Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
Sen bi tanesin hocam.bu takıma forvet alamayan yönetim utansın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergen neden, niçin? Yorumunu bekliyorum. Onyargısız..çok saçmalamısssın kusura bakma abi
Aynen.Geçen sezon da başak ve bjk maçlarında avcı ve şenola ders verdi ama bazı balık hafızalılar yine unutuyorAma taktik bilmiyor yaa.. Harika kurgulanmış bir oyunu, beceriksizlik yüzünden kaybettik. Neyse olur böyle şeyler. Kaybetmek üzücü tabi.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kafan mı iyi birader.Gören de maç 0-0'dı da keyfinden Fernandoyu çıkardı sanacak.Eleştirmek adına saçmalayı keserseniz çok iyi olacak.1-0 veya 2-0 ne farkı var.İkili averaja kalıp yediğimiz 1 golle çıkamasaydık gelip lafını ederdin.O dakikadan sonra şu çıkmış şu girmiş boş laflaryaptigin her degisiklik fiyasko hoca.
Fernando'yu cikarip orta saha'da tek Selcuk'u birakmak nedir yA? Neyin kafasini yasiyorsun?
Sen bi tanesin hocam.bu takıma forvet alamayan yönetim utansın
yaptigin her degisiklik fiyasko hoca.
Fernando'yu cikarip orta saha'da tek Selcuk'u birakmak nedir yA? Neyin kafasini yasiyorsun?
Hoca iyi dayanıyor vallahi başka bi t.direktör olsa dümdüz saydırmıştı çoktan. Zaten hocaya kalmadan taraftar parçalar yönetimi istenen transferler bi daha yapılmazsadevre arası gerekli hamleler yapılmazsa hoca rizeli nizipliyi harcıyacak cok acık sonuna kadarda hakkı
adam eylül ayından basladı ocak ayı demeye
bizim uyusukklar arayısa basladımı acaba
Bizde biliyoruz Terim'in bırakana kadar takımda kalması gerektiğini.
Eleştiri iyidir ama mokunu çıkarmamak kaydıyla.Eleştiriler bizi deplasman galibiyetlerine ulaştıracak arkadaşlar korkmayın.
Bizde biliyoruz Terim'in bırakana kadar takımda kalması gerektiğini.
Eleştiri iyidir ama mokunu çıkarmamak kaydıyla.
Bu kadroyu dünyada hangi teknik direktörün eline verirseniz verin daha iyi sonuç alamazdı adamın yapacağı birşey yok rodri kaçırıyo sinan kaçırıyo çıkıp ft'mi atsın golü ? saçma sapan konuşuyorsunuz hayır yarın öbürgün gidicek ondan sonra portodan 1 değil 5 yediren td'leri izleticeksiniz. Ayrıca arenada 3 puan kesin alırız bu portodan.