Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre transferi öne sürüldügüne göre muhtemelen hangi para ile forvet alacaktin argümani sunulmustur.
Yaz sezonunda bir cok oyuncunun sözlesmesi bitmis oluyor ve dolayisi ile bonservis bedeli ödemeden transfer edebiliyorsun.
Sanirim yönetimi koruyanlar bu konudan habersizler.

Cok bos argumanlar sunuyorlar guzel kardesim bos yani icerigi

Okadar alternatif okadar secenek varki transfer islerinde

Hele hele hepsinin beyanatlari orda dururken komik ve bos argumanlarla saldirmalari trajikomik bir tartisma yontemi.

Adami yerler boyle :)

Yönetim istedigini almadi, eyvallah.

Ama sen 2 gol atmissin derbide, forvet ile su anlik bisey yoktu, orda maci veren Terim den baska kimse yok. TD isi böyle isleri öngörmek, yapamiyorsa becerikli degil. Mancini olsaydi, simdi 4684796 laf sokmusdunuz, adam ayakta uyuyor, vurduymaz filan. Ceyhun u koyup dalga gecmisdiniz, Selcuk ile Maicon cok mu daha zekice bi hamle di? Kimse bos yere savunmasin, iyi günler gecirdimiz icin, herseye göz kapiyorsunuz, oysa okadar kötü günler de gecirdik, ama nedense hic biriniz bunlari hatirlamak istemiyor. Evet hoca nin yeri ayridir, ama özel bi yeri var diye, kimse onun öfkesini ve dandik oyun anlayisini cekmek zorunda degil. Ne oynadigimiz belli degil, bu sezon belki iki kere ancak eh iyi diyebilcek macimiz var, bir cok macta ama rezil olduk. Baska TD olsaydi su an, herkes küfür atmaya baslamisti, bari adil olun.

Herkes de ama Terim giderse ne olcak diye korkudan bisey demek istemiyor. Galatasaray Terim ile Galatsaray olmadi, Terim olmasaydi da Galatasaray olurdu. En kötü durumda bile Eric Gerets bu takimi sampion yapmis. Evet Terim in bir cok avantajlari vardir, ligi biliyor, Galatasaray benimsemis, ama oyun sablonu yok, antreman yok, disziplin yok, normal taktik bilgiler yok ve niceleri. Yani bence emeklige ayrilsin, Sampionlar Ligine inanmasi cok güzel dir, ama bi okadar da gercekci olmak gerekir, oynattigi futbol ile imkansiz.
Bakiyorum da sanki rakiplerimiz Real Madrid mis gibi konusuyorlar, Fener in takimi dandik, BJK asiri yasli, hadi diyelim Trabzon un takimi bizden okadar mi üstün 4-0 yendiler?

ulan heralde fatih terimin ekstra kredisi olacak kimden bahsediyoruz? riekerink veya tudordan mı? adam daha 3-5 ay önce şampiyon yaptı şimdi göndermeye yer arıyor bizim salak taraftar. kulübün en büyük 2-3 efsanesinden birine gösterilen muameleye bak. dediğim gibi bizim salak taraftara herşey müstehak. hocayı yollayıp yakışıklı avrupalı hoca getirelim yalamak için birbirlerini ezerler yıl sonu da 5. lik mücadelesi veririz antalyayla falan

bir de futbol bilmiyor zırvası var bu arkadaşların en büyük komedi o :D aynen kardeşim bu kadar başarıyı motivasyonla ve gazla yaptı. şöyle bi boktan çakmayıp fenerlilerin ağzından konuşanlara çok gülüyorum

Ooo izmirin kusu naber la..

Mason is back

Ben ne zaman gitsem forumdan kotu gidiyoruz

Dedim yine yazayim :)

Antuda uyeligin yokmu senin ya nerelerdesin kus surusuyle tek basima mucadele veriyorum :)

Özlettin masonum ,burda fussball cahilleri ile mücadelemiz sürüyor analizlerin nedir sampiyonluk ile ilgili receteni okumak isteriz

Göztepe başlığı açıp, Serkan Şafak denen kerhane zincirleri sahibine tüm forumda sadece o konuya giriş yapma ve o başlıkta sadece okuma yetkisi verecek olan admine benden bir adet vip bilet.

;D;D;D;D;D;D;D;D;D
DUR hele bir soluklan lig bitmedi daha
puan durumu asagıda
kacan birşey yok
devre arası transfer dönemi var
alınacaklar var gidecekler var
bu kadar üzülme hoca ile daha cok zaferler görecegiz.
Devre arasına kadar fark daha da açılırsa , lig kopar, sampiyonluk gider diye dusunuyorum.

Beşiktas, Basak ve Kayseri ile deplasman maçlarımız var.. Oynanan oyun , kadro durumu ve takımın deplasman fobisi nedeniyle bu maclardan fazla umutlu değilim açıkcası.. Insallah yanılırım.

para yoksa nasil alacaklar ? emre alinmasa alinirdi , emreyi yonetim direttiyse yonetim hatali , terim diretti ise terim hatali
nagatomo 2,5 , emre 4 derken gomisten gelen para gitti bitti

eger terime ragmen emreyi yonetim aldi diyorsan o zaman ben de yonetim kabahatli derim , ama ben terim in bastirmasiyla emre alindi fikrindeyim
Nagatomo ve Emre geldikten çok sonra Gomis gitti.. sizin yazdıklarınıza bakılırsa Gomis’in gideceği en baştan belli imiş!
O halde nasıl Fatih Terim istese Gomis kalırdı diyorsunuz?
Ya bizim zeka seviyemizle alay ediyorsunuz; ya da neyse....

Yoo bos degil , soru soruyorum yorum yerine , hangi parayla alacaklar ? gomis gitti , yerine nagatomo ile emre geldi

2 adam nasil alacaksin , uefa kisitin var
Mustafa Cengiz ile nasıl bir ilişkiniz var bilmiyorum ama.. Hocaya forvet sözü verip son dakikada “pardon hocam hesaplarda hata yapmışız” diyen basiretsiz bir yönetimi savunarak kendinize yazık etmeyin bence.. tabi eğer tüm bunları karşılıksız yapıyorsanız!

kadromuz eksik olsa bile kötü olduğunu nerden çıkarıyorsunuz anlamıyorum. Kötü çalıştırılan ve oynatılan bir kadro var. Oyuncularımız kesinlikle kötü oyuncular değil.

Bu soyledikleriniz soruma cevap vermiyor . Gomis ten gelen para ile emre + nagatomo ya verilen para hemen hemen esit

Bu durumda eger emre ve nagatomo yu hoca istedi ise , gomis ten gelen ya da gelecek olan para bitmisti

Bu konuyu cozecek bir oneriniz varsa konusalim

Bu soyledikleriniz soruma cevap vermiyor . Gomis ten gelen para ile emre + nagatomo ya verilen para hemen hemen esit

Bu durumda eger emre ve nagatomo yu hoca istedi ise , gomis ten gelen ya da gelecek olan para bitmisti

Bu konuyu cozecek bir oneriniz varsa konusalim
Hoca izin vermese Gomis gitmezdi dediniz az önce..
Sizin tabirinizle hoca izin vermese ve Gomis gitmeseydi Emre + Nagatomo nun parası nereden karşılanacaktı?
Sorunuzun cevabı bu soruda gizli..

Bunlar mesela 2019 yilinda sözlesmesi bitecek olan oyuncular.
Biten sözleşmeler

Her yil sözlesmesi biten ve dolayisi ile bonservis ödenmeden alinabilecek bir sürü futbolcunun oldugunu anlatmaya gerek yok sanirim.
Kiralik ve bedelsiz alinabilecek oyuncu sayisi da az degildir diye tahmin ediyorum.
Yani aslinda para olmadan da cözüm oldugu defalarca dile getirildi ama nedense hala yönetimin eli kolu bagli oldugu tezi israr ile savunuluyor.

Hoca izin vermese Gomis gitmezdi dediniz az önce..
Sizin tabirinizle hoca izin vermese ve Gomis gitmeseydi Emre + Nagatomo nun parası nereden karşılanacaktı?
Sorunuzun cevabı bu soruda gizli..

Hocanin izin vermemesi yonetim acisindan gomis i gondermeme iradesi saglardi bu dogru ama adamin kendisi gitmek istedikten sonra ne yonetimi ne terimi dinler , adama 3 sene icin 21 milyon euro verdiler

Burada ben terimi de yonetimi de suclamiyorum , adam kendi gitmek istedikten sonra kimseyi zorla tutup performans alamazsin

Orada kast ettigim , yonetim satmak istiyor dahi olsa eger terim istemese gomis gonderilmezdi . Ama kendisi gitmeyi kafaya koydugu icin gitti

Gelelim nagatomo ve emre ye . Bu iki adami yonetim zorla aldi , terim "alinmasa da olur forvet oncelikli" demesine ragmen ise , o zaman tum kabahat yonetimdedir

Fakat gecmis 25 seneye ve terim in Gs de kapladigi yere ve anlayisa bakarsak , terim oncelikle forvet istedi ise bu iki adam terime ragmen alinamaz .

Tahminen durum suydu , ki soyleyecegimin icinde yonetim elestirisi de var , gomis parasi ile terim mutlaka emre ve nagatomoyu istedi , yonetim de aldi

Ama terim bunu isterken bedelsiz gelecegi ongorulen modestenin "zaten cepte" oldugunu dusundu , yonetim bir turlu bu konuyla ilgili netlestirme yapamayan avukatlar yuzunden son dakikada "tuh olmuyormus" deyince , elde de para kalmayinca son dk da 1-2 bedelsiz adama bakildi , fakat o durumunuzu bilenler de normalde bedel istemeyecekleri adamlara 1 milyon 2 milyon demeye basladilar

Elde ise son 400 bin euro kalmisti , gidip onu da omer e gomduler

Yonetimi sucladigim ve terim i taca cikaran konu bence modeste konusudur

@Altan Günaydın
marmaray_para_basti_1531909986_1577.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt