- 19 Mart 2014
- 29.537
- 30.957
- 2.718
Sinan ve Belhanda ısrarı taraftar ile arasını açmaya başlayacak. Görünen köy kılavuz istemez. Feghouli'ye de her ne olursa olsun yanlış yapıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar kupa kaldirmis adami elestirebilirsiniz tabi bunda sikinti yok...
Bazi kendini bilmezler istifa falan diyorya bizim lafimiz onlara
Su durumda böyle bir adama 1-2 kötü sonuc aldigi icin istifa diyenleremi? az bile bence...abartmayalim ahbab.
istifa diyen dangalaktir fln gibi sozlere gerek yok
Bu adamin karavan atma hakkı yok mu
Siz futbol yorumlarken hic yanılmıyor musunuz
11 12 de kendi kurdugu kadroyla t.....mizi yaya yaya mac izliyorduk
Gecen sene bu kadroyu sampiyon yapanda kendisi
iyi güzel diyorsunda ordaki zaten kilidi açan isim gomisti simdi rakip defans oyuncularının umurunda degil ereni sinanı tutmakla felan ugrasmıyorlar diger deplasman maclarında rakip defans oyuncusundan feragat edip hucuma yonelık oyuncu cıkarırsa kimse sasırmasın deplasmnda bu gsyı yenemeyenı doverlerGeçen sene son 6 haftada 3 deplasman galibiyeti çıkaran takımımıza bakalım
Muslera
Linnes Denayer Serdar Nagatomo
Fernando Donk
Feghouli Belhanda Garry
Gomis
Elimizdeki kadroyu bu kadroya benzer bir şekile yontmalıyız bence
Orta sahanın yükünü çeken adam (badu) satılarak maaşlar ödendi, orta sahadaki en önemli adamı satmamız yetmezmiş gibi fernando sakatlandı, hocayı getiren yönetim seçimlerde kaybetti yeni yönetim geldi vs vs... Böyle bir sezonda şampiyon olduk, bunu başaran adam da Fatih Terim. Hadi geçmiş başarıları falan bir kenara atalım (mümkün değil ama laf gelimi) sadece geçen sezonun hatrına bile bir süre sabredilir. Bir kaç hata yüzünden adama edilmedik hakaret kalmadı, tuhaf gerçekten.
Ek olarak maddi sıkıntılar yüzünden transfer yapılamadı bu takıma, Terim istediği adamları alamadı kafasındaki kadroyu kuramadı. Emre Akbaba'ya ödenen 4 milyon euro (bence de hata) olayı da aşırı abartılıyor. 4 milyon euro bütçeyle forvet ve defans oyuncusu alabilecektik sanki...
eleştiri normal ben de eleştirdim ama sallamak için fırsat kollayan bazı kıt beyinliler var. bay ego, hocalıktan anlamıyor diyen bi kaç tip var aklımda zamanı gelince pis saydıracam bu kripto kuşlara.Amma baydınız yav
Daha iyisi gelmez diye eleştiri de mi yapılamayacak.
Bir ton hata yapıyor, napsın millet iyiki yaptın o hataları mı desin
İsim ver reis ak koyun kara koyun belli olsun.eleştiri normal ben de eleştirdim ama sallamak için fırsat kollayan bazı kıt beyinliler var. bay ego, hocalıktan anlamıyor diyen bi kaç tip var aklımda zamanı gelince pis saydıracam bu kripto kuşlara.
şuan susuyorum geçen haftalarda yine terime bu tarz saldıran arkadaşlar vardı onun münakaşası oldu şuan o topa girmeyecem. zaten konulardaki mesajları okuyanlar görür az çok kimler olduğunuİsim ver reis ak koyun kara koyun belli olsun.