Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu forum FT ciler ve FT düşmanları!! diye ikiye bolunmuş.. Bugun bunu net olarak anladım. En ufak bir FT eleştirisine FT düşmanı damgası yiyorsun.

Ve bir sey daha anladım. Bu forumda bircok kişi polemikden besleniyor.

Yukardaki postu bu sabah yazdım, uzerinden 12 saat gecti, bir alıntı yok, bir yanıt yok.. Hiç bir hakaret, kufur, asagılama, alay olmadan sadece teknik konuda bazı sorular sormustum. FT için en basitinden Mr Ego yazsaydım 50 kişiden itiraz gelirdi.. Forum adına uzgunum..:(((
İyi de bu soruların cevabını ancak tesislerde yatıp kalkan birisi bilir. Forumda kimse bu sorulara net cevap veremez, ancak tahminlerde bulunur zorlarsa

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Terim'in bugüne kadar olduğundan daha büyük bir hoca olamamasının sebebi en başta adaletsiz olması, akabinde de adaletsizliği üzerine inat yapması. Her gelişinde ilk başta babacan tavırlar sergileyip her futbolcunun verimini artırıyor, ertesi sezon ise tam bir terminatör gibi birkaç oyuncuyu tamamen bitiriyor, formda olan birçok oyuncuyu da formdan düşürüyor. Neden bir insan standartını koruyamaz anlamak mümkün değil.

Bana göre yine belli ölçüde toparlayacaktır takımı ama ortaya konan performans bu sezon tatmin etmeyecektir. Şampiyon olur mu? Muhtemelen olur. Şu takımı X bir hocaya ver zor bela 4.olur, fakat Terim varsa şampiyon olur. Zira rakipler üzerinde enteresan bir etkisi var, sırf varlığı bile rakipleri olduğundan daha çok hata yapmaya zorluyor.

Ama üst üste gelen her başarının ardından ego seviyesi tavana vurup o eski halini mumla aratmaya başlıyor, kendi taraftarına bile itici gelmeye başlıyor. İstisnasız her seferinde aynı döngü gerçekleşiyor.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Terim gitsin diyen var.. Vay anasını be şakaysa cidden rezillik değilse daha da rezillik. Mevlana bile böyle dönmedi

farkı şu
mevcut durumda basımızda farklı bir td olsa olumsuz bir hava, karamsarlık, bunalım hali hakim olurdu
Fatih hoca olunca 8-0 yenilsek bile kafa olarak rahatız. En önemli etkisi bu.
Sonu güzel biter insallah.

İyi de bu soruların cevabını ancak tesislerde yatıp kalkan birisi bilir. Forumda kimse bu sorulara net cevap veremez, ancak tahminlerde bulunur zorlarsa

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tesislerde yatıp kalkmaya gerek yok. Görünen köy kılavuz istemez. Yazdığım postta teknik olarak eksikleri soru formatında yazdım. Kaldıki bazı arkadaşlar Florya ya gidip veya TV den antremanları izlediklerini yazıyorlardı..

Söz konusu Galatasaray olunca farklı düşüncelere karşı çok faşist olabiliyorum.

Fatih Terim, Tudor'un yaratmış olduğu herkesin birbirinden nefret ettiği takımı bir araya getirdi ve şampiyon yaptı. Futbolcuların geçen şubat ayında yaptığı söyleşileri açın okuyun. Çabuk unutuyorsunuz. Yabancı futbolcular bile "çok mutluyuz" "hocamız bizimle ilgileniyor" "Florya'nın havası değişti" diyordu devamlı. Hepsi bir kenara Rodrigues geçen sene ilk yarı kadroya giremiyordu!
Şimdi kalkmış "Terim deplasman re re rö" diyorsunuz. "Farkı yemişiz" "Galatasaray'a yakışmıyor bu skor" diyorsunuz.

Evet Galatasaray bir marka olabilir ama takımın bu dönemde kırılgan olduğunu UNUTMAYIN! Çarpıcı skorları bu sene çok göreceğiz. Lokomotiv'e attığımız 3 gol nasıl sürprizse bu Akhisar'dan da üç gol yememiz sürprizdi. Bu takım böyle bir takım. Öyle ya da böyle bizim kadro bu; kabul edin. Kadronun bu halde olmasının sebebi Terim değil. Her şeye rağmen böyle bir kadroyu idare edecek tek isim Fatih Terim. Tudor manyağı olsaydı bugün başımızda forvetsiz bu takım ne hale gelirdi bir düşünün ve hocayı öyle eleştirin!

Açık konuşayım şampiyon olamasak da gönderilmesi saçma olur. 4. lük ve altında da kalsa 1 sene ile hareket etmemeliyiz.

Çünkü geçmişi belli adamın.

4. oldu geçen sene Beşiktaş Şenol'u gönderdiler mi bu sene?

Bakıyorsun yönetimlere Terim'den daha iyisini bulacak çap yok asla. Başkanlar Terim kadar olamıyorsa zaten hiç göndermesinler. Gereksiz macera oluyor. Sonu da belli işte. İstikrarlı 3-6 arası konumlar.

Mesela Galatasaray'da Terim'siz şampiyonluklar da geldi örneğin 2002, 2006 ve 2008. (2015'te yine Terim'in ekibi üç aşağı beş yukarı olduğu için onu dahil etmiyorum hadi.) Cidden her biri çok anlamlı çok fedakârlıklarla gelen şampiyonluklardı bunlar. Ama son senelerde Terim'siz birden ağırlığını kaybeden, neredeyse kalburüstü maç bile kazanamayan bir takıma dönüşüyoruz.

Mesela Galatasaray'da Terim'siz şampiyonluklar da geldi örneğin 2002, 2006 ve 2008. (2015'te yine Terim'in ekibi üç aşağı beş yukarı olduğu için onu dahil etmiyorum hadi.) Cidden her biri çok anlamlı çok fedakârlıklarla gelen şampiyonluklardı bunlar. Ama son senelerde Terim'siz birden ağırlığını kaybeden, neredeyse kalburüstü maç bile kazanamayan bir takıma dönüşüyoruz.

2002 dışında 2006 ve 2008 çok ekstrem şampiyonluklar. 20 yılda 1 olacak şampiyonluklar 3 sezon içinde oldu. Ve ne mutlu ki ikisi de bize denk geldi.

Yalnız ortada herhangi bir plan yoktu.

2015 ise 2011 de kurulan ekibin son atımlık barutuydu. Selçuk, Sneijder, Muslera, Melo, Hamit, Balta bir daha asla aynı performansa ulaşamadı. Bunlar dışında zaten Telles ve Yasin sürprizi vardı. Ayrıca Beşiktaş Bilic ile debelleniyordu, İsmail Kartal da Post Ersun sonrası mağduru olarak taraftarı arkasına alamadı. Başakşehir daha lige yeni çıkmıştı.

Terim geniş ekip ile geldi. Ne olur bilmiyorum ama artık oradan biri ile devam etmeliyiz sonrasında.

Levent Şahin buna en uygun isim gibi duruyor. Hasan da yine yardımcı olur.

2002 dışında 2006 ve 2008 çok ekstrem şampiyonluklar. 20 yılda 1 olacak şampiyonluklar 3 sezon içinde oldu. Ve ne mutlu ki ikisi de bize denk geldi.

Yalnız ortada herhangi bir plan yoktu.

2015 ise 2011 de kurulan ekibin son atımlık barutuydu. Selçuk, Sneijder, Muslera, Melo, Hamit, Balta bir daha asla aynı performansa ulaşamadı. Bunlar dışında zaten Telles ve Yasin sürprizi vardı. Ayrıca Beşiktaş Bilic ile debelleniyordu, İsmail Kartal da Post Ersun sonrası mağduru olarak taraftarı arkasına alamadı. Başakşehir daha lige yeni çıkmıştı.

Terim geniş ekip ile geldi. Ne olur bilmiyorum ama artık oradan biri ile devam etmeliyiz sonrasında.

Levent Şahin buna en uygun isim gibi duruyor. Hasan da yine yardımcı olur.

Plan yoktu zaten,aidiyeti yüksek 90'ların futbolcularının aidiyeti sayesinde aldık o 2 şampiyonluğu da.2008'de gençler de oynuyordu tabi bunun yanında.Şimdi öyle bir şampiyonluk alabilir miyiz mesela,emin değilim.

Terim ve ekibi bu işi bıraktıktan sonra,Fb ve Bjk ile rekabet etmekte onyıllar boyunca zorluk çekeceğiz gibi duruyor maalesef.

Mal mal muhabbetlere son verin

Hele 13 yaşındaki haliyle teknik analiz kasan tipler yok mu ayrı komedi

İşte bu tür iğrenç derecede götünden sallayarak öven tipler yüzünden antipatikleştiriyorsunuz hocayı.

Söz konusu Galatasaray olunca farklı düşüncelere karşı çok faşist olabiliyorum.

Fatih Terim, Tudor'un yaratmış olduğu herkesin birbirinden nefret ettiği takımı bir araya getirdi ve şampiyon yaptı. Futbolcuların geçen şubat ayında yaptığı söyleşileri açın okuyun. Çabuk unutuyorsunuz. Yabancı futbolcular bile "çok mutluyuz" "hocamız bizimle ilgileniyor" "Florya'nın havası değişti" diyordu devamlı. Hepsi bir kenara Rodrigues geçen sene ilk yarı kadroya giremiyordu!
Şimdi kalkmış "Terim deplasman re re rö" diyorsunuz. "Farkı yemişiz" "Galatasaray'a yakışmıyor bu skor" diyorsunuz.

Evet Galatasaray bir marka olabilir ama takımın bu dönemde kırılgan olduğunu UNUTMAYIN! Çarpıcı skorları bu sene çok göreceğiz. Lokomotiv'e attığımız 3 gol nasıl sürprizse bu Akhisar'dan da üç gol yememiz sürprizdi. Bu takım böyle bir takım. Öyle ya da böyle bizim kadro bu; kabul edin. Kadronun bu halde olmasının sebebi Terim değil. Her şeye rağmen böyle bir kadroyu idare edecek tek isim Fatih Terim. Tudor manyağı olsaydı bugün başımızda forvetsiz bu takım ne hale gelirdi bir düşünün ve hocayı öyle eleştirin!
Hocayı eleştirirken bir oyun planı olmadığından bahsediliyor. Doğru deplasmandaki Galatasaray'ı kesinlikle beğenmiyorum hatta rezalet buluyorum buna göre bir oyun geliştirmemizin şart olduğundan bahsediyorum ama bunu düşünürken vay efendim bu adam efsane değil, bu adam hoca değil, adam olsa avrupadan teklif alırdı xd gibi kışkırtıcı yorumlarla bu düşünceni desteklemeye çalışmak insanı geriyor.
Yahu adam daha 2 deplasman mağlubiyeti ile yerden yere vuruluyor. Geçen sene sihirbaz gibi kadro planlaması yapıp Donk,Sinan,Rodriques gibi şapkadan tavşan çıkartması, Zayıf olan ortasahayı Donk ile taş gibiye çevirmesi, 3 milyon euroluk Rodriques'e bir anda 30 milyon euro len dedirtmesi, Ne kadar eleştirsem de Sinan'ı doğru zamanda doğru noktaya oyuna alması basit bir hede mi ?

Bunlara rağmen eleştirilmesi yani Allahtan korkun.
Daha bu adamın 96-2000 dönemi
2011-2013 dönemi.
Kadıköy'de kupa kaldırması yahu akla gelen daha nice başarısını konuşmuyoruz son 7 aydaki durumunu konuşuyoruz onda da gayet başarılı.

He 2003 yılında 13 yaşında olup Milyar para harcattı diyenler mabadından sallayıp sevgisizliğe bahane üretmiş olmuyor , karşıt argüman sunan oluyor.

Totalde saçma bir muhabbet olduğunu kabul edelim. Sevgi ve geçmişine saygı için bahane ve ekstra bir sebep gerekmez noktasına gelip, sadece bugün ki performansını değerlendirsek sorun kalmayacak.

Ama kusura bakma 2018 yılında 20 yıl önce ki olaylar üzerinden eleştiri yapılıyorsa bu saçmalığı düzeltmek için sinirlenip müdahil oluyorum.

Geçmişine saygı gösterilsin önce. Sonra da adam gibi bugünü övelim veya yerelim.

Bir gerizekalı milyar lira harcattı dedi diye futbolun f'sini bilmediğin muhtemelen de izlemediğin dönemlerin analizini yapmak da senin gibi bir hıyara yakışırdı zaten.

Sizin gibi mal taraftarlar azalarak biter umarım.

İzlediğim bir dönem onu söyleyeyim neyse mevzu bu değil zaten. İkincisi sinirleniyorum. Vefasızlığa, saçma sapan muhabbetlere sinirlenince de ikna etmek için sürekli bir kanıt bulmam lazım diyerek bu şekilde yazıyorum.

Yoksa höt zöt eder geçerim. Ama höt zöt edince de karşında ki devam ediyor. Çürüteyim ki bir daha yazamasın bu saçmalıkları fikri o kadar ağır basıyor ki biz de yazıyoruz demek.

Hocamı çekemeyenler maglub olacagımız maçları dört gözle bekler olmuşlar,simdi bunlar galatasaraylı mı oluyor, fbli olmak gerek fatih hocanın gitmesini istemek icin.
Bundan sonra terimle alacagımız her galibiyet rakiplerin haricin de burada o zihniyette olan her kimseler ise zoruna gidecek biz kazanınca tv leri kapatacak hele bir de depte portoya koyarsak cılgına dönecekler galiba

50.dakikadan itibaren izleyin. Süren ve Terim var. Terim konuşuyor başarıda süreklilik ile ilgili.

Kimse eski basarilari hakkinda konusmuyor, devamli yok hoca 7 kere sampiyon oldu dirdirdir.

Istedigim tek sey, birinin cikip bize oyun planimizi anlatmasidir.

Galatasaray taktiksel olarak yetersiz, sezon basindan beri.

Hoca 100% hatali, egosundan taviz vermeli, herseyi terim bilseydi Madrid'n hocasi olurdu.

Terim daha 2-3 senelik hocalik yapar, oynatigi sistem ve oyun anlayisi yavas yavas kayboluyor. Zamaninda Mustafa denizlinin sistemi nasil eskidi ve verim vermemeyi basladiysa, aynisi Terimde olmaya basliyor.

Artik Terim den sonra potansiyeli yuksek, genc bir teknik adam almamiz sart. Turkiyeden mi istiyorsunuz?

Kemal Ozdes bana gore Kasimpasada, imkanlariyla gayet guzel futbol oynatiyor.

Yabanci Marco Rose, cok isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt