Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hemen Satmissiniz. Devam. Ya KUSLAR burada yaziyor, ya da cogunuz kimse kusura bakmasin baska amaclar ile burada

Belli ki baskan ve yönetime fazla güvendi. Yönetimin böyle olacagini bilseydi Gomisin gönderilmesini istemezdi büyük ihtimalle. Eger bunu bilip de yine de Gomisin gönderilmesini isteseydi bu konuda hataliydi. Gomis karaktersizlik yapti ama Eren ve Mugdatinhodan daha iyidir.

Burdaki gereksizleri ciddiye almayin yaw

Milleti tahrik etmek icin klavye basinda sacma sapan mesajlar atiyorlar,hafta sonu tt arena da imparatoooor Fatih teriiiim tezahuratina eslik ediyorlar

Sosyal medyayi bizim insanimiz kullanamiyor

Bencede hatalar oldu ama sonra konuşuruz sonra konuşmalıyız zaman ite köpeğe gülme fırsatı verme zamanı değil tökezlememizde arkamızdan tekme atmalarına izin verme zamanı değil.
5b0eeb2966a97c43510df10d
DmChzBcX0AEOewT.jpg

la arkadaş bi sakin olun.twitterda ergenler saçmalıyo hadi,fenerlisi bjklisi sevinse ne çare bizden iyi değiller.hayırlı bi yenilgi aldık,olabilecek en kötü Galatasaray sahadaydı.olur böyle şeyler.

Bugün hatalı kadroyla başladığını kabul etmek lazım. Trabzon gibi güçlü bir takıma karşı tek ön liberoyla başlamak ve Ndiaye’yi oynatmamak farkı kolay getirdi. Buna ek olarak Serdar ve Rodrigues’de 11 başlamalıydı. Bunlar olsaydı kazanır mıydık? Yine sanmam ama böyle de olmazdı. Hocayı çok seviyorum ama gerçekleri de yazarım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben zaten mağlubiyeti bekliyordum ama kesinlikle hoca Trabzon'un işini kolaylaştıdı.

Yapması gerekenleri yapıp kaybetseydik yine Trabzon deplasmanında patladık diyerek geçerdik ama hatalı ilk 11 zaten sıkıntı yaşadığımız bir deplasmanı felaket gecesine dönüştürdü.

Mesela feci bireysel hatalar yaptık ama farklı bir oyun anlayışı olsa belki bu hatalar bu kadar fazla olmayacaktı. Ahmet'in bu kadar topla oynamasına gerek var mıydı mesela ? Daha sıkı ve rakibi karşılamaya odaklı bir kadro olabilirdi sahada.

Neyse artık olan oldu. Hocanın toparlamasını bekleyeceğiz. Bu sene deplasmanların geçen sene gibi olmaması için uğraşmalıyız. Yine geçen yılki gibi olursak bu kez çabamız şampiyon için yetmeyebilir.

imparator faith terim ölene kadar seninleyiz

bu trabzonu aslantepede hamsi tava yaparız yine hocam.sen gereksizleri şöyle bi kenara cek,feghouliyi falan oynat.herşey düzelecek.

Umarım istifa eder de kurtulur bu vizyoncu ergenler

Yemin ederim başarısızlık bile umrumda değil şu dk dan sonra,o kadar çok boş ve kindar leş insan var ki konuşmaya değmez

Hocayı hak etmiyorlar

Sezon sonu sampiyon oldugumuzda görecegim ben o sosyal medyadaki kani bozuklari

Inlerine dönüp gizlenecekler

Transfer komitesinde... Transfer konusunda mali olurunu kim veya kimler veriyor ise bu işin baş sorumlusudur.

Fatih hocam ise odur başkan yönetim şükrü bilmem kapıcı Mehmet ise onlardır.

Belli ki baskan ve yönetime fazla güvendi. Yönetimin böyle olacagini bilseydi Gomisin gönderilmesini istemezdi büyük ihtimalle. Eger bunu bilip de yine de Gomisin gönderilmesini isteseydi bu konuda hataliydi. Gomis karaktersizlik yapti ama Eren ve Mugdatinhodan daha iyidir.
gomisin gitmesini hoca istememiş. gomise yönetim para lazım seni satmak istiyoruz demişler. hocayada söz vermişler santrafor alıcaz diye.

Sen sakin ol biraz.Modluğu bırakınca toptan bir patlama yaparsın :D

Devre arasi bahceye cikip agladim sinirden. Harbiden Bugünkü olay normal degil. Kac kere 4 yedik, olabilir ara sira dedik ama bir sey vardi en azindan. Bugün cok annormal seyler oldu, ve buradaki KUSlar ve baska türlü Insanlar Hoca'ya yikmaya calisiyor. Beni burada taniyan bilir. Hoca'ya o Malum Senelerden dolayi kizgindim, öfkeliydim. Yine'de geldigi ilk saniye'den itibariyle en cok sevinenlerden birisi'de bendim. Böyle kolay gitmek, nefret ettirmek, yollamak yok artik. Sevmeyen sektire sektire gidebilir

Umarim bu 20 saniyelik söyledi seyi espiri olsun diye söylemistir. Ingilteredeki ve italyadaki antrenörler transferler döneminin sezon baslamadan kapalmasini istiyordu ve yaptilar. Bundesligada anket yapmislar, 18 takimin 17si transfer döneminin maclar baslamadan bitmesini istemis.

Englands neues Sommer-Transferfenster und die Folgen
https://www.mirror.co.uk/sport/football/news/why-transfer-window-closing-early-13044229
Italy's Serie A follows Premier League by changing transfer window | Daily Mail Online

Dis ülkede herkes maclar baslamadan (cogu hazirlik camplar bitmeden) kadrosunun kurulmasini istiyor, ve ondan sonra oyuncu satmayi istemiyor. Niye bizim türk takimlar bunu hic yapmayi düsünmüyor? Kadron ne kadar erken hazirsa, okadar senin isine yaramazmi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt