Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antu da hissediyorum kendimi. Fatih hocayı beğenmiyorsanız fb yi tutun ersun u getirecekler yakında.

haftalardır gülen adamın son geldiği nokta

Dn7iFwrW0AARiL4.jpg

Tribünler antalya macinda gerekirse ruhsuzlar ordusunu ıslıklamalı. Akhisar maçında 3 0 a ragmen destek verildi ancak birdaha olmamali. Protesto zamanı eger ayni laubalilik devam ederse.

terim'de herhangi bir vasıf olsaydı bu kadar senede avrupa'dan bir tane teklif alırdı herhalde, bi biz akıllıyız zaten innit...

Yorumlar içler acısı, bir maç kaybetti diye hocayı linç edenlerle dolu maalesef.
Eleştiri her zaman olmalıdır, eleştiriye açık insan kendini geliştirmeye fırsat bulur.
Ancak bu eleştiriler dozunda olmalıdır, altı doldurulmalıdır, kötü bir performans varsa bu sorun sadece hocaya veya bir kişiye yansıtılmamalıdır.

Ama ne de olsa çok kolay, en ufak bir başarıdan sonra çıkıp :
"gs böyle oynasın ben morarmaya hazırım" dersiniz sıyrılırsınız, oh ne ala memleket!

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

"Bugün Galatasaray'ın pes ettiğini düşünenler yarın her zamanki gibi yine düşündükleriyle yetinecekler." - Fatih Terim

:hat:

2000 ve 2012 takimi lider karekterli adamlarla doluydu. 2012 icin melo elmander ujfa + olarak eboue riera engin gibi isyan eden adamlar vardi. Bugun koskoca kadroda YOK. Bu büyük eksikliktir. Fernando ndiaye mariano emre garry falan isini yaparlar ama fazlasini istersen o topa giremezler. Temel sıkıntı bu. Cozum ise devre arasi lider karekterli oyuncular almaktir. Ben sahada korkak adamlardan bıktım.

Yabancı ülkeden gelip şurada bazı eleştirileri okusalar nereleriyle güleceklerini şaşırırlar. Futbolda yenmekte var yenilmekte.

7 şampiyonluğu ve hocanın hocalığını trollemeye çalışanlar bilmiyorki hocanın atığı olamazsın yahu.

Çıkıp Galatasaraylıyım diye geçinenler bazı kimileri için utanıyorum şahsen... yani sizi tutan yok beğendiremediysek......
La siz kimsiniz insanların galatasaraylılıgını sorgulayıp begenmıyorsanız tutmayın diyorsunuz. Deplasmanda rezil eden adamların bu kulupte işi yoktur. Kendine çeki düzen vermezse fatih hoca kovulur

Fatih hocamın kredisi bütün galatasaraylılar arasında en çok olandır elbet bu deplasman sorununa çareyi bulacaktır.Eleştiriyi sonuna kadar haketse de suyunu çıkarmanın anlamı yok.

Yine ne muhtemelen şampiyon oluruz ona eyvallah ama ben sindiremiyirum Anadolu takımlarına farklı yenilmeyi bu şekilde olmaz terim gibi bir hoca buna çare bulamıyor aklım almıyor bir an önce bir şeyler yapması lazım yoksa bende vazgececgim hocadan

La siz kimsiniz insanların galatasaraylılıgını sorgulayıp begenmıyorsanız tutmayın diyorsunuz. Deplasmanda rezil eden adamların bu kulupte işi yoktur. Kendine çeki düzen vermezse fatih hoca kovulur

La Fatih hocayı küçük düşürüp eleştirinin dozunu aşanlar esas kim oluyor. O zurnaların Galatasaraylılığı da sorgulanır adamlığıda, kuşluğuda.

İyi niyetli eleştiri saygı seviyesinde olur, o kimmiş egotor parator bilmemne gibi zırvalama ile olmaz.

Bu arada iyi niyetli eleştiri en az övgü kadar değerlidir

Hoca takima top oynat

Gecen seneden bu yana arena disinda hangi maci gonul rahatligiyla izleyebildik?
Arenada da kac macta dominant bir oyun sergiledik?
Ha bir sekilde yeniyoruz 12 mi 13 mactir fire vermiyoruz ama takim hala ışik vermiyor
10top yapamiyoruz ust uste yapsakta akhisar macindaki gibi etkisiz bolgede yapiyoruz.

Cocuman, ağlak filozof diye dalga geçiyoruz da, hocasız anadolu takımlarından 2 maçta 7 yemesini hazmedemiyorum.

2000 ve 2012 takimi lider karekterli adamlarla doluydu. 2012 icin melo elmander ujfa + olarak eboue riera engin gibi isyan eden adamlar vardi. Bugun koskoca kadroda YOK. Bu büyük eksikliktir. Fernando ndiaye mariano emre garry falan isini yaparlar ama fazlasini istersen o topa giremezler. Temel sıkıntı bu. Cozum ise devre arasi lider karekterli oyuncular almaktir. Ben sahada korkak adamlardan bıktım.

aynen cok dogru tespit keza 2000 öncesi kadro desen tamamı lider oyuncular tamamı isyan eden oyuncular

hocayı bende elestiriyorum lakin bu kadro fatih terimin asla istemiyecegi bir kadro abartmıyorum bir tek muslera ve garry ister imkan olsa alayını gönderin der

hoca isyan eden psikopat tipleri sever hoca sahada durusu olan lider adamları sever

engin elmander necati ulufaluji riera melo drogba hatta leşçugun selcuk oldugu yıllar

imkan olsa bu kadronun tamamına yakının kazır hocanın karakter yapısına hic uymuyor bu kadro

Biz Fatih hocayi çöpe atmıyoruz. Kusura bakmayın ama Fatih hoca eleştiri alacağı işler yaparsa eleştiririz. Bırakın artık bu adamı ilahlaştırmayı. Yok hoca ne diyorsa odur. Yok begenmeyen gitsin hoca doğru bilir falan.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca doğrusu ve yanlışı ile ortalama olarak bizim için en başarılı oranlı birisidir.

Gerçekler tarih yazar. Emekli olana kadar kalmalı. Türkiye ve bizim camia adına daha iyisi yok.

Vardır belki ama gelde bul o kişiyi. Bulana kadar kulüp batmış olur mancini bilmem kimler ile

Biz Fatih hocayi çöpe atmıyoruz. Kusura bakmayın ama Fatih hoca eleştiri alacağı işler yaparsa eleştiririz. Bırakın artık bu adamı ilahlaştırmayı. Yok hoca ne diyorsa odur. Yok begenmeyen gitsin hoca doğru bilir falan.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Twitter'da sen öyle paylaşıyorsun.

Sürekli şucu bucu olan biri imajı niye veriyorsun o zaman. Yok bilmem neciyiz, yok şucuyuz.

Hayır aklınızı mı kiralıyorsunuz anlamıyorum.

Sevgi ve saygı duyduğunu göstermek için illa yok öyle çok seviyorum ki diye başlayan aforizmalardan hayatı ibaret olanlar bir zahmet algı kasmasın.

Sosyal medya köpüğü olmayanlar gelsin eleştirsin, övsün ama bir gün öyle bir gün böyle olmasın bu sevgi de nefret de artık.

Twitter'da sen öyle paylaşıyorsun.

Sürekli şucu bucu olan biri imajı niye veriyorsun o zaman. Yok bilmem neciyiz, yok şucuyuz.

Hayır aklınızı mı kiralıyorsunuz anlamıyorum.

Sevgi ve saygı duyduğunu göstermek için illa yok öyle çok seviyorum ki diye başlayan aforizmalardan hayatı ibaret olanlar bir zahmet algı kasmasın.

Sosyal medya köpüğü olmayanlar gelsin eleştirsin, övsün ama bir gün öyle bir gün böyle olmasın bu sevgi de nefret de artık.
Nuff said.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt