- 17 Aralık 2008
- 33.880
- 27.012
- 3.013
Terim'i eleştiren arkadaşların aklında terim sonrası için bir alternatif isim var mı acaba merak ediyorum
farketmez
abdallah avcı
böylece başakşehir'den de kurtuluruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim'i eleştiren arkadaşların aklında terim sonrası için bir alternatif isim var mı acaba merak ediyorum
sayın terimin bir basın toplantısıyla takımımıza oynatmak istediği oyunu anlatması lazım
benim zekam yetmiyor açıkçası izleyerek anlamaya
Yanlışın var.Terimin en büyük artısı ve şansı sadece TD olmaması. Yoksa geçen yıl Tudorla oynanan oyunun şimdiki oyunla farkı yok. Fakat Tudoru 2 dakika kesen doğrayan basın Terime dokunamazdı. Açıkçası Tudor ile devam edilseydi şampiyon olamama ihtilmali vardı ama olma ihtimali de yoktu diyemem.Başak-Bjk-Ts maçlarını içeride Tudor ile de kazanabilirdik.Şuanda tek artısı medyadaki ve camiadaki isminin çok büyük ağırlığı. Açıkçası Terime rağmen deplasmanlarda bu kadar facia oynayacağımızı düşünmemiştim.
2gundur tartisiyoruz, ama kimse cikipta bana oyun planimizi anlatamadi.
Yazik cidden.