Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocamın düşmanları gene meydanlara çıkmış, mayısta bir yere kaçmayın ha sizi vizyoncular

Nester vur bu takima nester, artik paraya doymus ama sifir basarisi olmus adamlari kadroda görmek istemiyoruz. Isme degil oynadi oyna forma ver hoca. Sinan yerine yunusu oynat , kötü oynasa dahi birsey demem cünkp sinanin bir gelecegi yok bizde yunusu kazanirsak yillarca bu forma altinda ter dökebilir

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1537945840497-png.29599

wub-smiley-face.gif
forma ne güzel be

Kötü sonuç alınca alakasız şekilde Tudor vitaminsizine güzelleme yapılmasın bu bir. Zamanla ekleyeceğim kuralları sana öm ile tam halini yollarım :ROFLMAO:

Hakikaten ya hoca ya kin kusulmasini falan bir yere kadar anlarim sacma olsa da ama Tudor denen manyagin isminin tekrardan gecmesi cok absürd birsey.

Allah korudu o manyak kalsa sifir derbi galibiyeti ile en iyi ihtimal ligi dördüncü bitirirdik.

Tudor'u sevmiyorum ama Mustafa Cengiz yönetimi Tudor döneminin üzerine hiçbir şey koyamadı kabul etmek lazım. Hatta olanı da gönderip takımın düzenini bozdular. Gomis yerine kim alındı? Yok.

Tudor varken de iç sahada geleni geçeni yenip, deplasmanlarda yeniliyorduk ki Başakşehir'den fark yemistik, Akhisar'dan değil.

Tudor iç sahada bir fenerbahçe'yle berabere kaldı ki izleyen bilir belhanda atılmasa kesin bir gol bulur yenerdik feneri de.

Fatih hocamın bir deplasman sorunu olduğunu kabullenmesi, deplasmanlarda daha farklı defansif bir oyun sergilemesi lazım. Deplasmanlar böyle giderse iç sahadaki sinerji de olumsuz etkilenecek. Ben gidişatta en az sorumlu olarak Fatih hocayı görüyorum. Bir suçlu varsa I love you Hocam diye gezip bir transfer yapamayanlar.

2003 ne dönemiydi ? hersey iyi gidiyordu, sampion olmustuk, 3 Yildizi takmistik. Ucuz maliyetli bir takim vardi ortada, kimse hepsini zorla yolla, kendin yeni bi takim yarat demedi. Hep yok zor mus suymus, ona bakarsan Mancini daha zor dönemde geldi, sezon baslamis, Juventus maci direkt var...

Geçen sene o zorlu dönemde Tudor ya da başka birisi gelip takımı şampiyon yapabilir miydi ? Sanmıyorum. Biz hocayı eleştirmeyin demiyoruz aksine ben de son dönemlerde eleştiriyorum. Feghouli konusunda, Sinan konusunda gereksiz ısrarı var. Ama neticede bu işin altından kalkabilecek biri varsa o da Fatih hocadır.

Teknik direktör göndermek mesele değil bizim için. Zaten her türlüsünü gönderdik. Fatih Terim güçlü bir karakter ama onu bile gönderdi zamanında yönetim. Genci, yaşlısı, kariyerlisi, tecrübesizi, tecrübelisi her türlüsünü gönderiyoruz. Zaten son yıllarda istikrarlı olduğumuz tek mesele. :red:

Ama bence bu seneyi tek hocayla bitirmemiz lazım.

Maalesef son yıllarda hoca çöplüğüne döndük. Son sezonlarımızın tamamı en az 2 hoca ile geçiyor. Hatta 3 antrenörlü 2015-16 sezonumuz var. Tek hoca ile geçtiğimiz son sezon 12-13. Çok kötü bir tablo.

Bazen denk gelip güzel sonuçlar verdiği oluyor. Son 2 şampiyonluğumuz öyle geldi. Ama genel olarak hoca değişiminin ardından işler daha da kötüye gitti hep.

Bu tabloyu değiştirmek adına kötü gitsek de bu seneyi Fatih hoca ile bitirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Sezonu kötü geçirirsek belki hoca da bırakmak isteyebilir ki kontratı bitecek zaten.

Bana kalsa emekli olana kadar devam etmesini tercih ederim ama td meselesinde genelde yönetimler taraftar tepkisine göre hareket ediyorlar.

2003 ne dönemiydi ? hersey iyi gidiyordu, sampion olmustuk, 3 Yildizi takmistik. Ucuz maliyetli bir takim vardi ortada, kimse hepsini zorla yolla, kendin yeni bi takim yarat demedi. Hep yok zor mus suymus, ona bakarsan Mancini daha zor dönemde geldi, sezon baslamis, Juventus maci direkt var...

7 tane şampiyonluğu olan adam ile Mancini'yi kıyaslamak saçma.

Ama madem kıyasladın devamını getirelim.

Terim'in kadrosuna gelen Mancini üzerine 5-6 transfer yapıp kadroyu revize etmeye çalıştı 20 küsür Milyon Euro harcatarak 15 günlük transfer döneminde. Sene sonu az daha 3. oluyordu.

Neyse zaten X bir kişi ile kıyaslamak saçma.

2002 meselesine dönersek o sene kadronun yarısı kiralık isimlerdi. Perez ve Sergen dışında da ahım şahım katkı veren oyuncu da yoktu. (Victoria (Rizespor), Radu (?), Fleurquin (Rennes), Spehar, Mpenza, Horvath, Duro). 2003 transferlerine facia deniyor belli ölçüde katkı veren Fleurquin'i ayrı tutuyorum bunlar ne. Radu gördüğüm en yeteneksiz forvetti. Liverpool maçında 1 kafa golü, ve Kocaeli maçında 2-0 yapan golü attı diye unutuyor maçları bilmeyenler.

Sergen zaten Beşiktaş'a gitmeyi tercih etti. Perez yerine de yeniden Ümit Davala kiralandı.

Ayhan
Batista
Mondragon
Ümit Karan
Suat Kaya
Vedat İnceefe
Emre Aşık
Berkant Göktan
Hasan Şaş
Kerem İnan
Bülent Korkmaz

yine aynı kadroda varlar.

Aldırdığı isimlerden bazılarından para da kazandık. Şimdi ki gibi maaşları da yok 300-500 Bin Dolar'a oynuyordular zaten. Şimdi gelen 3.5 Milyon Euro alıyor. Yerliler zaten 500.000 TL civarı alıyordu o yıllarda. Tamam gelirler şimdi ki kadar yüksek değil ve o dönem zarar olmuştur ama sürekli ısıtıp ısıtıp aynı şeyi koymak saçma.

Her dönem saçma sapan zararlar yapıldı. Bundan 2-3 misli olan dönemler de var.

Terim olunca batıyor, çünkü başarısına rağmen karakter olarak kabul edemeyen bir kitle var. Ve başarılı oldukça kuduruyor. Başarılı olmasını istemiyorlar daha fazla.

Hadi sampiyon yapamadi diyelim, hatta arttiriyorum takim 5. falan oldu o zaman gönderilmesi konusulabilir de simdi bunu konusmanin manasi nedir yav. Ne türlü bir yarari var.

Alemsiniz ha.

Bazi takintilarindan arinmasi ve inatlarindan vazgecmesi gayet yeterli olur su an.

Hadi sampiyon yapamadi diyelim, hatta arttiriyorum takim 5. falan oldu o zaman gönderilmesi konusulabilir de simdi bunu konusmanin manasi nedir yav. Ne türlü bir yarari var.

Alemsiniz ha.

Bazi takintilarindan arinmasi ve inatlarindan vazgecmesi gayet yeterli olur su an.

Açık konuşayım şampiyon olamasak da gönderilmesi saçma olur. 4. lük ve altında da kalsa 1 sene ile hareket etmemeliyiz.

Çünkü geçmişi belli adamın.

4. oldu geçen sene Beşiktaş Şenol'u gönderdiler mi bu sene?

Bakıyorsun yönetimlere Terim'den daha iyisini bulacak çap yok asla. Başkanlar Terim kadar olamıyorsa zaten hiç göndermesinler. Gereksiz macera oluyor. Sonu da belli işte. İstikrarlı 3-6 arası konumlar.

Mançinin devraldığı kadroda Wesley Sneijder, Didier Drogba, o dönem daha katki saglayan Selçuk Inan Felipe Melo ve Burak, Fernando Muslera, Emanuel Eboue gibi topçular yok muydu? Ve ilk devre bittikten sonra 20 milyon avroluk transfer bütçesi yok muydu? Biliyorum tazminat almadan gittigi için heykeli dikilmeli ama Mustafa Sarp ve Ayhan Akmanla sampiyonlugu kovalamiyordu. Ayni kadro ondan önceki sezon CL çeyrek final arti sampiyon olmus bir kadroydu...

Açık konuşayım şampiyon olamasak da gönderilmesi saçma olur. 4. lük ve altında da kalsa 1 sene ile hareket etmemeliyiz.

Çünkü geçmişi belli adamın.

4. oldu geçen sene Beşiktaş Şenol'u gönderdiler mi bu sene?

Bakıyorsun yönetimlere Terim'den daha iyisini bulacak çap yok asla. Başkanlar Terim kadar olamıyorsa zaten hiç göndermesinler. Gereksiz macera oluyor. Sonu da belli işte. İstikrarlı 3-6 arası konumlar.

Ben gönderilsin demedim ki.

Simdi gönderilmesinin konusulmasi icin hic bir sebep yok ona dikkat cektim. Basarisiz olursa böyle tartismalar cikabilir de su an böyle birseyin konusulmasi dahi komik yani.

Alemsiniz ha.

Son yıllarda sürekli hoca gönderdiğimiz için böyle tepkiler gelmesi normal. Yönetimler taraftarı alıştırdı. Az önce de yazdım son olarak tek hoca ile geçtiğimiz sezon 2012-13.

Hal böyleyken her kötü sonuçtan sonra taraftarın antrenörün kovulmasını beklemesi garip değil. Kulüp olarak sürekli bunu yapmışız zaten.

Bazıları istiyor ki Klopp'un Liverpool'a yaptığı etkiyi yapsın.İyi futbol oynayalım,gegenpress yapalım,tiki-taka yapalım,her maçı kazanalım ama kazandıklarımız tek farklı da olmasın :ROFLMAO::ROFLMAO:

Böyle bir hoca varsa gelsin buyursun.Senelerdir milyonlarca yabancı hoca geldi sistem hocaları bile geldi var mı başarılı diyebileceğimiz elde avuçta tutulur bir isim ?

Lucescu denebilir belki onda da fazla dayanamadık zaten hem biz hem Bjk

Ayrıca bir anektod bırakalım ;

HOCALARA SABIR LAZIM
Elbette Klopp bunu yalnızca üst düzey bir takımı çalıştırdığı için söylemiyor ve altını dolduruyor: "Türk kulüplerinde mantalite sorunu var. Belli ki İstanbul kulüplerini iyi biliyorsun. Hem ekonomik hem de taraftar potansiyelinin ne kadar büyük olduğunu görebiliyorsunuz ama bu potansiyeli açığa çıkaracak mantalite yok. Bir kere sabır gerek. Futbolda sabır ve felsefe gerekir. Türkiye'de bu yaklaşım gelişmeden çalışmak anlamsız olur." Türkiye'de Dortmund döneminden bu yana birçok hayranı olduğunu belirttiğimiz Jürgen Klopp idman için yanımızdan ayrılırken son sözlerini onlar için söylüyor: "Belki Avrupa Kupaları'nda bir Türk takımıyla eşleşiriz, o zaman onlarla görüşme şansım da olur!"

Elin Klopp'u bile anlıyor uzaktan bir gün sizde anlarsınız umarım

Efsanesine bunları yapan gelecek hocalara neler yapar neler

Zaten geçen sene böyle olacağını tahmin ediyordum.Hocayı isteyen tayfanın büyük bir çoğunluğunun bir kaç mağlubiyet,kötü durum sonrası yeni hoca arayışını başlayacağını adım gibi biliyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt