Hasan Altın
Tecrübeli Üye
- 30 Temmuz 2009
- 5.316
- 1.730
- 1.748
Antu da hissediyorum kendimi. Fatih hocayı beğenmiyorsanız fb yi tutun ersun u getirecekler yakında.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

La siz kimsiniz insanların galatasaraylılıgını sorgulayıp begenmıyorsanız tutmayın diyorsunuz. Deplasmanda rezil eden adamların bu kulupte işi yoktur. Kendine çeki düzen vermezse fatih hoca kovulurYabancı ülkeden gelip şurada bazı eleştirileri okusalar nereleriyle güleceklerini şaşırırlar. Futbolda yenmekte var yenilmekte.
7 şampiyonluğu ve hocanın hocalığını trollemeye çalışanlar bilmiyorki hocanın atığı olamazsın yahu.
Çıkıp Galatasaraylıyım diye geçinenler bazı kimileri için utanıyorum şahsen... yani sizi tutan yok beğendiremediysek......
La siz kimsiniz insanların galatasaraylılıgını sorgulayıp begenmıyorsanız tutmayın diyorsunuz. Deplasmanda rezil eden adamların bu kulupte işi yoktur. Kendine çeki düzen vermezse fatih hoca kovulur
Hoca takima top oynat
2000 ve 2012 takimi lider karekterli adamlarla doluydu. 2012 icin melo elmander ujfa + olarak eboue riera engin gibi isyan eden adamlar vardi. Bugun koskoca kadroda YOK. Bu büyük eksikliktir. Fernando ndiaye mariano emre garry falan isini yaparlar ama fazlasini istersen o topa giremezler. Temel sıkıntı bu. Cozum ise devre arasi lider karekterli oyuncular almaktir. Ben sahada korkak adamlardan bıktım.
Amma baydınız yav
Daha iyisi gelmez diye eleştiri de mi yapılamayacak.
Bir ton hata yapıyor, napsın millet iyiki yaptın o hataları mı desin
Biz Fatih hocayi çöpe atmıyoruz. Kusura bakmayın ama Fatih hoca eleştiri alacağı işler yaparsa eleştiririz. Bırakın artık bu adamı ilahlaştırmayı. Yok hoca ne diyorsa odur. Yok begenmeyen gitsin hoca doğru bilir falan.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nuff said.Twitter'da sen öyle paylaşıyorsun.
Sürekli şucu bucu olan biri imajı niye veriyorsun o zaman. Yok bilmem neciyiz, yok şucuyuz.
Hayır aklınızı mı kiralıyorsunuz anlamıyorum.
Sevgi ve saygı duyduğunu göstermek için illa yok öyle çok seviyorum ki diye başlayan aforizmalardan hayatı ibaret olanlar bir zahmet algı kasmasın.
Sosyal medya köpüğü olmayanlar gelsin eleştirsin, övsün ama bir gün öyle bir gün böyle olmasın bu sevgi de nefret de artık.