Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocanın rahat 10 senesi var. 10 sene bizde kalırsa kimi isterse onu başkan yaparız.

Ben de son derken bu sezonu kastetmedim. Gidebildiği kadar gidip burada bırakacak manasında söyledim.

Ama bunun gerçekleşmesi için arada bir çıkacak sıkıntıları sineye çekecektir kanaatimce.

Bu sene farklı bir şey denemesi lazım hocamızın. 2011-2012 sezonu iç sahadaki Fenerbahçe maçına kadar oyun sistemimizi bulamamıştık. O maçla beraber 4-4-2 ye dönüp ondan sonra aynı taktikle arkamıza bakmamıştık. Bu sene de benzer bir değişime ihtiyaç var. Eren ile geçen seneki sistemin işlemeyeceği anlaşıldı. Farklı bir kurgu olmalı. Artık 4-4-2 mi olur 4-6-0 mı olur ona hoca karar verecek.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Donk'un orijinal mevkii stoper fakat o da ağır bir oyuncu olduğundan Maicon ile benzer sıkıntıları yaşayabileceği kanaatindeyim.

Feghouli noktasında ise katılıyorum. Tekrar takıma katmak lazım.

maicon 1e1'lerde direkt iflas ettiriyor takımı , donk sakin, topa daha hakim, ayrıca daha iyi oyun görüşü var. her halükarda donk derim...

ağızla transfer yapılmaz dedi adamsın sen hocam adammmmmmmmmm

Abdürrahim konuşmadımı . konuşşun bakalım ne diyecek. konuşacak yüzü yoktur .

Bu sene farklı bir şey denemesi lazım hocamızın. 2011-2012 sezonu iç sahadaki Fenerbahçe maçına kadar oyun sistemimizi bulamamıştık. O maçla beraber 4-4-2 ye dönüp ondan sonra aynı taktikle arkamıza bakmamıştık. Bu sene de benzer bir değişime ihtiyaç var. Eren ile geçen seneki sistemin işlemeyeceği anlaşıldı. Farklı bir kurgu olmalı. Artık 4-4-2 mi olur 4-6-0 mı olur ona hoca karar verecek.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

4-6-0 söylemesi kolay ama oynaması kolay olan bir düzen değil. O düzenle oynayan Roma'da Totti önde senede 25 çakıyordu. Hatta 40'ına yaklaşırken bile 10-15 atmaya devam etti.
Napoli denedi orada da Mertens skor yaptı. Ki Insigne ve Callejon da skorer.

Bizde o kadar skorer adam yok. Çift haneyi görecek oyuncu sayısı az.

Bence başka bir tarzı oynamamız zor. Rodrigues ve Ndiaye'nin de girmesiyle geçen yılki tarzımızı Eren ile devam ettireceğiz Ocak'a kadar. Orada forvet, stoper gibi eksiklere bakılır. Başka bir alternatif arayışına girersek hiç çıkamayız gibi geliyor bana.

ovv o lafi söylediyse güzel

ya abdurrahim kulupteyse hoca yuzunden
yaninda sukru diye biri var, bi kac tane daha herif var, utkucan var
gomise yedek zaten istiyomus
bir tane bile forvet alinmamasi sadece yonetimin sucu olamaz

Senin oldugun yerde umidimiz bitmez hocam. Canin sagolsun.

Abdurrahim gelır ı love you hoçam der sarılırlar gecer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt