Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.731
- 11.806
- 1.163
Canın sağolsun İmparator yine güzel hazırlamıştı takımı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda ve Maicon inşallah bir daha şans bulmaz bulamazlar ...
Yeter artik hoca birak su inadi olmuyor iste bazi güvendin oyuncular her mac satiyor seni. Birde ilgimi ceken konu gol lazimkene neden feghouli veya yunus maca girmiyorda onun yerine ilk dünya savasinda futbolu birakmis selcuk giriyor? Bu adamin ne gibi hizmeti olacakti? Biz mi anlamiyoruz futboldan yoksa hocalar mi farkli birsey görüyor bu selcukda anlamadim gitti.
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tamam o konuda hakli olabilirsin ama ozamanda iki oyuncu birden girdirmesi gerekirdi sonucta gol lazimdi selcukla beraber feghouli girmis olsaydi ok ama sirf selcuk tuaf geldi bana, adam bildin el freniSelçuk'u bence Donk ikinci sarıyı görmesin diye aldı. Sarı kart olmasa Selçuk girmeyecekti kanımca.
çok saçmalamısssın kusura bakma abiEy FT, burada duran top sorunu için baslık actım, uzun uzun yazdım, ama nafile..
Sen herseyi bizden iyi bilirsin ya, biz ne soylesek boş.. Sen hep bildiğini yaparsın..
1-0 lık maglubiyet için yine FT yi aklayacak, yonetime sallayacak FT ciler aportta bekliyordur, biliyorum.
Yazık oldu, yazık..
Fernando yerine genç cocuk hamlen de harikaydı, yani..
Çok biliyonYunus'u neden oyuna aldi merak konusu aslinda? Sacma sapan bir is pesinde kosuyor.
Fernando cikmicakti iste.
Belhanda saha'da kalip 8'e gecip Feghouli 10'a gecicekti.
Ama bizim Terim ne anlar futboldan, anca saha kenarindan bağırır, herkesde burda imparator bilir diye biat yapar.
Allah icin kaçırdığımız golleri gözlerinizle bir izleyin.. neredeyse tamamı organize atak..
Galatasaray’ı tuttuğumuz için neredeyse kupalarımızın yarısına imza atmış İmparatoru sexy Ünal’a tercih ediyoruz..Bazıları Galatasaray'ı mı tutuyor yoksa Terimsporu mu belli değil
Galatasaray’ı tuttuğumuz için neredeyse kupalarımızın yarısına imza atmış İmparatoru sexy Ünal’a tercih ediyoruz..
@Fatih TerimEy FT, burada duran top sorunu için baslık actım, uzun uzun yazdım, ama nafile..
Sen herseyi bizden iyi bilirsin ya, biz ne soylesek boş.. Sen hep bildiğini yaparsın..
1-0 lık maglubiyet için yine FT yi aklayacak, yonetime sallayacak FT ciler aportta bekliyordur, biliyorum.
Yazık oldu, yazık..
Fernando yerine genç cocuk hamlen de harikaydı, yani..