Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok doğru analizler yapmışsın. Bende biraz detaya gireyim.

İlk futbol izlediğim ve Galatasaray'ı tuttuğum dönem Mustafa Denili ile Ş. Kulüpler kupasında yarı inal oynadığımız dönem (önceki sezon şampiyonluğumu ile başlayan). O dönemi sportif olarak hatırlasam da yaşım baya küçük olduğu için yönetim tarafı ile ilgili bir fikrim yok ama bildiğim bir şey şimdiki gençler fazla bilmez ama Mustafa Denizli iyi bir hocadır sürdürülebilir başarı için uygun yapıda bir hoca değildir. Kariyerine bakacak olursak bir takım da 2 seneden fazla çalıştığına rastlayamayız.

O dönem sonrası yönetim tarafından da hatırladıklarım 1993 efsane Manchester zaferi sonrası dönemin başkanı Alp Yalman'ın futbolda tüm yetkileri Adnan Polat'a vermesi sonrası Adnan Polat'ın hataları istikrar yakalayamayıp sık değiştirdiği hocalar ve takımı mahvetmesi sonrası 1996 öncesi doğal olarak yönetime Faruk Süren'in gelmesi ile başlayan 1996 - 2000 süreci.

Önce Fatih Terim, sonra da Lucescu ile yakalanan istikrarın 2002 Özhan Canaydın popülist tavırlarından, gönüllerdeki teknik direktör dedi getirdi, her yıl en az 3 yıldız oyuncu dedi 1 tane bile gelmedi, 2005 yılına kadar düşe kalka gittik.

2005 yılında göreve gelen Gerets 2 sezon takımın başında kalmışken ve belki bir istikrar yakalanabilecekken 2. Başkan olarak yönetime giren Adnan Polat yine Gerets'i apar topar gönderip her şeyi karıştırmaya başlıyor ve sonrasında başkan olduğu süre de kaç teknik adamla çalıştığı ortada ve bu şekilde yine 2011 yılına kadar düşe kalka geldiğimiz dönem.

Sonrasında zaten hocanın 3. ve 4. dönemi ve arada geçen Özbek brothers faciaları buralarda detaya girmeme gerek yok.

Diğer dönemlerde de hocanin her karari doğru değildi. Ancak kulübün durumu seni bu hatalara zorluyor. Bu çaliştiği bir buçuk senesi kos koca bir 7 senenin. Orada yapamadi.

Bu kurum olarak yaşadiğimiz eksiklik ile birlikte Terim siz sürderilebilir başarimiz yok. 3-4 sene tek tük başarili olduk Terim'siz 12 sezon içinde. Ve o dönemlerde harcadigimiz paranin siniri yok.

Çünkü oarada saydiğim problemler bu şartlari doğruyor. Galatasaray'ın yaşadığı bu standart sorunlar büyük kulüplerin değil, ancak küçük kulüplerin yaşayabileciği sorunlar olabilir.

Galatasaray büyük bir kulüp kadar başarili ama ona yakişacak derecede yönetilmiyor. Büyük kulüp gibi yönetilmiyor.

cengo ft.webp

Tek güvencem sensin hocam. Valla başka kimseye inanmıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Koskoca 3 ay boyunca bir tane santrafor alınamadığı gibi elimizdekinden de olduk. Bizzat kendi yönetimimiz eliyle takımın 2018-2019 sezonu sabote edilmiştir. Çok büyük bir skandal, diyecek kelime bulamıyorum. Hoca da kol kırılır yen içinde kalır mottosu ile hareket edip yutkunup susarsa çok büyük bir hata olur. Bu skandalın bedelini birileri ödemek zorundadır. Hoca bunun önüne geçmez umarım.

Rakiplerimiz bin tane sıkıntı ile boğuşurken şampiyon olup CL'ye direkt olarak katıldığımız hatta bir de üstüne lokum gibi kura çektiğimiz sezonda bize santraforsuzluğu reva görenlerin Allah belasını versin. Mustafa ve Abdülrahim'in yüzünü görmek sesini duymak istemiyorum. Yazıklar olsun.

Dikkat ettiyseniz hocam artık medya ile gereksiz polemiğe de girmiyor. Maşallah diyip tahtaya vuralım.

Dikkat ettiyseniz hocam artık medya ile gereksiz polemiğe de girmiyor. Maşallah diyip tahtaya vuralım.

Peki, bunda herseyin simdiye kadar yolunda gitmesinde payi yok mu sence ? Hocam daha 9 ay önce Kebabci tokatladi. :kırmızıkalp::cool:

Bu forvet rezaletinden sonra, isler biraz tikandigi vakit artik gazabini medya mi ceker, yoksa yönetim mi bilemem. Isler yolundayken, zorluklar dahi olsa, hoca hep lokum gibidir zaten.

Peki, bunda herseyin simdiye kadar yolunda gitmesinde payi yok mu sence ? Hocam daha 9 ay önce Kebabci tokatladi. :kırmızıkalp::cool:

Bu forvet rezaletinden sonra, isler biraz tikandigi vakit artik gazabini medya mi ceker, yoksa yönetim mi bilemem. Isler yolundayken, zorluklar dahi olsa, hoca hep lokum gibidir zaten.
Eksik bilgi vermeyelim lütfen hem tokat atmış hem de tekmelemiş :kırmızıkalp::sarıkalp:(y)

Fatih hoca nin Belhanda sevgisi bi bitmedi. herif saatli bomba iste ya.

Belhanda ve Emreynen anca kücük taklimara karsi oynanir. Umarim bunu anlamistir bugün. Ilk 7 icin oynayan takimlara karsi bu ikili harakiri olur

Senin inadın hoca. Ne görüyorsun şu köpekten her maç 11 de yeri garanti?

Çıkarttığın kadroya tüküreyim. Alanya maçında ve öncesinde gayet ezildik işte daha neyin tribi bu haftaya da Sinan'ı çıkartmazsan görücez duruşunu hadi daha da ısrar et bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt