Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deplasmanlarda Tudor esintileri sunmaya başladı. Gene gelenden 3 geçenden 4 yiyor takım. 4 yediği trabzon her hafta madara oluyor, 3 yediği takımın başında hocası, aldığı tek galibiyeti bile yok, ligin dibinde sürünüyor. Daha adam akıllı sert deplasmanlara bile gitmeden bu sonuçları alıyor. Tez vakitte önce kendisini sonra da takımı toparlamalı. Donk'a gösterdiği ilginin ve Belhanda'ya gösterdiği toleransın 10'da birini Feghouli'ye gösterse çok daha kazançlı çıkacak farkında değil.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tudor'da aynıydı bir başkasıda aynı olacak. Bu oyuncu grubunu değiştirmek kolay değil. Loser bir oyuncu topluluğu olduğunu aklınızdan çıkartmayın. Terim'in yapabileceği bir şey yok. Maddi anlamda iyi olsaydık bu oyuncuların çoğu ile çalışmak istemezdi. 2012'de ki kadronun karakteri bu oyuncularda yok.

İçerde firesiz gideceğiz mecbur, deplasman da umulmadık 1-2 maç kazanmak zorundayız şampiyonluk için. Senin rakiplerin atletico madrid juventus filan değil. Başakşehir'de gidip yeniliyo besiktaş'da fener'de. En iyi iç saha takımı biziz ne kadar deplasmanda kayıp olsakta şampiyonlukta en güçlü aday biziz.

Tudor'da aynıydı bir başkasıda aynı olacak. Bu oyuncu grubunu değiştirmek kolay değil. Loser bir oyuncu topluluğu olduğunu aklınızdan çıkartmayın. Terim'in yapabileceği bir şey yok. Maddi anlamda iyi olsaydık bu oyuncuların çoğu ile çalışmak istemezdi. 2012'de ki kadronun karakteri bu oyuncularda yok.

İçerde firesiz gideceğiz mecbur, deplasman da umulmadık 1-2 maç kazanmak zorundayız şampiyonluk için. Senin rakiplerin atletico madrid juventus filan değil. Başakşehir'de gidip yeniliyo besiktaş'da fener'de. En iyi iç saha takımı biziz ne kadar deplasmanda kayıp olsakta şampiyonlukta en güçlü aday biziz.

yani "bu takımla akhisar'ı yenmemiz teknik olarak doğru işler yapılsa dahi fiziken mümkün değildi" diyorsun, mu??

Bu takım kırılgan bir takım, ligin dibinde ki takımı yenemeyecek halde deplasmanda.
O yüzden çok şey etmiyorum alıştırdım kendimi.

sorum şuydu bubba:

mevcut GS takımı, teknik olarak doğru/ makul işler yapıldığı takdirde akhisar'ı deplasmanda yenebilir mi yenemez mi

Sezon basindan beri adam akilli futbol oynamiyoruz, adam akilli takimlara karsi hazirlikda yapmadik zaten.

Fiziksel taktiksel hersey eksik, bunun sorunlusu teknik heyet, bunlarin basinda Terim var, bir ise yaramiyor.

Davala ve sas sus olarak duruyor orda, yaptiklari tek sey antremanda pionlari dizmek ve macta itiraz etmek kararlara.

Milettin taktik hocasi var yaninda.

sorum şuydu bubba:

mevcut GS takımı, teknik olarak doğru/ makul işler yapıldığı takdirde akhisar'ı deplasmanda yenebilir mi yenemez mi

Teknik işler doğru yapıldı ama..
Ne kötü gitti teknik olarak mesela ?
Çünkü ben kadroyu ilk gördüğümde herkes mutluydu. Sonra ki hamleleri feghouli'yi niye sokmadığı sorgulanır onun dışında tek tek oyuncuları izlediğinde takım komple kötü ve ruhsuzdu. Deplasmanlarda alışkın olduğumuz sinen Galatasaray. Bunun teknik ekiple bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Bu oyuncu grubundan cacık olmaz istikrarlı bir takım değil. Terim'in elinde olsa çoğunu şutlardı zaten.

sorum şuydu bubba:

Elbette yener ama bu takimin sorunlu oldugunu degistirmez. Tudor da fatih terim de aptal degiller. Bu kadar ezik oyundan eger bu iki adam sorumlu ise zaten hoca değiller. Hocalarin hatalari oluyor kesinlikle ama bu oyuncu grubu bu iste fernando mariano bu. Deplasmanda bu adamlar iki tekmeye bir sertlige siniyor ve bu mentaldir hayatta değişmez

terim gitmsin tabiki terim gidince düstügümüz bok cukurundan en az 3 yıl cıkamıyoruz fakat hoca cok ciddi bariz hatalar yapıyor inadı yüzünden
bu hataları düzeltmekte hocaya düsüyor hala dahi ders almazsa cok sevilen terim bile elestirilir burası ne fener ne 8jk

deplasman sorunun cözecez diye gecenyıldan beri söylüyor ve hala söylüyor ozaman neden cözülmüyor ?

Teknik işler doğru yapıldı ama..
Ne kötü gitti teknik olarak mesela ?
Çünkü ben kadroyu ilk gördüğümde herkes mutluydu. Sonra ki hamleleri feghouli'yi niye sokmadığı sorgulanır onun dışında tek tek oyuncuları izlediğinde takım komple kötü ve ruhsuzdu. Deplasmanlarda alışkın olduğumuz sinen Galatasaray. Bunun teknik ekiple bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Bu oyuncu grubundan cacık olmaz istikrarlı bir takım değil. Terim'in elinde olsa çoğunu şutlardı zaten.

teknik olarak ne kötü gitti

- mesela mariano'nun önünde feghouli ile başlansa muhtemelen sağ taraf felç olmayacaktı, mariano'nun fizik noksanlığı teknik ekip tarafından niçin tespit edilmemiştir?
- takımda selçuk inan dışında penaltı kullanabilen bir ismin yaratılmamış olmasından yine teknik ekip sorumlu değil midir?
- ısrarla rezil formdaki sinan gümüş ile başlanması nasıl açıklanacaktır?
- keza topa dokunduğunda yere düşen akbaba ısrarının açıklaması nedir?
- fizik_kondisyonun yetersizliği ile engellenmemiş bir rehavetin buluşmuşluğu da pekala teknik ekibin eseri değil mi?
- genel olarak saha dağılımı, oyuncuların ne yapacaklarını bilmemeleri , kafası kopmuş tavuklar gibi etrafta koşuşturmaları, gol yendiğinde zaten olmayan oyun disiplininden iyice kopmaları, yine taktiksel noksanlığa dayandırılabilecek bir durum.

GS'nin maç içerisinde "sindiğini" düşünmüyorum, çünkü salt oyuncu kalitesiyle bir müddet rakibi baskılamayı başarmıştık, sadece kimse ne yapacağını bilemediği için , ve akhisar da adapte olduğu için maç aleyhimize döndü..

Son düzenleme:
bu takımın deplasman probleminin en büyük sebebi karaktersiz ve kalitesiz kadro yapılanması,takım gamsız kaynıyor. yazın kadro revizyonu yapacağız dediniz yapmadınız hocam artık belhdanda feghouli maicon gibileri satıp derhal kaliteli ve büyük takım topçusu karakterinde en az 3 oyuncu alınmalı takıma. çok ağırdan alıyorsunuz devre arasıyapılmalı bu değişim hatta şuandan itibaren başlanmalı oyuncu satışlarına

Hoca uzun zamandır derdiyoksuz forvet hattını denemek istiyordu. Denedi.

Doğru maçta denedi bence hem kimlik olarak uygundu, hem deplasmandı, hem puan kaybı riskinin alınabileceği bir haftaydı.

Maçtan önce çoğumuz kadro iyi veya sinan hariç kadro iyi dedik. Çünkü çoğumuz bunun tutacağını düşünüyorduk ama yanılmışız.

Bence Eren’siz takımın kanat oyuncuları çok etkisizleşiyor. Rakip stoperlerini oyalayacak biri olmayınca kanatlardan açık yakalayamıyoruz. Orta alandan da yeterli destek gelmeyince kısır bir maç oluyor. Oyuncular formsuzda olabilirdi dün gece ama bence formsuz olmalarının sebebi birazda sistem gibi geldi. 1 kere daha denemek lazım bunu.

Ama bence Eren ile başlayıp 1 tane sıkıştırdıktan sonra forvetsiz yapıya dönmek gerekiyor gibi görünüyor.

Birşey denendi ve denenmesi gereken herkesin kafasında olan kurguydu. Tutup, tutmayacağını gördüğümüz maç oldu, bu nedenle hocaya saydırılmasının yanlış olduğunu düşünüyorum. Kafasındaki planı kritik haftalarda veya maçlarda değilde böyle puan kaybı tolere edilecek maçlarda denemesi gayet normal.

Saka gibisiniz
Lan bu adam sayesinde kus familyasinin göremiyecegi seyleri gördünüz biraz minnet duyun be...
1-2 mac kaybetti diye yerin dibine sokanlar takim kazandiginda birdaha sevinmesin

Seni bu sefer kimseye yedirmiyecegiz, en az 4-5 yil bu takimin basinda kalip yeni rekorlara kosacak!!

Tudor zamanıda böyleydi. Sadece hocalarda suc aramak sacma geliyo bana. Ic sahada rakiplerine yenilmeyende bu takım. Saydığın sorunların coğu ic sahada olmuyo. Hocanın bu oyuncu grubuna etki etmesini bende bekliyorum ama zor
teknik olarak ne kötü gitti

- mesela mariano'nun önünde feghouli ile başlansa muhtemelen sağ taraf felç olmayacaktı, mariano'nun fizik noksanlığı teknik ekip tarafından niçin tespit edilmemiştir?
- takımda selçuk inan dışında penaltı kullanabilen bir ismin yaratılmamış olmasından yine teknik ekip sorumlu değil midir?
- ısrarla rezil formdaki sinan gümüş ile başlanması nasıl açıklanacaktır?
- keza topa dokunduğunda yere düşen akbaba ısrarının açıklaması nedir?
- fizik_kondisyonun yetersizliği ile engellenmemiş bir rehavetin buluşmuşluğu da pekala teknik ekibin eseri değil mi?
- genel olarak saha dağılımı, oyuncuların ne yapacaklarını bilmemeleri , kafası kopmuş tavuklar gibi etrafta koşuşturmaları, gol yendiğinde zaten olmayan oyun disiplininden iyice kopmaları, yine taktiksel noksanlığa dayandırılabilecek bir durum.

GS'nin maç içerisinde "sindiğini" düşünmüyorum, çünkü salt oyuncu kalitesiyle bir müddet rakibi baskılamayı başarmıştık, sadece kimse ne yapacağını bilemediği için , ve akhisar da bu duruma adapte olduğu için maç aleyhimize döndü..

Hoca uzun zamandır derdiyoksuz forvet hattını denemek istiyordu. Denedi.

Doğru maçta denedi bence hem kimlik olarak uygundu, hem deplasmandı, hem puan kaybı riskinin alınabileceği bir haftaydı.

Maçtan önce çoğumuz kadro iyi veya sinan hariç kadro iyi dedik. Çünkü çoğumuz bunun tutacağını düşünüyorduk ama yanılmışız.

Bence Eren’siz takımın kanat oyuncuları çok etkisizleşiyor. Rakip stoperlerini oyalayacak biri olmayınca kanatlardan açık yakalayamıyoruz. Orta alandan da yeterli destek gelmeyince kısır bir maç oluyor. Oyuncular formsuzda olabilirdi dün gece ama bence formsuz olmalarının sebebi birazda sistem gibi geldi. 1 kere daha denemek lazım bunu.

Ama bence Eren ile başlayıp 1 tane sıkıştırdıktan sonra forvetsiz yapıya dönmek gerekiyor gibi görünüyor.

Birşey denendi ve denenmesi gereken herkesin kafasında olan kurguydu. Tutup, tutmayacağını gördüğümüz maç oldu, bu nedenle hocaya saydırılmasının yanlış olduğunu düşünüyorum. Kafasındaki planı kritik haftalarda veya maçlarda değilde böyle puan kaybı tolere edilecek maçlarda denemesi gayet normal.

şampiyonluk adayı bir takım için "puan kaybı riski" diye bir kavram var mı sahiden?

Saka gibisiniz
Lan bu adam sayesinde kus familyasinin göremiyecegi seyleri gördünüz biraz minnet duyun be...
1-2 mac kaybetti diye yerin dibine sokanlar takim kazandiginda birdaha sevinmesin
kesinlikle haklısın. ben kendi adıma sonuna kadar imparatorun arkasında olacağımı herzaman belirttim. eleştiri yapılır ben de yapıyorum ama fırsatçıların hocaya düşmanlık yapması ayrı bişey. hocanın bu deplasman işini çözeceğine de inanıyorum bu deplasman hastalığı 4-5 yıllık süreçte takıma sirayet etmiş bi durum kökten çözüm şart

şampiyonluk adayı bir takım için "puan kaybı riski" diye bir kavram var mı sahiden?

Şampiyonluk adayı takım forvetsiz de sezona başlamaz Sato ona bakarsan.

Yönetim eldeki forveti tutabilse veya forvet alabilse dünkü bu riske gerek kalmazdı zaten.

Hoca bu süreci bir şekilde götürmek zorunda ve onunda, bir çoğumuzun da kafasındaki modeldi Eren’siz forvet hattı ve bu uygulanacaksa en uygun maç buydu. Evinde denesen kazanırdın ama yanıltabilirdi de.

Dün akşam element uydurmak istedi tutsaydı büyük hoca ,terim bilir diye ortalık velveleye verilecekdi lakin uydurduğu element eşyanın tabiatına aykırı idi ,takım perişan oldu,terim iki üç kelime yumurtlayıverdi .. oysaki muhlis bey fernando yerine donk, göbekli reis mariano yerine linnes , onyekuru sağaçık -eren forvet kurgusu ile akhisar toz duman olurdu.. dün akşamın,trabzon maçının ve genel olarak herhangi bir düzeni olamayan takım kurgusunun tek sorumlusu terimdir lakin onda bahane bitmez,forvet yok,stoper yok .. takımı felakete sürüklerse bu bahanelerle trip atıp kaçar....

Zor deplasmanlarda biraz daha garanti oynasak bari, illa paldır küldür her maç saldırmak zorunda değiliz ki. Fernando-donk-Ndiaye yap mesela zorlu deplasmanlarda ortayı, bekleri çok çıkartma ne bilim. Zor değil bunlar bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt