Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli hamlesiyle ne karakterde olduğunu gösterdi.çıkan kadro ve oynanan oyuna değinmiyorum bile.

Hoca seni çok severim , tamam cengiz diye tam bir facia ve beceriksiz yönetim var ama Hoca sende de hata var yani bu ne ? Cengizcik suçlu da sende suç yok mu? Şu başkan bozuntusu yüzünden sana da en son gıcık olacağım korkum o

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu yıl şampiyonluğun önemini çok iyi anlatmalı. Tamam Avrupa önemli ama lig yoksa Avrupa da yok. Seneye UCL parası olmazsa çok zorlanırız.

Onyekuruyu en uçta altı akhisarlinin kucagina atmak dahiceydi hocam tebrik ediyorum ve senden uç adet ricam oldugunu belirtmek istiyorum.

1-) Su takima bir tane adam gibi penaltici belirle! YETTI BE!

2-) Sinan denen dunyanin en gamsiz, en ruhsuz topcusunun bir halta yaramadigini lutfen artik GÖR!

3-) Feguliye uygulandigin mobbingi bir an evvel sonlandir. Sinan vs oynarken bu adamin tribunde/kulubede oturmasi en hafif tabirle KOMIK.

Hörmetler.

İçerdeki maçları taraftar kazanıyor nasılsa değilmi hoca? Kazanan takımı bozmuyorsun oynanan leş futboluda bozmuyorsun bravo.

Hocam deplasman sorununa bir çare bulamadın gitti geçen yıldan beri nedir bu çektiğimiz

Trabzon ve Akhisar hezimetlerin yegane sebebi Fatih hocamın tercihleridir. Oyuna müdahale konusunda hiçbir etkisi olmuyor maalesef (forveti çiftlemek tek yaptığı). Feghouliye yaptığı ise tamamen mobbing. Terim adaleti var derdik en azından. Üzücü

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ligin başından beri her mac kötü oynuyor takım iç sahada öyle böyle bi şekilde macları alıyoruz. ama bu gidişle diger deplasmanlarda cok rezil oluruz

İki yüzlülüğün alemi yok tamam hataları var ama transfer dönemi sonunda bu sezon yönetime yazılır diyenler yönetime tek laf etmiyor ne hikmetse hemen buraya usutuler

Trabzon ve Akhisar hezimetlerin yegane sebebi Fatih hocamın tercihleridir. Oyuna müdahale konusunda hiçbir etkisi olmuyor maalesef (forveti çiftlemek tek yaptığı). Feghouliye yaptığı ise tamamen mobbing. Terim adaleti var derdik en azından. Üzücü

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
adalet olsa her maç bok gibi oynayan sinan'ı 11 de oynatmaz. adaleti olsa mariano'yu oynatmaz, adaleti varsa feghouliye mobbing uygulamaz. adaletmiş fatih hoçamın bir bildiği varmış hastırııııııııııııın lan. iç sahada zaten tudorla da geleni geçeni yeniyorduk

HOCA BILIR HOCA BILIR HOCA BILIR.

BILMIYOR ARKADASIM BILMIYORR BU HOCA BILMIYOR.

HERSEYE EVET DEDIGINIZ O BILIR SU BILIR DEDINIZ ICIN ZATEN RTE BU ULKEDE 50%+ OY ALIYOR.

TEK SORUMLU HOCADIR, CAPSIZLIKTIR BU MAC.

ADAM AKILLI 2CI YARI BASI EREN SINAN VE FEGHOULI EMRE DEGISIKLIGI YAPSAYDIN ALIRDIK BU MACI.

ben imparatorum diye ego tatmini yaparsan tokatı böyle yersin.umarım bu yenilgi ders olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt