Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim'i eleştiren arkadaşların aklında terim sonrası için bir alternatif isim var mı acaba merak ediyorum

Terim'i elestirmek onun gitmesini istemek anlamina mi geliyor senin icin de bunu merak ediyorsun.

Hakaret edenleri falan ciddiye almiyorum da normal elestiri yapan insanlar Terim gitsin diye düsünmüyordur ki zaten.

Daha iyisini yaptigini ve yapabilecegini bildikleri icin hatalarini düzeltmesini bekliyor. Elestiri baska, hakaret etmek gitsin demek vesaire baska.

sayın terimin bir basın toplantısıyla takımımıza oynatmak istediği oyunu anlatması lazım

benim zekam yetmiyor açıkçası izleyerek anlamaya

Terimin en büyük artısı ve şansı sadece TD olmaması. Yoksa geçen yıl Tudorla oynanan oyunun şimdiki oyunla farkı yok. Fakat Tudoru 2 dakika kesen doğrayan basın Terime dokunamazdı. Açıkçası Tudor ile devam edilseydi şampiyon olamama ihtilmali vardı ama olma ihtimali de yoktu diyemem.Başak-Bjk-Ts maçlarını içeride Tudor ile de kazanabilirdik.Şuanda tek artısı medyadaki ve camiadaki isminin çok büyük ağırlığı. Açıkçası Terime rağmen deplasmanlarda bu kadar facia oynayacağımızı düşünmemiştim.

Anlamamak icin elinizden geleni yapiyorsunuz

Elestiriye herkes acik hatasiz kul olmaz fakat bay ego,bay kibir,cahil,taktik bilmeyen herif gibi benzetmeler elestiri degildir

Bu tarz hakaret ve kücük düsürücü ifadeler kullaniliyor,Galatasaray taraftari da dogal olarak efsane hocasina destek veriyor

Bütün ş.ligi maçlarından sonra deplasman olması da ayrı bi sıkıntı. Zaten gamsız olan futbolcular bu sefer hem gamsız olup hem maç seçiyorlar.hocanın işi zor bu kadroyla bi tane bile hırslı agresif sorumluluk alan topçu yok

Hakaret sadece hocaya değil herhangi birine edilse dahi forumda müdahale edilmeli. Tabi ki hakarete uğrayan Hoca gibi bir Galatasaray efsanesi ise Galatasaray taraftar forumuna 5 kere 10 kere daha hassas olunmalı doğru. Ama bana söyler misiniz gerçekten hakaretsiz eleştiri yapıldığında bahsedilen anlayış gösteriliyor mu?

Hocaya bay ego demek belki çirkin bir söylem şekli ama atıyorum birisi hoca egoları yüzünden şu yanlışı yapıyor(ki bence daha teknik taktik eleştiri olmalı ama yine de) demesi eleştiri olur mu olmaz mı?

niçin fatih terim'e efsane deyip duruyor ki herkes?

efsane açığı zorlamayla kapatılacak birşey değildir , kendimizi rüzgarla birlikte anlamsız imgelere kaptırarak kapatabileceğiniz birşey hiç değildir, efsane olan bir adam da 2 kere içine edip ayrılmaz bir kulüpten.. ihtiyatla bakan herkesin görebileceği üzere terim'in GS ile ilişkisi tamamen muhtelif yönetim çapsızlıklarının sonucudur. öte taraftan kendisi de kulübümüzden bir sezonda 22 milyon TL ücret alarak geçtiğimiz sezonki şampiyonluğun karşılığını fazlasıyla almaktadır, federasyondan aldığı tazminatın üstüne gayet de iyi bir cukka bence..

hasılı , siz efsane görmemişsiniz.....

Terimde hata yapiyor önemli olan bu hatalardan ders almasi ama malesef hoca ayni hatalari tekrar yapiyor buda en büyük eksisi. Bazi oyunculara imali sözler söylemis , hocam biz taraftar olarak misal sinandan bir cacik olmiyacagini anladik ama sen hala bir son sans bir son sans diye onun arkasinda bekleyen piril piril yunusu oynatmiyorsun. Yazik degil mi bu gence? En kötü ihtimal sinan kadar oynar ama zaman ile kendini gelistirir, ama sinan bu saatden sonra ancak daha kötü olur

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Terimin en büyük artısı ve şansı sadece TD olmaması. Yoksa geçen yıl Tudorla oynanan oyunun şimdiki oyunla farkı yok. Fakat Tudoru 2 dakika kesen doğrayan basın Terime dokunamazdı. Açıkçası Tudor ile devam edilseydi şampiyon olamama ihtilmali vardı ama olma ihtimali de yoktu diyemem.Başak-Bjk-Ts maçlarını içeride Tudor ile de kazanabilirdik.Şuanda tek artısı medyadaki ve camiadaki isminin çok büyük ağırlığı. Açıkçası Terime rağmen deplasmanlarda bu kadar facia oynayacağımızı düşünmemiştim.
Yanlışın var.
Biz son 3 deplasmanı kazanarak şampiyon olduk.
Hele bir Alanya deplasmanı var öldük öldük dirildik.
Biz geçen sezon Tudor'la en iyi ihtimal 3. olurduk.

Türkiyede işler farklı yürüyor yabancı hocayla ya da Aykut gibi pısırık hocayla şampiyon olunmuyor.

Bize ve bu şartlara en uygun hoca Fatih Terim'dir.
Eleştirmeyin demiyorum ama hocaya sahip çıkalım arkasında duralım kurda kuşa yem etmeyelim.

Demirören gibi birisiyle nasıl çalıştı nasıl kandırdılar akıl sır ermiyor.
Iş tabi başkanda bitiyor izin vermeseydi keşke, belki şu an bir avrupa kupamız daha olabilirdi.

Gscimbom Mobile

İmparator sadece Galatasarayın değil Türk futbolun efsanesidir.

Bu değişmeyen bir gerçektir.

Bunu kavramayan herhangi bir kişi ile muhatap edilmez hoca konusunda ayrıca.

Akıl tutulması demeyelim bunada kin nefret perdesi ile gerçekleri kavramayan insan türü olarak tanımlayalım. Tuttuğu takım da hiç önemi yok.

Adam 7 Şampiyonluk ve üstüne bu kendini dev aynasında gören futbol ülkesinin bir takımı ile tek Avrupa kupasını kazanmış birisi efsane olmayacak ise hiç kimse efsane değildir Türk futbolunda.

2gundur tartisiyoruz, ama kimse cikipta bana oyun planimizi anlatamadi.

Yazik cidden.

2gundur tartisiyoruz, ama kimse cikipta bana oyun planimizi anlatamadi.

Yazik cidden.

ahh hocam şunların kicina vura vura maci aldirsaydin simdi ne güzel fark iyice acilmisti

Terim in tek Avantajı, medya ile oyuncuların ondan korkmasi çünkü yabancı hocalar avrupa daki mentalite ile gelip, oyuncuların herşeyine karışmaz ve inanır ki elinden gelecek ne varsa verir... Ama burda burası değil, yoksa dünyaca çok daha bilgili hocalar geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt