Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her hafta kademe kademe yukari cikaricaktiniz hani fizigi takimin?

Insan utanir be,

o kadar para aliyorsunuz, daha takimi hazirliyamiyorsunuz

Spikerlerin dogum gununu hatirlamanin yerine taktik gelistir.

Bugün yapabileceği bir şey yoktu.Belhanda yedek olsa yine alacaktı Emre yokken mecbur zaten. Bana göre tek hatası Nagatomo veya Linnes varken Ömer denen futbolcu müsvettesini oynatması.

Hoca fazia ötesi ya resmen yemin ederim, Selçuk'u alarak resmen maçı verdi bence. Selçuk sadece defans önünde bekleyip uzun top attı, Selçuk öne çıkmadığı için defans da çıkmadı arada 30 metre boşluk oldu her pozisyonda. Ataktan dönen topların hepsini rakip kaptığı için bir ton kontra yedik. Gitsin etsin demiyorum ama sene başından beri kötü oynadık çoğu maçta, nasıl çözecek merak ediyorum.
yahu kimi alacaktı ya ?
sakat donk'u alıp onu da mı riske etsin

Canın sağolsun hocam canın sağolsun. Dediklerini yapamayıp seni böyle bir kadro ile baş başa bırakanlar, sanki koca bir sezon değil de üç beş haftalık müsabaka oynuyormuşuz gibi kadronun şekillenmesine sebep olanlar utansın.

Şimdi anladınız mı olayın sadece transfer gibi sığ bir görüş olmadığını, taraftarın sırf transfer çığırtkanlığı yüzünden bağırıp çağırmadığını. Koca sezon işte bunlar da oluyor, sakatlık, kart cezası, kötü dönem geçiren oyuncular.

Hadi şimdi çıkıp inan edin, bize hoş güzel sürprizler yapın. Ondan sonra da UEFA ile savaşıyoruz naraları atın, sanki avukat olan bunlar gibi hadi lan ordan.

Hoca fazia ötesi ya resmen yemin ederim, Selçuk'u alarak resmen maçı verdi bence. Selçuk sadece defans önünde bekleyip uzun top attı, Selçuk öne çıkmadığı için defans da çıkmadı arada 30 metre boşluk oldu her pozisyonda. Ataktan dönen topların hepsini rakip kaptığı için bir ton kontra yedik. Gitsin etsin demiyorum ama sene başından beri kötü oynadık çoğu maçta, nasıl çözecek merak ediyorum.
Donk'un durumu belirsizdi riske etmemesi daha iyi oldu.

Fatih Terim'den 'hocaniz' diye bahseden gereksizleri dikkate almayin

Hocaniz diyerek zaten Galatasarayli olmadiklarini acikliyorlar Birakin kudursunlar

Mehmet,Ahmed,Hakan denen hangi takımı tuttuğu belli olmayan kişilerin yine yüzünü güldürdük ona üzülüyorum biraz

Hala hocanın kıymetini anlamayanlar var ya ne desek boş

Hiç bir taktik olmadan o kadar başarısı var tabi hepsi gazla futboldan anlamıyorsunuz bari yorum yapmayın

Her şampiyonluktan sonra takımı geri götürmeyi nasıl beceriyorsunuz, özel yetenek lazım.

2013 > 2014 (Aysal, Terim)
2015 > 2016, 2017 (Dursun, Hamza)
2018 > 2019 (Cengiz, Terim)

belhanda sagda gördükkü daha iyi oynuyor bunu taraftar görebiliyorda 60 kusur yasındak hoca nasıl görmüyor ? varmı izahı

Her şampiyonluktan sonra takımı geri götürmeyi nasıl beceriyorsunuz, özel yetenek lazım.

2013 > 2014 (Terim)
2015 > 2016, 2017 (Hamza)
2018 > 2019 (Terim)
Allah sen ve kamkilerinin neşesini arttırsın reis. cl maçı sonrası neşeniz daim olur inş.

2013 > 2014 (Terim)
2015 > 2016, 2017 (Hamza)
2018 > 2019 (Terim)

Hamzayı bilmem de Terim için konuşacaksak çok basit

Sadece tek bir hedefe odaklanmış takımla Avrupayı da düşünen takım farklı olur

Geçen sene Beşiktaş Avrupa'da şov yaparken ligde neden puan kayıpları yaşadı o zaman ? Düşün o kadar rotasyon yapabilecek durumları vardı birde

Bizim öyle bir şansımız bile yok hoca risk alıyor o yüzden yapacak pek bir şey yok

Oooo kral Fatih Terim
Seni çekemeyen bütün ... suratına tükür

Mehmet,Ahmed,Hakan denen hangi takımı tuttuğu belli olmayan kişilerin yine yüzünü güldürdük ona üzülüyorum biraz

Hala hocanın kıymetini anlamayanlar var ya ne desek boş

Hiç bir taktik olmadan o kadar başarısı var tabi hepsi gazla futboldan anlamıyorsunuz bari yorum yapmayın
Gülsünler gülsünler, onların gülmesi ile koca çınar devrilmez kimse merak etmesin. Onlar da öyle dașak yok geçin o işi. Hakan denen ne olduğu belli olmayan varlığa kaç kere doğruları sen yaz o zaman dediğim halde sus pus, böyle adamlar gülse ne olur.

Allah sen ve kamkilerinin neşesini arttırsın reis. cl maçı sonrası neşeniz daim olur inş.

Reis yıl olmuş 2019 biz hala ligdeki Akhisar'a, Trabzon'a, Bursa'ya karşı bırak yenmeyi top oymaktan aciziz.

Kadıköy 20 yıldır yok. Dolmabahçe açıldığından beri yok. Akyazı açıldığından beri yok. FT stadı fark yeme merkezi.

Gelen geçen alsın puanı gitsin TT Arena'dan.

Şu kulüp 2 gıdım ilerleyemez mi yav çıldıracam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt