Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2. yarı oynadığımız oyun
gerçekten fantastico

moskova yerine bi kademe iyi takım olsaydı sağ taraftan çok fazla sıkıntı yaşardık. hocam emre olmuyor sağda ama sen bilirsin

Allah belhanda konusunda sana akıl fikir versin hocam.baska bişey demiyorum.belhanda kırmızı görmese onun sayesinde ndiaye veya baskası kırmızı görüyo.eren gol atsa bile zarar.onyekuru ilk 11 çıkmalı.feghouli şans bulmalı.

2.yarıdaki oyun iyiydi.bunun için tebrikler.

Hocam ne olur oynatma şu Belhanda denen faydasızı

41952236_10156569317812970_1465092981949202432_n.jpg

Maç öncesi vizyoncu tayfa homurduyordu ama hoca herkesi susturdu.

Belhanda kardesimizi yedekte oturtup Feghouliye sans verse iyi olur. Feghouli belki oyun açidan o kadar katki saglamiyor ama gol/assist ile skora direkt katkisi oluyor en azindan.

hoca bişey diyebilir miyim..... keşke BADOUyu çıkarsaydınız hocam

İlk 10 dk hariç 2. gole kadar oynanan oyun rezaletti. Rakip dağıldıktan sonrası şov zaten ona amenna. Geriye yaslanmayı becerememize rağmen ilerde ağır bir forvetle denemek pek sağlıklı değil gibi. Ayrıca Belhanda’yı kazanacağız diye maçları kaybetme riskimiz de yüksek. Adam umursamaz fıtraten yapacak bir şey yok. Hoca’nın da eli kolu bağlı gibi gerçi bu konuda.

Bu gece Tarkan'dan "sen başkasın" şarkısını armağan ediyorum sana hocam. :)

Sakin ol,ego ve hırs yapma hocam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aydın işine bak. Düşün, üret, anlat. Polemik, tartışma seni bir yere götürmez. Başkalarının fikirlerinin peşine takılma. Kendi düşünceni ortaya koy. Edilgen olma. Yazılanları iyi oku, anla. Ne eleştiriliyor ne eleştirilmiyor yi çöz. Herkes senin gibi düşünmeyecek. Öyle istiyorsan kendine forum açıp orada takılabilirsin. Sana hayat tavsiyesi vermekten başka en azından şu anda yapabileceğim bir şey yok.

Hemen her başlıkta yazıp çiziyorum bak. Yıllardır buradayım. Haklı çıktığım haksız çıktığım konular oldu. Ama hep buradayım merak etme. Hoca konusunda da muhtemelen senden daha çok savunmuşluğum vardır. Bunları tekrar tekrar konuşmaya gerek yok. Eleştirdiğim de mutlaka oldu ve bundan sonra da kendi yorumuma göre olacağı durumların gerçekleşmesi mümkün.

Aydın işine bak. Düşün, üret, anlat. Polemik, tartışma seni bir yere götürmez. Başkalarının fikirlerinin peşine takılma. Kendi düşünceni ortaya koy. Edilgen olma. Yazılanları iyi oku, anla. Ne eleştiriliyor ne eleştirilmiyor yi çöz. Herkes senin gibi düşünmeyecek. Öyle istiyorsan kendine forum açıp orada takılabilirsin. Sana hayat tavsiyesi vermekten başka en azından şu anda yapabileceğim bir şey yok.

Hemen her başlıkta yazıp çiziyorum bak. Yıllardır buradayım. Haklı çıktığım haksız çıktığım konular oldu. Ama hep buradayım merak etme. Hoca konusunda da muhtemelen senden daha çok savunmuşluğum vardır. Bunları tekrar tekrar konuşmaya gerek yok. Eleştirdiğim de mutlaka oldu ve bundan sonra da kendi yorumuma göre olacağı durumların gerçekleşmesi mümkün.

Biraz da gülelim

İsminin önüne okurken bir sıfat koyuyorum da sen anlıyorsundur az çok kafa yapın onlarla tam uyuşuyor işte

Senin ortaya koyduğun bir şey mi var ? Terim milleti işinden ediyor dedin var mı kanıtın ?

Yok anca sallarsın böle bir taraflarından işte

Ayrıca herkes benim gibi düşünmesini istesem veya senin deyiminle forumun gücünü arkama almak istesem zamanında Tudor'u savunmazdım

O yüzden boş yapmayı kes

Aydın yine birisine kafayı taktı demek.

sent via GSC

Allah aşkına şu Belhanda hainini oynatma başka birşey istemiyorum.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt