- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Hemen Satmissiniz. Devam. Ya KUSLAR burada yaziyor, ya da cogunuz kimse kusura bakmasin baska amaclar ile burada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesaj editli mi?Değilse ben şunu bulayım hele
Musap mod olmasan kalayla diyeceğim ama diyemiyorum.Ben ters 1-2 mesaj okursam ben gireceğim kötü şekilde de denk getiremedimHemen Satmissiniz. Devam. Ya KUSLAR burada yaziyor, ya da cogunuz kimse kusura bakmasin baska amaclar ile burada
kendimi zor tutuyorum. Editliyorum her seyi'de baya zor tutuyorum bazilarinda yanlis bir sey yazacagim diyeMusap mod olmasan kalayla diyeceğim ama diyemiyorum.Ben ters 1-2 mesaj okursam ben gireceğim kötü şekilde de denk getiremedim
Sen sakin ol biraz.Modluğu bırakınca toptan bir patlama yaparsınkendimi zor tutuyorum. Editliyorum her seyi'de baya zor tutuyorum bazilarinda yanlis bir sey yazacagim diye
Bugün hatalı kadroyla başladığını kabul etmek lazım. Trabzon gibi güçlü bir takıma karşı tek ön liberoyla başlamak ve Ndiaye’yi oynatmamak farkı kolay getirdi. Buna ek olarak Serdar ve Rodrigues’de 11 başlamalıydı. Bunlar olsaydı kazanır mıydık? Yine sanmam ama böyle de olmazdı. Hocayı çok seviyorum ama gerçekleri de yazarım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
gomisin gitmesini hoca istememiş. gomise yönetim para lazım seni satmak istiyoruz demişler. hocayada söz vermişler santrafor alıcaz diye.Belli ki baskan ve yönetime fazla güvendi. Yönetimin böyle olacagini bilseydi Gomisin gönderilmesini istemezdi büyük ihtimalle. Eger bunu bilip de yine de Gomisin gönderilmesini isteseydi bu konuda hataliydi. Gomis karaktersizlik yapti ama Eren ve Mugdatinhodan daha iyidir.
Sen sakin ol biraz.Modluğu bırakınca toptan bir patlama yaparsın![]()
takımı istanbulda karşılasa keşke ultraslan .la arkadaş bi sakin olun.twitterda ergenler saçmalıyo hadi,fenerlisi bjklisi sevinse ne çare bizden iyi değiller.hayırlı bi yenilgi aldık,olabilecek en kötü Galatasaray sahadaydı.olur böyle şeyler.