Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene Gençlerbirliği maçından sonra burada her yeri yangın yerine çeviren aynı kişilerdi

Bugün bakıyorsun yine aynı kişiler

Neyse sevinin ortam sizin.Nasılsa senede bir kaç kere sevinebiliyorsunuz

Kuşlara acıyorum cidden

Fatih terim hepimizden daha çok GALATASARAYLI . uyku uyuyamaz daha. İstanbulda takımı karşılamalıyız gene . o vasıfsız yönetime inat .

Hocam toparlarsan sen toparlarsin bu takimi. Ancak bu sefer toparlayabilecegin bir takim yok ne yazik ki. Forvetsiz takim mi olur amk? gotu boklu fenerin 3 tane santraforu bizde ilk 11 oynar. Boyle sezon planlamasi olur mu? Bu kaz Cengiz ve Laz Apoya guvenilip Gomis satilir mi? Gomis zam istedigi an senin tasagini yerim gel hele buraya al sana extra 1 milyon euro diyecektik. Gidip sacma sapan adamlara para sactik. Sezon planlamasinda yonetim kadar hocanin da sucu var elbet, Kredisi hocanin zaten var. Ligde 10. olsakta hocanin arkasinda olacagiz elbet.

Gse adam sövmüş mesela bakalım ceza alacak mı ?

Almaz neden çünkü arkadaşları

eren 1dk bile şans almasın hocam nolur ya. altyapıdan koy çocukları kimi koyarsan koy o oynamasın allah aşkına. sinan,belhanda da dahil

Ahmet Belhanda ve Sinan oynamamaliydi bugun ama Alanya'ya 6 atinca kesemedi.Hocamin yanindayim.Bu mac hayirli bir maglubiyet oldu aslinda.

Bugün hatalı kadroyla başladığını kabul etmek lazım. Trabzon gibi güçlü bir takıma karşı tek ön liberoyla başlamak ve Ndiaye’yi oynatmamak farkı kolay getirdi. Buna ek olarak Serdar ve Rodrigues’de 11 başlamalıydı. Bunlar olsaydı kazanır mıydık? Yine sanmam ama böyle de olmazdı. Hocayı çok seviyorum ama gerçekleri de yazarım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt