Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim gitsin diyenler kim gelsin diyor onu da yazsın da bilelim :D

mal mal gönderip kepaze olup tekrar çağırıyoruz.

Galatasaray Galataraysa bu Terim sayesinde.
Terim olmasa Trabzon ayarında bir takım olurduk.

Terim > Tüm gs efsanelerinin toplamı buna metin oktay ve hagi de dahil

Ben gönderilsin demedim ki.

Simdi gönderilmesinin konusulmasi icin hic bir sebep yok ona dikkat cektim. Basarisiz olursa böyle tartismalar cikabilir de su an böyle birseyin konusulmasi dahi komik yani.

Valla biri gelip takım kuruyor sonra yeni gelen neden olmuyor diye düşünüyoruz. Geliyor o da kendi takımını kurmak istiyor. Ya kuramayıp başarısız oluyor. Kursa da Tudor gibi çapı yetmiyor.

Terim tarzı hocalar için en azından böyle bir sıkıntı yok. Başkasının kurduğu takımı da bir şekilde başarılı yapabiliyor. Bu sene yine yapar inanıyorum. Ama çok da bir şey istemedi. Bir stoper, bir de santrafor istedi Gomis yerine. Alamadılar.

Açık konuşayım şampiyon olamasak da gönderilmesi saçma olur. 4. lük ve altında da kalsa 1 sene ile hareket etmemeliyiz.

Çünkü geçmişi belli adamın.

4. oldu geçen sene Beşiktaş Şenol'u gönderdiler mi bu sene?

Bakıyorsun yönetimlere Terim'den daha iyisini bulacak çap yok asla. Başkanlar Terim kadar olamıyorsa zaten hiç göndermesinler. Gereksiz macera oluyor. Sonu da belli işte. İstikrarlı 3-6 arası konumlar.

Terim dahil hiçbir hocanın sezon ortası gitmemesi lazım. Bunun bir gelenek haline gelmesi son derece tehlikeli. Kısa vadeli kazançlarla uzun vadeyi kaybediyoruz 2008'den bu yana. Özellikle 1-2 şampiyonluğun böyle geldiğine inanılması felaket tehlikeli birşey.

Hoca'nın ise bana göre başka bir takım anlaşana veya tamamen TD'liği bırakana kadar kalması kendisi için de bizim için de kaçınılmaz. Artık anlaşıldı ki Hoca boşta iken dünyanın en iyisi olsa bile başka bir hocanın 20 maç üst üste kazansa da başarılı olma ihtimali yok (edildi, ediliyor). O durumda bize de diğer hocalara da yazık oluyor. Hoca da Türkiye'de bizden ve MT'den başkasını çalıştırmaz. Muhtemelen Milan'da yaşadıklarından sonra da yurtdışı konusunda eskisi kadar cesaretli ve istekli değil. Başarılı olma ihtimalinin daha güçlü olduğu yerde olmayı,yeni bir meydan okumaya belki de doğal olarak tercih ediyor. Dolayısı ile bu birliktelik bir süre daha devam etmek durumunda.

Son düzenleme:
Fatih Terim oyunculara çok güler yüzlü çok yumuşak davrandı sanırım şimdiye kadar. Fatih Terim 'in Galatasaray 'ında futbolcuların böyle maç seçmesi bu kadar sinmesi imkansız yani olmaması gereken bişey

Fatih Terim 'in artık esip gürlemesi gerekiyor en azından o gazla sahada bişeyler yapsınlar ...

Terim gitti Mancini geldi adama niye Chelsea'ye eleniyoruz diye çıkıştıydık :D Terim bizi ne başarılara ne oyunlara alıştırmışsa yenilgiyi kabullenen bir takım görmek bile bizi çıldırtmıştı.

Tabi sonraki seneler Anderlecth Lazio Dortmund Arsenal faciaları xd
Ligde her maç yenilgiyi kabullenen Galatasaray.
Prandelli,Hamza,Denizli,Riekering,Orhan,Tudor faciaları xd. Siz akıllanmayacaksınız yahu...

Kadroyu kötü kuruyor diyorlar
Ulan adam yok paraya Muslera-Eboue-Ujfa-Semih-Riera-Melo-Selçuk-Emre-Engin-Elmander efsane 11'İni yarattı bechte adam akıllı 2 topçu yoktu ona rağmen rakipleri döverek şampiyon yaptı Allahtan korkun. Mancini'ye iyi hoca diyen (ki iyi olabilir laf yok) devre arası harcadığı paraya kurmadı şu kadroyu belki. Öyle bir kadro kurduki kurduğu iskelet kadro bizi kaç yıl götürdü.

Adam 8 sezon çalıştırdığı Galatasaray'a 96-2000 kadrosunu kurdurttu,UEFA'yı aldırttı
8 sezonda 7 ŞAMPİYONLUK YAŞADI,Onlarca diğer kupalar. Evren üzerinde bu istatistiği yakalayan hoca yok. Hala laga luga yapılıyor. Siz psikopatmısınız lan ? Manyak mısınız ?
Geçen sene yoktan şampiyonluk yarattı, hangi büyük maçta Galatasaray vardı ? Derbilere ezik çıkan Galatasaraydan korkulan bir takım yarattı.
Bu sezona da forvetsiz ve stopersiz girmese şu puan kayıpları minimum düzeyde olacaktı. Adamı Eren'e, Ahmet Çalık'a muhtaç ettiler. Adamlar gelmiş bunlara rağmen Terim gitsin diyorlar.

niçin fatih terim'e efsane deyip duruyor ki herkes?

efsane açığı zorlamayla kapatılacak birşey değildir , kendimizi rüzgarla birlikte anlamsız imgelere kaptırarak kapatabileceğiniz birşey hiç değildir, efsane olan bir adam da 2 kere içine edip ayrılmaz bir kulüpten.. ihtiyatla bakan herkesin görebileceği üzere terim'in GS ile ilişkisi tamamen muhtelif yönetim çapsızlıklarının sonucudur. öte taraftan kendisi de kulübümüzden bir sezonda 22 milyon TL ücret alarak geçtiğimiz sezonki şampiyonluğun karşılığını fazlasıyla almaktadır, federasyondan aldığı tazminatın üstüne gayet de iyi bir cukka bence..

hasılı , siz efsane görmemişsiniz.....
sitenin en mal yorumu xd

32 milyon tl alıp götünü kaldırmayan Feguli'yi eleştirmeyen, takımın en iyi topçusu diyen adam, Terim'in aldığı ücreti fazla buluyor. Birde utanmadan şampiyonluğun karşılığı diyor

Çok sevdikleri Aysal'ın Manciniye bonuslar hariç 4.5, Prandelli'ye 3, Tarık gibi oyunculara 4+ milyon euro bonservis 2 şer milyon euro yıllık maaş vermesi gayet makul :D

terim466262toplukupakaldirma_b.jpg

8 sezonda 7 şampiyonluk yaşamış adam
17 adet kupa kazanmış adam.
teknik bilmez
taktik bilmez
futbol bilmez
oyuncu iletişimi zayıf
avrupa ile bağı zayıf
zaten iyi teknik adam olsa avrupadan teklif alır

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocaya sormak lazım :

1- Bu takım antremanlarda duran top calışması yapıyor mu?
2- Yapıyorsa, Bu takım neden penaltı atışlarında beceriksiz? Neden çogu penaltı kacıyor? Takımın penaltıcıları kim?
3- Neden kalemize atılan penaltıların cok buyuk bir kısmı gol oluyor? Muslera gibi bir kalecinin bazı penaltıları kurtarması beklenir. Muslera antremanlarda penaltı çalışması yapıyor mu?
4- Bu takım neden kornerlerde çok etkisiz? Oynarsa Maicon ve Serdar dışında kafa vuracak adamı yok? Neden degişik varyasyonlar, ön direk-arka direk çalışmaları yapılmaz?
5- Bu takımın serbest atışları neden etkisiz? Eski Selçuk gibi , Hagi gibi, Sneijder gibi ceza yayı dışında vurdugunu gol yapacak , etkili bir freekick cimiz neden yok? Antremanlarda çalışılıyor mu?
6- Bu takımın saha içindeki organizatörü kim?
7- Bizim takım kontratak futboluna uygun oyunculardan olusuyor. Hal boyle iken , bu takım kadro yapısına uygun oyun oynuyor mu?
8- Kapanan takımlara karşı kilidi acacak oyuncu lazım. Zekası ile oynayacak, dar alanda adam eksiltebilen mesela bir Fegouli varken bundan neden faydalanmıyorsun?

Gibi kafamda deli sorular.. Ama biliyorum ki Ahmet çıkacak , Mehmet girecek.. Bu oyun surup gidecek..:((

Bu forum FT ciler ve FT düşmanları!! diye ikiye bolunmuş.. Bugun bunu net olarak anladım. En ufak bir FT eleştirisine FT düşmanı damgası yiyorsun.

Ve bir sey daha anladım. Bu forumda bircok kişi polemikden besleniyor.

Yukardaki postu bu sabah yazdım, uzerinden 12 saat gecti, bir alıntı yok, bir yanıt yok.. Hiç bir hakaret, kufur, asagılama, alay olmadan sadece teknik konuda bazı sorular sormustum. FT için en basitinden Mr Ego yazsaydım 50 kişiden itiraz gelirdi.. Forum adına uzgunum..:(((

Bu forum FT ciler ve FT düşmanları!! diye ikiye bolunmuş.. Bugun bunu net olarak anladım. En ufak bir FT eleştirisine FT düşmanı damgası yiyorsun.

Ve bir sey daha anladım. Bu forumda bircok kişi polemikden besleniyor.

Yukardaki postu bu sabah yazdım, uzerinden 12 saat gecti, bir alıntı yok, bir yanıt yok.. Hiç bir hakaret, kufur, asagılama, alay olmadan sadece teknik konuda bazı sorular sormustum. FT için en basitinden Mr Ego
yazsaydım 50 kişiden itiraz gelirdi.. Forum adına uzgunum..:(((

cok kral bir post tebrikler

32 milyon tl alıp götünü kaldırmayan Feguli'yi eleştirmeyen, takımın en iyi topçusu diyen adam, Terim'in aldığı ücreti fazla buluyor. Birde utanmadan şampiyonluğun karşılığı diyor

Çok sevdikleri Aysal'ın Manciniye bonuslar hariç 4.5, Prandelli'ye 3, Tarık gibi oyunculara 4+ milyon euro bonservis 2 şer milyon euro yıllık maaş vermesi gayet makul :D

bence doğrularını gözden geçirmelisin

fegulinin götünü ft kaldırmıyor , sadece kendi transferi diye ayakta duramayan akbaba çöpünü ise her maç oynatıyor. feghouli takımın en iyi oyuncusudur.

manchester city'den bizden aldığının hemen hemen iki katını almış mancini gibi bir ismi bok suyunun aktığı türkiye'ye getireceksen o paraları vermen ise olağan bir durumdur. prandelli ve çamdal'ı ise niçin dahil ettin bilemiyorum, ben mi onlara ödenen ücretlerin makul olduklarını söylemişim? ikisine saydırmışlığım forumun geri kalanının tutturduğu ortalamanın üzerindedir herhalde..

terim'in aldığı ücrete gelirsek, niçin fazla bulayım ki? az bile alıyor kendi "alım kapasitesi" düşünüldüğünde, bizden önce federasyondan da baya koparmıştı zaten, gerek sözleşmesi, gerek tazminatı olsun... ama ne de olsa efsane, biz rezil kepaze futbolla her maç 4-5 yesek de adam efsane!

evladım, sakin ol...

bence doğrularını gözden geçirmelisin

fegulinin götünü ft kaldırmıyor , sadece kendi transferi diye ayakta duramayan akbaba çöpünü ise her maç oynatıyor. feghouli takımın en iyi oyuncusudur.

manchester city'den bizden aldığının hemen hemen iki katını almış mancini gibi bir ismi bok suyunun aktığı türkiye'ye getireceksen o paraları vermen ise olağan bir durumdur. prandelli ve çamdal'ı ise niçin dahil ettin bilemiyorum, ben mi onlara ödenen ücretlerin makul olduklarını söylemişim? ikisine saydırmışlığım forumun geri kalanının tutturduğu ortalamanın üzerindedir herhalde..

terim'in aldığı ücrete gelirsek, niçin fazla bulayım ki? az bile alıyor kendi "alım kapasitesi" düşünüldüğünde, bizden önce federasyondan da baya koparmıştı zaten, gerek sözleşmesi, gerek tazminatı olsun... ama ne de olsa efsane, biz rezil kepaze futbolla her maç 4-5 yesek de adam efsane!

evladım, sakin ol...
feguli neye dayanarak bu takımın en iyi oyuncusu ?
valencia kariyeri mi ?

yeteneğine dayanarak

ft hazretleri tenezzül edip de oynatırsa göreceksindir , "at fava bekle" mi diyolar, işte ondan..
geçen sene çok izledik hocam
maç içinde 2-3 dakikalık kıpırdanma dışında rezaletti

Allahtan ft son 10-15 dakika Sinan'ı aldı da şampiyonluk geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt