Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 tanesi hocanin beklentisini biliyor, az da olsa bir kac hareket yapmalari lazimdi.

Kendinizi boyle kandirmaya devam edin.

Takim koca hafta birsey calismamis, rezil bir performans gosterdiler.

Yapamıyorlar işte kapasiteleri bu kadar.

Ben sana çok mantıklı bir şey söylüyorum ligin başı hoca takımı yormuyor geçen sezon kritik haftalarda nasıl vitesi artırıp önüne geleni dağıttıysa yine aynısını yapar, üstelik cl var ligi kim takar zaten görünen rakip yok bizi zorluyacak, ligten önemlisi cl onun içinde şimdilik eleştiriyi bırakıp şu eksik mevkilere topçu almaya bakalım.

Yapamıyorlar işte kapasiteleri bu kadar.

Ben sana çok mantıklı bir şey söylüyorum ligin başı hoca takımı yormuyor geçen sezon kritik haftalarda nasıl vitesi artırıp önüne geleni dağıttıysa yine aynısını yapar, üstelik cl var ligi kim takar zaten görünen rakip yok bizi zorluyacak, ligten önemlisi cl onun içinde şimdilik eleştiriyi bırakıp şu eksik mevkilere topçu almaya bakalım.
Hoca kendisi söyledi “kondisyonerlere talimat verdim ligin başında değil, şampiyonlar ligine yaklaştıkça ritim artsın “ diye..
Tudorun sezon başı aşırı kondisyon yüklenen takımı haftalar geçtikçe nasıl yerlerde süründü hep beraber gördük zaten..

Hoca kendisi söyledi “kondisyonerlere talimat verdim ligin başında değil, şampiyonlar ligine yaklaştıkça ritim artsın “ diye..
Tudorun sezon başı aşırı kondisyon yüklenen takımı haftalar geçtikçe nasıl yerlerde süründü hep beraber gördük zaten..

Her hafta daha iyiye giden takım beni daha fazla heyecanlandırır.

Geçen sezon bariz şekilde ilk haftalarda tüm gücü kullanmanın iyi olmadığını gördük gomis, maicon, mariano sezonu bitiremedi yorgunluktan.

takım her hafta kötüye gidiyor bakalım bu hafta nasıl bi kötü oyun bizi bekliyor

"Birkaç güne çok şaşıracağınız sürprizlerimiz olacak ... Hem gidenler, hem gelen sürpriz isimler olacak. Bunun bütün sorumluluğunu ben üzerime alıyorum ... Hedeflerimiz doğrultusunda bize uygun isimleri alacak, hedeflerimizde bize yardımcı olmayacağını düşündüğümüz isimlerle ise yollarımızı ayıracağız."

Her firavunun bir Musa'si vardir. Iyi forumlar.

Umarım ne yaptığını biliyorsundur hocam.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Imparatora guvenmeyenler vardir belki

Hocamiz bir kere daha dusmanlarina samari vuracak

Hadi cikin son kez deliklerinizden

takımı yıne dagıtmaya basladı acilen gorevıne son verılmelı yoksa daha kötü seyler olacak

umarim istedigi topcular alinir

sl'de eren ve mugdatla oynamaya izin vermez heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt