Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan ve Belhanda ısrarı taraftar ile arasını açmaya başlayacak. Görünen köy kılavuz istemez. Feghouli'ye de her ne olursa olsun yanlış yapıyor.

Terim bir tanri bir süperkahraman degil, ilk olarak bu bazi arkadaslarimizin kafasina girmeli.

Her yaptigi dogrudur, Terim yapiyorsa vardir bir bildigi diyerek hocaya olan sevginizi göstermiyorsunuz tam aksine ona daha fazla yük bindiriyorsunuz haberiniz yok.

O da insan, her insan da oldugu gibi o da mükemmel degil ve hata yapmasi normal ve olasi. Ha hakaret edenlere parantez aciyorum, hakaret etmek sacma ama Terim'i elestirince insanlara siz/biz veya kus yakistirmalari yapmak da dogru degil yani. Insan surada elestirmeye korkuyor bazi sahislar hemen saldiriyor.

Geçen sene son 6 haftada 3 deplasman galibiyeti çıkaran takımımıza bakalım

Muslera
Linnes Denayer Serdar Nagatomo
Fernando Donk
Feghouli Belhanda Garry
Gomis

Elimizdeki kadroyu bu kadroya benzer bir şekile yontmalıyız bence

Bu adamin karavan atma hakkı yok mu
Siz futbol yorumlarken hic yanılmıyor musunuz
11 12 de kendi kurdugu kadroyla t.....mizi yaya yaya mac izliyorduk
Gecen sene bu kadroyu sampiyon yapanda kendisi

Bunu daha önce de sormuştum.Aysal'ın Mancini'nin Riekerink'in vb. hata hakkı var ama Terim'in yok.Takımı hep başarılı yapmak zorunda.Şu izlenimi alıyorum ben,Terim'in tek katlanılır yönü başarıları.O da olmasa çoğu kişi sevmiyormuş gibi geliyor bana.

Geçen sene son 6 haftada 3 deplasman galibiyeti çıkaran takımımıza bakalım

Muslera
Linnes Denayer Serdar Nagatomo
Fernando Donk
Feghouli Belhanda Garry
Gomis

Elimizdeki kadroyu bu kadroya benzer bir şekile yontmalıyız bence
iyi güzel diyorsunda ordaki zaten kilidi açan isim gomisti simdi rakip defans oyuncularının umurunda degil ereni sinanı tutmakla felan ugrasmıyorlar diger deplasman maclarında rakip defans oyuncusundan feragat edip hucuma yonelık oyuncu cıkarırsa kimse sasırmasın deplasmnda bu gsyı yenemeyenı doverler

gercekci olalaim, Terim in oynattigi futbol göze hos gelmiyor, takim ne yaptigini bilmiyor, ve bunu bir sene dir izliyoruz. Terim büyük maclarin adami, hele ligde. Ama hala medet uman var, sanki bu sezon ilk kez deplasman problemi yasiyormusuz gibi, gecen sezon da deplasman da berbattik. Top bizde iken, kaleye gidemiyoruz... pas pas pas uzun pas, top kaybi, kontra > ya gol ya da tehlikeli bir atak.
Hava toplar desen zaten aynisi, rakip topu alinca bile biz rakip kim olursa olsun, sanki karsi takim barcelona mis gibi kolay calim yiyoruz, olacak is degil. Hadi diyelim 3 yersin > 5 atarsin Gerets gibi, ama oda yok. Takimin oynadigi futbolu gram begenmiyorum. Ve ne oynamak istedigimiz hala cözememisim, ki bunu Terim de galiba bilmiyor, her mac baska oyuncular, tam form tuttu diyorsun oyuncu kesik yiyor, ve formsuz oyuncu oynuyor, yada okadar formsuz adam varki, inatla hala oynatiyor. Birisi kac kere kirmizi gördü, ve hemen yine ilk 11 yerini buluyor, oysa digeri sanki anasina bacisina küfür atmis gibi kesik yiyor.

Belhanda ya neden sans taniyor? Fit olmasi Feghouli den daha iyi performans gösteremesi yinede imkansiz. Sinan ne yapti ki, hala her mac ilk 11? gören desin adam her mac 3 assist ile oynuyor. Linnes in günahi bu mac neydi? Linnes yorulmus olabilir de, Nagatomo ozaman niye zorla oynatiliyor? o cok daha yorgun gözüküyor. yani Donk - Fernando - Badou ciksan bisen mi kirilir? ya okadar soru varki, ben artik biktim. Tek Terim olayi degil, böyle amatörce yönetim, transfer yapamayan, Maicon un isleminini son güne birakan... kimi alcaklardi? yada oda belki buluruz yoksa olmazsa olmaz napak havasinda...

Orta sahanın yükünü çeken adam (badu) satılarak maaşlar ödendi, orta sahadaki en önemli adamı satmamız yetmezmiş gibi fernando sakatlandı, hocayı getiren yönetim seçimlerde kaybetti yeni yönetim geldi vs vs... Böyle bir sezonda şampiyon olduk, bunu başaran adam da Fatih Terim. Hadi geçmiş başarıları falan bir kenara atalım (mümkün değil ama laf gelimi) sadece geçen sezonun hatrına bile bir süre sabredilir. Bir kaç hata yüzünden adama edilmedik hakaret kalmadı, tuhaf gerçekten.

Ek olarak maddi sıkıntılar yüzünden transfer yapılamadı bu takıma, Terim istediği adamları alamadı kafasındaki kadroyu kuramadı. Emre Akbaba'ya ödenen 4 milyon euro (bence de hata) olayı da aşırı abartılıyor. 4 milyon euro bütçeyle forvet ve defans oyuncusu alabilecektik sanki...

Boldladığım kısıma katılmıyorum. Biz Galatasarayız. Sampiyon oldugumuz kadroyu Gomis hariç koruyoruz. Oynadığımız takım Ligde galibiyeti olmayan, lig sonuncusu bir takım. Bizim takım ile Akhisar ın butcesi mukayese dahi edilemez. Ve bu Akhisar ın en önemli oyuncularından ikisini (Mugdat ve Ö.Bayram) almışsın, hala kadro konusunu öne surmek dogru bir arguman olmaz.

Ben şunu anlamıyorum. Geçen sene oturmuş bir kadron var. Yanına bir iki ekleme yapacaksın. Ne diye macera arıyorsun sürekli. Milli takımdayken Ozan Tufana takmıştı. Fenerde oynasa da oynamasa da banko ilk 11 oynuyordu. sonra Mehmet Topal illa stoper oynayacak diye tutturdu ve takım gruplarda elendi. Bizde de yine aynı maceralar peşinde. Biz Sinan oynamamalı dedikçe Sinan oynayacak.

9 sezon da 7 sampiyonluk kazanmis bir hocayla ilgili taktik bilmiyor demek aptalliktir

Bu tartismalar forum da daha önce defalarca oldu,her defasinda adam kendini gelistirdi takimi sampiyon yapti ama israrla ayni sahislar taktik bilmiyor yaaaw yazmaya devam ediyorlar

Baska argumanlari yok neymis taktik bilmiyor,yaw he he

1537806143799.webp

Terim'i eleştiren arkadaşların aklında terim sonrası için bir alternatif isim var mı acaba merak ediyorum

Amma baydınız yav

Daha iyisi gelmez diye eleştiri de mi yapılamayacak.

Bir ton hata yapıyor, napsın millet iyiki yaptın o hataları mı desin

Hata yapmayacak insan evladı dünya üzerinde yok.

Mühim olan hata yaptığında yapıcı olabilmek. Kişisel sevgisizlik ile hata yapmasını dilemek büyük ayıp oluyor.

Bunu Terim özelinde demiyorum her konuda geçerli bir şey.

Amma baydınız yav

Daha iyisi gelmez diye eleştiri de mi yapılamayacak.

Bir ton hata yapıyor, napsın millet iyiki yaptın o hataları mı desin
eleştiri normal ben de eleştirdim ama sallamak için fırsat kollayan bazı kıt beyinliler var. bay ego, hocalıktan anlamıyor diyen bi kaç tip var aklımda zamanı gelince pis saydıracam bu kripto kuşlara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt