Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

1538854595449.webp

10 resmi maç 7 galibiyet şu Porto maçını da alsaydık iyidi saçma sapan bir şekilde kaybettik.

10 resmi maç 7 galibiyet şu Porto maçını da alsaydık iyidi saçma sapan bir şekilde kaybettik.
Bence hoca deplasmanda bu oyuna devam edecek, tek fark Porto karşısında ortaya ruh koyan takım bugün yine yürüyüşe çıkmış gibi oynadı. Tempomuzu biraz daha arttırsak bugün bu oynamaya çalıştığımız oyun bize deplasmanda o kadar fazla kabus yaşatmaz.

Bence hoca deplasmanda bu oyuna devam edecek, tek fark Porto karşısında ortaya ruh koyan takım bugün yine yürüyüşe çıkmış gibi oynadı. Tempomuzu biraz daha arttırsak bugün bu oynamaya çalıştığımız oyun bize deplasmanda o kadar fazla kabus yaşatmaz.

Harra hürre saldırmak yok.

Öncelik gol yememek araya 1 tane sıkıştırmaya çalışıyoruz baskıyı çok artırmadan.

Ben beğendim bu stili.

Net pozisyon vermedik Antalya öyle boş takım değil üstelik.

Harra hürre saldırmak yok.

Öncelik gol yememek araya 1 tane sıkıştırmaya çalışıyoruz baskıyı çok artırmadan.

Ben beğendim bu stili.

Net pozisyon vermedik Antalya öyle boş takım değil üstelik.
Aynen düşünce olarak doğru buluyorum ben de ama işte pozisyon da bulamıyoruz kolay kolay. Porto açık oynadı ama Antalya genel olarak kapandı, bu yüzden biraz daha tempo yapmalıyız.

Aynen düşünce olarak doğru buluyorum ben de ama işte pozisyon da bulamıyoruz kolay kolay. Porto açık oynadı ama Antalya genel olarak kapandı, bu yüzden biraz daha tempo yapmalıyız.

O doğru ama 2 gün önce bu takım maç yaptı, Antalya sıcak üstelik 90 dk ya yaymak zor olurdu öyle.

Bugün iyi top oynamadık ama en azından konsantrasyonu iyiydi takımın. Böylelikle son dakikada buldukları pozisyon hariç bir pozisyon vermedik rakibe ve top da genel olarak bizde idi. Bu konsantrasyonu devam ettirip biraz daha hızlı oynayabilir isek deplasmanda zar zor da olsa kazanırız.

Bugün hoca Maicon ve Donku forvete alarak ne kadar zor şartlar altında takımı başarılı kılmaya çalıştığını gösterdi ama gel gör ki yönetimimiz hala bunu bir espri olarak görüyor.

Belhanda çıktıktan sonra pas eleştirisi yapanları ise anlamak güç. Belki o kadar çok olmasa bile pas yapmaya devam ettik halbuki. Oyuna giren oyuncunun Maicon olduğunu hesap etmeyip, üstelik adam forvete geçti, pas eleştirisi yapmak, ne desem bilemedim bunu dile getirenlere. Maiconu alarak hoca pas değil topu ileri şişirmeye döndü, çünkü bir ton pas yapmamıza rağmen bulduğumuz tek pozisyon Feghouli'nin şutu idi. Buna rağmen takım her topu şişirmedi ve gol yine orta sahada paslaşmalar sonrası bir bek ortası ile geldi.

Tamam hoca ne kadar zor şartlarda çalışıyor da sanki öyle anlatıliyor ki yönetimin bir eli yağda bir eli balda.Kulüp yönetmek hele bu kadar ağır mali tablolarla hiç kolay değil.Hakkaten Cengiz ve Albayrak uyumuyordur kulüp için ben inanıyorum onların samimiyetine.Ben cidden anlayamıyorum yönetimi savunup hocaya sallayanları ya da hocayı savunup yönetime sallayanları.Yönetimimiz de bizim hocamız da.Dursun'dan kurtulsak yeter diyorduk e kurtulduk daha ne.Yönetim elinden geleni ardına koymuyor hoca da öyle.Hoca bile kapadı forvet konusunu.Eminim en çok başkan istemiştir almayı ama alınmadı bitti gitti artık oraya dönmenin bir anlamı yok.Galatasaray zor bir dönemden geçerken daha yapıcı olmak lazım.Dönmeyelim şu forvet konusuna artık bir daha.

Son düzenleme:
onceki deplasmanlardaki yilisiklik ve piknikcilik bu mac yerini disiplinli bir oyuna birakmis idi
defansif malliklarimizin yerinde yeller esiyordu
rakibi ablukaya almistik ama kah kilidi acabilecek orta sahamizin olmayisi kah forvet olmayisi rakibe gecirmemizin onune geciyordu
topu cevirip en fazla beklerle orta yapabiliyorduk genelde yapabildigimiz bekin cizgiye inmesi yahut kanatlarla kombinasyonlu hucum etmesi gibi seyler de takimda baki degildi
bunda kanat oyuncularimizin yorgunlugu da pay sahibidir herhalde
neyse bu noktada hocaefendi once maicon sonra donk ile bu vaziyetten faydalanmayi ve nihayetinde kritik bir 3 puani bize katmayi bilmistir. golu muteakip formasyonumuzda da herkes gorevinin bilincinde #Full konsantrasyon bir sekilde galibiyete odaklanarak 3 puani cebimizde tutma hedefine kilitlenmisti
trabzon kabusunu cikardigimiz vakit ekibimizin halinden sikayetci olmak hic de dogru olmayacaktir 10 mac 7 galibiyet ve maglubiyetlerin biri cok iyi oynadigimiz Fc Porto musabakasi ile penalti kacirarak one gecme sansimizi refuze ettigimiz sacma akhisar maci
bu sebeple hocaefendi transfere kadar bu ekipten max verim alacak oyunlari ve dizilisleri sahaya sunma adina en muhim silahimizdir

Tamam hoca ne kadar zor şartlarda çalışıyor da sanki öyle anlatıliyor ki yönetimin bir eli yağda bir eli balda.Kulüp yönetmek hele bu kadar ağır mali tablolarla hiç kolay değil.Hakkaten Cengiz ve Albayrak uyumuyordur kulüp için ben inanıyorum onların samimiyetine.Ben cidden anlayamıyorum yönetimi savunup hocaya sallayanları ya da hocayı savunup yönetime sallayanları.Yönetimiz de bizim hocamız da.Dursun'dan kurtulsak yeter diyorduk e kurtulduk daha ne.Yönetim elinden geleni ardına koymuyor hoca da öyle.Hoca bile kapadı forvet konusunu.Eminim en çok başkan istemiştir almayı ama alınmadı bitti gitti artık oraya dönmenin bir anlamı yok.Galatasaray zor bir dönemden geçerken daha yapıcı olmak lazım.Dönmeyelim şu forvet konusuna artık bir daha.
Galatasaray zor bir dönemden geçiyor ama işte ne yazık ki bu yönetim Galatasarayın başarıya, böylelikle hiç olmadığı kadar ihtiyacı olan gelirlere ulaşmasını üç ayda yapamadığı hamleler ile bayağı bir zorlaştırdı. Bugün çok zorlandığımız maçta Donk çıktı kurtardı. Erzurum maçında yine öldük öldük dirildik duran toptan Maicon kurtardı. Benim tek güvendiğim kişi Fatih Terim, yönetime hiç bir güvenim kalmadı. Sen özellikle Albayrağı çok sevdiğin için yönetime sessiz sedasız destek olmaya devam edebilirsin, aramızdaki fark bu işte ben senin ne yapacağına karışmıyorum. Ben özellikle artık Albayrağa zerre güvenmiyorum. Hele mağlup olduğumuz maçlar sonrası hocayı basının karşısında yalnız bırakmaları ama galip geldiğimiz maçlar sonrası bül bül gibi olmaları bile midemi bulandırıyor.

Galatasaray zor bir dönemden geçiyor ama işte ne yazık ki bu yönetim Galatasarayın başarıya, böylelikle hiç olmadığı kadar ihtiyacı olan gelirlere ulaşmasını üç ayda yapamadığı hamleler ile bayağı bir zorlaştırdı. Bugün çok zorlandığımız maçta Donk çıktı kurtardı. Erzurum maçında yine öldük öldük dirildik duran toptan Maicon kurtardı. Benim tek güvendiğim kişi Fatih Terim, yönetime hiç bir güvenim kalmadı.

Olmadı işte olmuş bitmiş adı üstünde,geçmişe çare yok.10 kez de bunu yazsan takıma gökten zembille forvet inmeyecek.Abdurrahim de başkan da kabul etti hatalarını.Alacağız dedik alamadık özür diliyoruz dediler.Hoca bile bozuntuya vermeyip işine bakıyorsa bizim de öyle yapmamız lazım.Bu iyi niyetlerini sürdürdükleri takdirde tek kusurları forvet almamak olsun varsın.

Olmadı işte olmuş bitmiş adı üstünde,geçmişe çare yok.10 kez de bunu yazsan takıma gökten zembille forvet inmeyecek.Abdurrahim de başkan da kabul etti hatalarını.Alacağız dedik alamadık özür diliyoruz dediler.Hoca bile bozuntuya vermeyip işine bakıyorsa bizim de öyle yapmamız lazım.Bu iyi niyetlerini sürdürdükleri takdirde tek kusurları forvet almamak olsun varsın.
Ben her ikisinden de herhangi bir özür göremedim, daha çok özür diler gibi yapıp bahane dinleyip durduk. Dedim ya Sarper, sen sessiz sedasız destek olmaya devam et. Zaten bu sessiz sedasız destek olanlar, eleştirenlere laf edenler iş işten geçtikten sonra konuşmaya başlıyorlar. Benim bu yönetime verecek bir desteğim yok, tek desteğim hocaya.

onceki deplasmanlardaki yilisiklik ve piknikcilik bu mac yerini disiplinli bir oyuna birakmis idi
defansif malliklarimizin yerinde yeller esiyordu
rakibi ablukaya almistik ama kah kilidi acabilecek orta sahamizin olmayisi kah forvet olmayisi rakibe gecirmemizin onune geciyordu
topu cevirip en fazla beklerle orta yapabiliyorduk genelde yapabildigimiz bekin cizgiye inmesi yahut kanatlarla kombinasyonlu hucum etmesi gibi seyler de takimda baki degildi
bunda kanat oyuncularimizin yorgunlugu da pay sahibidir herhalde
neyse bu noktada hocaefendi once maicon sonra donk ile bu vaziyetten faydalanmayi ve nihayetinde kritik bir 3 puani bize katmayi bilmistir. golu muteakip formasyonumuzda da herkes gorevinin bilincinde #Full konsantrasyon bir sekilde galibiyete odaklanarak 3 puani cebimizde tutma hedefine kilitlenmisti
trabzon kabusunu cikardigimiz vakit ekibimizin halinden sikayetci olmak hic de dogru olmayacaktir 10 mac 7 galibiyet ve maglubiyetlerin biri cok iyi oynadigimiz Fc Porto musabakasi ile penalti kacirarak one gecme sansimizi refuze ettigimiz sacma akhisar maci
bu sebeple hocaefendi transfere kadar bu ekipten max verim alacak oyunlari ve dizilisleri sahaya sunma adina en muhim silahimizdir
Dakika 1 dakika 95 iki kritik hata pahalıya maal olmadı

Ben her ikisinden de herhangi bir özür göremedim, daha çok özür diler gibi yapıp bahane dinleyip durduk. Dedim ya Sarper, sen sessiz sedasız destek olmaya devam et. Benim bu yönetime verecek bir desteğim yok.

Başkan TRT yayınında dedi Abdurrahim de bir maç sonu konuşmasında dedi.

Sessiz sedasız değil şu an yaptığım gibi açıktan destekliyorum.Ne bu memnuniyetsizlik abi.Bunu senin özelinde herkese söylüyorum.Yönetime salla kafaya taktığın topçuya salla kimisi hocaya salla ona salla buna salla.Gören de sanacak Fb'nin durumundayız.Kusursuz bir yönetim şekli yok yani kusura bakma da.

Başkan TRT yayınında dedi Abdurrahim de bir maç sonu konuşmasında dedi.

Sessiz sedasız değil şu an yaptığım gibi açıktan destekliyorum.Ne bu memnuniyetsizlik abi.Bunu senin özelinde herkese söylüyorum.Yönetime salla kafaya taktığın topçuya salla kimisi hocaya salla ona salla buna salla.Gören de sanacak Fb'nin durumundayız.Kusursuz bir yönetim şekli yok yani kusura bakma da.
Yahu hepsi bir sürü bahaneler ile dolu özürler. Öyle özrü etmesinler daha iyi. Sonra doğru olup olmadığını bilmiyorum ama İşi Gomise yıkma çabaları, halbuki adamın transferi ile Albayrağın kesin forvet alacağız diye yaptığı açıklamaların arasında tam beş gün var. Böyle yaptıkları sürece az bile yapılıyor.

Fatih hocaya sallayanları bilmem, onları ben de pek anlamıyorum ama herkes ne yazacağını kendi bilir. Ancak, yönetime sallayanların sebebi bana göre açık, güzel bir grup çıkarsak 20 milyon euro, rakipler böyle iken şampiyonluk yine çok güzel gelir ve rakipleri daha da zor durumda bırakmak anlamına geliyor. Bu iki hedefe ulaşmak üç ay içinde gerekli hamleler yapılsa idi çok daha kolay olacaktı. Şu an çok daha zor, hatta muamma. Bu yüzden kötü sonuç alınan, zor geçen her maç sonrası yönetimi eleştirmek kadar doğal bir şey göremiyorum ben, çünkü bu maçlar ile ilgili kabahatin büyüğü onların.

Yalnız arkadaşlar çok sevgili imparator Fatih Terim hocam ile ilgili görüşlerimi biliyorsunuz ,lakin dürüst kişiliğimden taviz vermeme adına bugün dönen goygoya bir demek zorundayım, aşırı bir abartı söz konusu.

Santraforumuz olmadığından dolayı, iki insan azmanı futbolcumuzu santrafor olmamalarına rağmen santrafor mevkinde oynattı ve şansımız yaver gitti gol geldi. Şahsen ortada bir taktik deha falan göremiyorum yani, gayet dümdük düz mantık bir iş yaptı hoca ve sonuç aldı.

Geçen sene Tudor iki bek değiştirip maçı çevirmişti, o günde gereksiz kıyamet koparılmıştı, abartıdan kaçınalım.

Madem forvet yok ve kapalı savunmalari acamiyoruz.
Bari oyunculara şut atmayı çalıştır.
En azından dönen toplara veya ceza sahası dışına atılan toplara kız gibi vurmazlar.
Aksi halde bu savunmalari acamayiz ve hwr seferinde bi şekilde şans bize gülmez.

Ayrıca bu takım idmanlarda hiç mi duran toplar da pozisyon almayı çalışmaz?
Yok yani bunu bilmiyorsaniz adam akıllı bir yardımcı savunma hocası alırsınız olur bitee.
Hasan ve ümit oyuncular ile yemek yemekten başka ne işe yarıyor?

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Benim Sarper ile ilgili çözemediğim, forumda savunmaya çalıştıklarına çok ağır yüklenenler var iken, gelip beni seçmesi.

Yalnız arkadaşlar çok sevgili imparator Fatih Terim hocam ile ilgili görüşlerimi biliyorsunuz ,lakin dürüst kişiliğimden taviz vermeme adına bugün dönen goygoya bir demek zorundayım, aşırı bir abartı söz konusu.

Santraforumuz olmadığından dolayı, iki insan azmanı futbolcumuzu santrafor olmamalarına rağmen santrafor mevkinde oynattı ve şansımız yaver gitti gol geldi. Şahsen ortada bir taktik deha falan göremiyorum yani, gayet dümdük düz mantık bir iş yaptı hoca ve sonuç aldı.

Geçen sene Tudor iki bek değiştirip maçı çevirmişti, o günde gereksiz kıyamet koparılmıştı, abartıdan kaçınalım.
Onu geçelim şimdi de, MK yok ortalıkta, senin ayağına dolandı mı bu geride bıraktığımız bir kaç saat içerisinde?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt