Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Onur duydum.Sarper sevdiği kişilere yazmayı seviyor öyle herkese yazmasını bekleme.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onur duydum.Sarper sevdiği kişilere yazmayı seviyor öyle herkese yazmasını bekleme.
Yok geçmiyorum, oradayım şu an. Diğer konu ilgimi çekmedi.Onu geçelim şimdi de, MK yok ortalıkta, senin ayağına dolandı mı son bir kaç saat?
O zaman sallayalım MK beyefendiyi.Yok geçmiyorum, oradayım şu an. Diğer konu ilgimi çekmedi.
Madem forvet yok ve kapalı savunmalari acamiyoruz.
Bari oyunculara şut atmayı çalıştır.
En azından dönen toplara veya ceza sahası dışına atılan toplara kız gibi vurmazlar.
Aksi halde bu savunmalari acamayiz ve hwr seferinde bi şekilde şans bize gülmez.
Ayrıca bu takım idmanlarda hiç mi duran toplar da pozisyon almayı çalışmaz?
Yok yani bunu bilmiyorsaniz adam akıllı bir yardımcı savunma hocası alırsınız olur bitee.
Hasan ve ümit oyuncular ile yemek yemekten başka ne işe yarıyor?
herşeyi eleştiren sen en ufak bi reçete bile sunamadın
ensendeyim kuş
Sizden sira gelmiyor yoksa biliyorsunSenin tasaklarini yesin seni cekemiyenler
Ulan enayi kuş senden mi korkacam
Nerde alıntı yapmışsın?
Derdin neyse söyle sanada derman olurum merak etme senin ilacın belli.
Taktik bilmeyen adam, özellikle zorluk derecesi yüksek maçlarda veya böyle ihtiyacı olan malzemenin belirgin bir şekilde eksik olduğu dönem gemiyi bu kadar iyi yönetebilir mi?
Kimse boşuna Albayrak, Cengiz falan bunlara zerre pay çıkarmasın. Bu takımın başarı için tek ve en önemli detayı Fatih Terim.
Aç konuyu aç.Forumdan kovalım onları futbol bilgisi 0 olanların burda ne işi var?
Ulan ben bu herif yüzünden komple hesabı banlattım. yozgatlı denen lale bu mu harbiden ?sen çok iyi biliyorsun nerde alıntılandığını
yozgatlı kuş
sana rahat nefes yok burda bundan sonra
ha yine boşa sıkıp konuyu bulamadım ayağına yatıcan ben ablukaya alıyım seni kıpırdatmadan
sürekli bizle ilgili herşeyi eleştiriyosun terimi,oyuncuyu,başkanı,transferleri vs
bi başkan,td,transfer,kadro planlaması,ilk11 falan yap dedik sana
bi görelim ne istiyosun,sürekli hıncal gibi eleştiri yapmaktan başka
Sende aydın gibi iyice paranoyak olmuşsun.sen çok iyi biliyorsun nerde alıntılandığını
yozgatlı kuş
sana rahat nefes yok burda bundan sonra
ha yine boşa sıkıp konuyu bulamadım ayağına yatıcan ben ablukaya alıyım seni kıpırdatmadan
sürekli bizle ilgili herşeyi eleştiriyosun terimi,oyuncuyu,başkanı,transferleri vs
bi başkan,td,transfer,kadro planlaması,ilk11 falan yap dedik sana
bi görelim ne istiyosun,sürekli hıncal gibi eleştiri yapmaktan başka