o zaman bakalım sistemı cözebılecek mısın
Kardeşim futboldan anlamıyorsun sen.Sana nasıl anlatayım bilemiyorum ki Allahtan amatör lig de futbol oynadık ta bilgiliyiz çok şükür.Biz geçen sezon sezonu erken açtık ön eleme için onun rüzgarıyla 6-7 maç uçak gibi oynadı takım.Sonrasında oyun sistemine göre yanlış yükleme yapıldığı için dökülmeye başladık.Bu sene sezonu geç açtık oyuncuların form tutması için minimum 3 hafta lazım.

Tudora duyulan nefreti biraz anlıyorum sonucta fatih hoca onun kadrosuna hazır takıma gelıp sampiyon oldu icten ıce bunu bıldıklerı ıcın tudora nefret duymaları normal bide sneijder olayları tabı. bu adama dedıklerını mustafaya prandellı gıbı bızı rezıl eden hocalara demedıler. T harfini duyunca zıplayan sahislarla muhattap olmamanı dılerım rtaş
Zıplatırım seni.

Kardeşim futboldan anlamıyorsun sen.Sana nasıl anlatayım bilemiyorum ki Allahtan amatör lig de futbol oynadık ta bilgiliyiz çok şükür.Biz geçen sezon sezonu erken açtık ön eleme için onun rüzgarıyla 6-7 maç uçak gibi oynadı takım.Sonrasında oyun sistemine göre yanlış yükleme yapıldığı için dökülmeye başladık.Bu sene sezonu geç açtık oyuncuların form tutması için minimum 3 hafta lazım.
Hic alakası yok bu senenin böyle olacagı hazırlık maclarından belliydi. Adam gibi hazırlık macı bile ayarlayamamışlar bu sene. İşte sadece amatör futbol oynuyabilirsin ancak bu oyun görüşüyle ileri gitmen zor

Hic alakası yok bu senenin böyle olacagı hazırlık maclarından belliydi. Adam gibi hazırlık macı bile ayarlayamamışlar bu sene. İşte sadece amatör futbol oynuyabilirsin ancak bu oyun görüşüyle ileri gitmen zor
Ben yine amatör de sağlıklı spor yapmışım futbol nedir nasıl oynanır öğrenmişim.Sen futbol bakımdan cahilin önde gidenisin.

sanırım firüslü link atıyor pcnizi ele gecırecek dıkkat edın

İmparator gibi winner bir adam fazla bu eziklere.. alışmışlar fb den bjk den tokat yiyip ezilmeye.. bünyeleri alışık değil kazanmaya.. o yüzden batıyor Fatih hoca

Hoca sistemsizlik içinde futbolcuları sahaya sürüyor. O da biliyor sahada tekniğin taktiğin olmadığı. Ama yapacağı bir forvet transferi bir de stoper +ndiaye ile bir şeyler netleşir. + Olarak biri ile yolları ayırıp 8 numara daha alırsa o zaman daha iyi şekilde anlarız. Kendisinin kadrosu değil , oynatmak istediği oyun anlayışına uymuyor ve bambaşka bir sistem istiyor. Bakalım göreceğiz ne olacak

hoca olarak 402 futbolcu olarak yine 402 kez maça çıkmış Galatasaray'da

Y A Ş A Y A N E F S A N E :love:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt