Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Canın sağolsun İmparator yine güzel hazırlamıştı takımı

Belhanda ve Maicon inşallah bir daha şans bulmaz bulamazlar ...

Yeter artik hoca birak su inadi olmuyor iste bazi güvendin oyuncular her mac satiyor seni. Birde ilgimi ceken konu gol lazimkene neden feghouli veya yunus maca girmiyorda onun yerine ilk dünya savasinda futbolu birakmis selcuk giriyor? Bu adamin ne gibi hizmeti olacakti? Biz mi anlamiyoruz futboldan yoksa hocalar mi farkli birsey görüyor bu selcukda anlamadim gitti.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

maicon ve malhanda'yı yedeğe al hoca.bu adamlarla olmayacak.devre arası 1 stoper ve 1 forvet ile ligi şampiyon bitirelim yeter avrupadan pek bir beklentim yok açıkçası.

Ama taktik bilmiyor yaa.. Harika kurgulanmış bir oyunu, beceriksizlik yüzünden kaybettik. Neyse olur böyle şeyler. Kaybetmek üzücü tabi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yeter artik hoca birak su inadi olmuyor iste bazi güvendin oyuncular her mac satiyor seni. Birde ilgimi ceken konu gol lazimkene neden feghouli veya yunus maca girmiyorda onun yerine ilk dünya savasinda futbolu birakmis selcuk giriyor? Bu adamin ne gibi hizmeti olacakti? Biz mi anlamiyoruz futboldan yoksa hocalar mi farkli birsey görüyor bu selcukda anlamadim gitti.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Selçuk'u bence Donk ikinci sarıyı görmesin diye aldı. Sarı kart olmasa Selçuk girmeyecekti kanımca.

Oyun plani yok taktik bilmiyor diye aptal aptal konusanlari dikkate almayin beyler

Takimi mükemmel hazirlamis,bazi oyuncularin beceriksizligi yüzünden galip gelemedik

Galatasaryın basına gelebilecek en iyi hoca oldugundan suphemiz yok ama her geldiğinde kendisinin sonunu hazırlayan takıntıları oluyor ve bu seferde oyle olmasından korkuyorum.

sinam ve belhanda takıntısına kimse anlam veremiypdur zaten.

bir de bugun linnes in onune marianoyu atsa ve henryi forvwte cekse cok cok daha eykili olacagımızı kendi de biliyodu ama sırf fatih terim korkmaz defansif takım cıkarmaz diye duaunulmeain diye sinanı oynattıgından adım gibi eminim

Ey FT, burada duran top sorunu için baslık actım, uzun uzun yazdım, ama nafile..

Sen herseyi bizden iyi bilirsin ya, biz ne soylesek boş.. Sen hep bildiğini yaparsın..

1-0 lık maglubiyet için yine FT yi aklayacak, yonetime sallayacak FT ciler aportta bekliyordur, biliyorum.

Yazık oldu, yazık..

Fernando yerine genç cocuk hamlen de harikaydı, yani..

Ey FT, burada duran top sorunu için baslık actım, uzun uzun yazdım, ama nafile..

Sen herseyi bizden iyi bilirsin ya, biz ne soylesek boş.. Sen hep bildiğini yaparsın..

1-0 lık maglubiyet için yine FT yi aklayacak, yonetime sallayacak FT ciler aportta bekliyordur, biliyorum.

Yazık oldu, yazık..

çok saçmalamısssın kusura bakma abi

Bazıları Galatasaray'ı mı tutuyor yoksa Terimsporu mu belli değil

Allah icin kaçırdığımız golleri gözlerinizle bir izleyin.. neredeyse tamamı organize atak..

Peki tekrar izleyecegim.

Bu macta ve bundan onceki bir cok macta rakip kapaninca surekli yana ve geriye oynayan, topu sisiren bir takim goruyorum ben. Nedeni de orta saha oyuncularinin pas atacak oyuncu bulamamasi.

Donk ve Ndiaye topla bir iki adam gecip hizli sekilde rakibin kalesine ilerlediklerinde sikinti yok, rakip oyuncular orta bolgeyi kapatmak icin kenarlarda bosluk biraktiklarinda Donk ve Ndiaye kanatlara topu atiyorlar ama rakibi gecemediklerinde bosluk bulamadigimiz icin kapanan takimlari baski altina almakta ciddi sikinti cekiyoruz bence.

Yazık oldu, yazık..

@Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt