Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam iyisin hoşsun da maçı belhanda deği senin saçma inadın verdi.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok aga, Aysal hakkli, bu adam hiç ders almaz, tek verir mentalise ile bişey beklememek gerek

Bu mağlubiyet sana yazar hocam. Lütfen şu inadından vazgeç. Doğru düzgün kadroyla çık, yenilirsek yenilelim.

Bir daha belhanda denen serefsizi OYNATMAAAAAAAAAAAAAAAA!

maçı 15 dk izledim ileri top şişirmekten başka bi şey yapmadık

oynatacağın topa , hocaya güveniyoruz diyen elime tüküreyim

alanya maçının ilk yarısını görüp de hala aynı şeyi deneyen hocadan çok fazla şey bekliyoruz belli ki

gecen hafta aynı kadro içerde alanyaya ilk yarı ıkına ıkına bir gol bulabildi be hocam, bu ısrar niye.

Hadin lan oradan hocamin istedigi forvet transferini yapmayan yonetime al sana kadro dedi yönetim istifa etmeden bir bok olmaz yok mu abi söyle yalan söylemeyecek serefli bir yönetim bu karaktersiz olursa ben de fatih terim de olsam sogurum ki taraftarim iki gündür etmedigim küfür kalmadı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hoca bugun mac izlemeye gelmis gibi. Bu takimin hali ne boyle?

Maç sonrası yine ''gül bahçesinde çalışmadım'' benzeri bir açıklamama mı yapacak yoksa topu yönetime mi atacak merak ediyorum. Değişen tek şey kendi yanlış tercihi neticesinde oluşan bir mağlubiyet olacak.

Çıkardığın kadroya koydular hoca.
Sinan, Ahmet, Belhanda falan ders olmuştur inşallah.

hoca bugün yönetime ders verecek. ama işlerin bu kadroyla yürümeyeceği dün değil 1 ay önce belliydi. gereken takviyeler söz verildiği halde yapılmadı. ee bunun cezasına katlanacaksınız. suç hoca da değil, suçlu varsa abdurraçim ve mcengizdir.

Feghouli'den özür dileyip gönlünü alarak takima kazandirmaz ve Sinan ve Belhanda'ya forma yüzü göstermeye devam ederse taraftarin destegini bir kac hafta icinde kaybeder. Takimin deplasman fobisini cözememis olman kabul edilir bir durum degil ayrica hocam.

Ya Feg,Badou,Gary naptı sana? Serdar naptı sana?
Belhanda,Ahmet,Eren e can borcun mu var?
Forvetsiz çıktında sana niye Eren mi oynatmıyorsun dedik hocaaaa?
Yönetim bir beceriksizlik yaptı ama sana noluyor?

Normalde inatçı olmayan takıntısı olmayan herhangi bir x hoca 10 kişi kalıp 2 farklı yenik duruma düşünce oyuncu değişikliği yapar. Terimin yapmaması tamamen ego. 2.yarıya da değişiklik yapmadan başlayacaktır tanıyorum 30 yıldır.

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih hocam en iyisini yaptı bu yönetime az bile izlesin cengiz al sana forvet transferi yapma milleti kandır yalancı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt