Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimden mamaliymisim? Ne zaman ban yemişsin? Götünden olmayan şeyleri uydurma. Mal Gibi konu açarsan kaparım. Gene aç gene kaparim.
Açtığın konu gibi bu mesajında da bi bok yok. Bomboş yorumlarla bomboş işler peşindesin. Üstelik bunu bok attığın Forumda yapıyorsun. Onursuzlugun Bu kadarı.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tarafınıza hakaret var. Gerekeni de yapmalısın bence

ALP-L09 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yav hoca bırakacaksa da yumuşak geçiş olmalı. Şuanda bırakıp giderse 5 sene kendimize gelemeyiz. İtirazı olan bıraktıktan sonra başımıza gelenlere bakabilir. Alttan gelebilecek 3-5 genç adamın da önüne de set çekilir. FFP varken bu adam bu takımın başında olmalı. Sonrasında da zaten kendisi bırakır. Bıraktığı an minimum 5 sene toparlanamayız. Ortalık toz duman yapılarak değil, daha makul şartlarda değişim olmalı

tam tersi Fatih Terimle mevcut parasızlıkda ayağa kalkmanın imkanı yok keza terim ucuz pahalı hatalı transferlerin öznesidir ,avrupadan özellikle almanyadan aklı başında genç bir yapılanma hocası ile birlikde iyi bir scout ekibi ile az paralara genc oyuncularla yeniden yapılanma şart gerekirse 1-2 yıl başa oynamayız ama önümüzdeki uzun yılları kurtarırız ,unutulmamalıki artık elimizde florya ve riva yok,beleşe peşkeş çekildiler ve devasa borc var, sistem takımı,genc oyuncularla uzun yılların takımı olmalıyız, anderlecht takımının maliyeti nedir mesela .. artık bu şart ama benim bildiğim Galatasarayda bu imkansız,mustafa cengizi sepetlerler gibi duruyor liseli tayfa sonra süren efendinin damadı gibi zatlarla yeni bir furya gider taaki artık klüp tamamen batana kadar...

Feghouliden öyle veya böyle faydalanması gerekiyor oyun zeka açıdan ondan daha iyi olan çok oyuncu yok su anki kadroda. Ali Yavuza da sans verilmeli Sinandan çok daha az katkı saglayamaz gibi.

Ayni tudor takimi cok calistiriyor oyuncular ondan sakatlaniyor paok da 25 oyuncu o yuzden sakatlandi deniyordu bu seferde rikerink suan tudor gibi konuşuluyordu. Rikerink varkende birden bire hamza degerli oldu. hamza varkende yalan yok bende diyordum prandelli kondisyonuyla sampiyon oldu diyorduk.
Sonsuz bi döngü. Rijkaard feldkamp luce skibbe hepsi ya kaz cobaniydi yada takimi calistiramiyolardi. Ama hepside gidince kiymete bindi kendilerinden sonrakini gorunce.
Bi toplu halde huzura kavusamadik

azizim sorun aynı birileri cebi doldurma derdiyle menejerlerle yıldız eskisi futbolcularla dolduruyor takımı sonra bir ileri iki geri, sistem yanlış,rijkard-rierink-tudor falan yanlışda esas neden sistem keza çöplük bir kadro mühendisliğine servetler ödeniyor..

Tarafınıza hakaret var. Gerekeni de yapmalısın bence

Ben değilde arkadaşlar yapmış. Sıkıntı yoktu aslında altını doldurduğu sürece tabi.
gram zeka olmadığı için onu da beceremeyecekti.
Ban yemediği halde ban yemiş Gibi göstermesi sirofreni başlangıcı. Değişik bi tip aklı yok fikri var.

tam tersi Fatih Terimle mevcut parasızlıkda ayağa kalkmanın imkanı yok keza terim ucuz pahalı hatalı transferlerin öznesidir ,avrupadan özellikle almanyadan aklı başında genç bir yapılanma hocası ile birlikde iyi bir scout ekibi ile az paralara genc oyuncularla yeniden yapılanma şart gerekirse 1-2 yıl başa oynamayız ama önümüzdeki uzun yılları kurtarırız ,unutulmamalıki artık elimizde florya ve riva yok,beleşe peşkeş çekildiler ve devasa borc var, sistem takımı,genc oyuncularla uzun yılların takımı olmalıyız, anderlecht takımının maliyeti nedir mesela .. artık bu şart ama benim bildiğim Galatasarayda bu imkansız,mustafa cengizi sepetlerler gibi duruyor liseli tayfa sonra süren efendinin damadı gibi zatlarla yeni bir furya gider taaki artık klüp tamamen batana kadar...
Bu dediğin bizim ligimizde yemez kardeş. Defalarca denenmiş ve fos çıkmıştır. FFP varken sen genç bir hocayı getirip iş yapamazsın. Bunu milyon kere mi anlatalım

Ayni tudor takimi cok calistiriyor oyuncular ondan sakatlaniyor paok da 25 oyuncu o yuzden sakatlandi deniyordu bu seferde rikerink suan tudor gibi konuşuluyordu. Rikerink varkende birden bire hamza degerli oldu. hamza varkende yalan yok bende diyordum prandelli kondisyonuyla sampiyon oldu diyorduk.
Sonsuz bi döngü. Rijkaard feldkamp luce skibbe hepsi ya kaz cobaniydi yada takimi calistiramiyolardi. Ama hepside gidince kiymete bindi kendilerinden sonrakini gorunce.
Bi toplu halde huzura kavusamadik

Kendimi de dahil ederek bu dediklerine katılıyorum malesef. Kendimizi de dönüp dönüp eleştirmek gerek belki. Eleştiri = adam gönderilsin olmamalı zaten. Bana göre hoca büyük oranda demode kalmış gibi görünüyor futbol için ve geçen sene yaşanan başka olaylar(tudor'un gönderiliş süreci) için kendisine ve etrafındaki çevreye çok mesafeliyim ama şu anda bırakırsa ligde ilk 3 bile zor olur. Üstelik gelen hoca da daha sonraki sezona başlamadan krediyi tüketiyor. Bırakalım sezonu tamamlasın hoca. Ayrıca sadece hoca ayrılması değil sağlam bir kongre de şart bizim takıma.

"Saldım çayıra, mevlam kayıra" taktiğimiz tutmadı maalesef..

Ama Kayseri de tutar.. Onda olmazsa Beşiktas, Basak maçlarında tutar..

Onlarda da tutmazsa suç hakemlerde, federasyonda.. Kendine bakmayan futbolcularda.. Forvet almayan yonetimde.. :(((

Yanlis anlamayin ama yoneticilerin bu tavirlarina asiri kil oluyorum , adami itin bir yerine sokuyorsunuz , hak ediyor mu ? Evet belki

Ama size yapilan bu seyleri , bu sozleri uyeler bir birlerine soylediginde de bu hassaslikla davranip haklarimizi korusaniz keske

"Biz kimseyi kaybetmek degil kazanmak istiyoruz" demek yerine ..

Ben bu forumda su arkadasin size soylediginden bin kat fazla laf yedim , ama edenler 1 hafta bile ceza almadilar

Ben değilde arkadaşlar yapmış. Sıkıntı yoktu aslında altını doldurduğu sürece tabi.
gram zeka olmadığı için onu da beceremeyecekti.
Ban yemediği halde ban yemiş Gibi göstermesi sirofreni başlangıcı. Değişik bi tip aklı yok fikri var.

Onursuz demenin çok altını da dolduramazdı. Ban yemeyip niye banladılar diyor yav konudan mı attılar acaba. Onu diyordur bence

bütün suç sende.takımda bu kadar sakatlık olmasının, takımın ikinci yarılarda oyundan düşmesinin sebebi sezon başı hazırlık kampının doğru dürüst yapılmaması.resmen futboculara kamp yerine tatil yaptırmış başka bir açıklaması yok.

Yanlis anlamayin ama yoneticilerin bu tavirlarina asiri kil oluyorum , adami itin bir yerine sokuyorsunuz , hak ediyor mu ? Evet belki

Ama size yapilan bu seyleri , bu sozleri uyeler bir birlerine soylediginde de bu hassaslikla davranip haklarimizi korusaniz keske

"Biz kimseyi kaybetmek degil kazanmak istiyoruz" demek yerine ..

Ben bu forumda su arkadasin size soylediginden bin kat fazla laf yedim , ama edenler 1 hafta bile ceza almadilar
Haklısın keşke biraz daha itin bi tarafına soksaydik erken gitti. Kendisi foruma bok atıp üzerine olmayan birşeyi olmuş gibi göstermiştir. Tek problemi de kapatılan konusudur.

Kötüye kötü diyeceksin arkadaş. Hiç kimseye ölesiye bağlanmayacaksın.Tamam Fatih Terim en büyük efsanelerimizden biri. Buna laf yok. Ama bu seneki performansı kötü. Muğdat ve Ömer Bayram transferleri fiyasko. Şu iki transferi başka hoca yapsa anında gönderilir. Bu iki oyuncu alınacağına Gomis takımda tutulabilirdi. Fatih hoca istese tutardı. Takımın kondisyon sorunu var. 60'dan sonra takımın yürüyecek hali kalmıyor. Sakatlıklar inanılmaz derecede fazla ve çoğu adale sakatlığı. Yani takım yanlış antrene edilmiş. Özetle bu sene hocanın performansı kötü ve biz bunu söylemeliyiz.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu dediğin bizim ligimizde yemez kardeş. Defalarca denenmiş ve fos çıkmıştır. FFP varken sen genç bir hocayı getirip iş yapamazsın. Bunu milyon kere mi anlatalım

bu tamamen algı operasyonu bir durumdur, böyle bir durum özellikle camia içinden dinamitlenir çünkü böyle aklı başında bir operasyonda hortumlar kesilir,klüp düze çıkarken çıkarcı şahıslar ortalıkdan yiter.. defalarca denenmemişdir hatta hiç denenmemişdir ,böyle işler öyle ednan polat,tulun,ednan sezgin,dursun,abdürrahimin, büyük deha terimin başarabilecekleri işler değildir ..

Onursuz demenin çok altını da dolduramazdı. Ban yemeyip niye banladılar diyor yav konudan mı attılar acaba. Onu diyordur bence

Bilmiyorumz. Konusunu kapamak harici hiçbirsey yapmadım, Haberim yok.
Bana kalsa cevap beklerdim ama dediğim gibi diğer arkadaşlar işlemi uygulamış.

Konusunu kapadığımda hem şahsıma hem foruma özelden bok atıp üzerine hala forumdan hakaret etmesi de yeteri kadar şans aldığına işaret aslında. Onu da pas geçmeyelim.

Haklısın keşke biraz daha itin bi tarafına soksaydik erken gitti. Kendisi foruma bok atıp üzerine olmayan birşeyi olmuş gibi göstermiştir. Tek problemi de kapatılan konusudur.

Mamalanma vs demis , ne cirkin sozler bunlar ya , bu tip laflarin soylenmesi atilmak icin zaten yeterli olmali

Ama bu sozler sadece adminlere karsi edilince degil , her halukarda ayni yaptirima tabi olmali

Sinan a dikkat edin paranizi yurutebilir hesabinizdan soylemini kullanan arkadasa , emrah denen arkadas 1 gun dahi ceza vermeyip "bizim onu uyarmadigimizi nereden biliyorsun" demisti unutmuyorum

Kendisine "sana ayni soylemde bulunsa boyle nazik mi karsilayacaktin" demistim, tatmin edici bir cevap alamamistim

Saygisizligin insana yapilip yapilmamasi esastir , kisinin mod yonetici olmasina gore degil , benzer bir hadiseyi bir mod yapmisti

Yine emrahla konusmustum , verdigi cevap o terbiyesizligi yapan arkadasi uyardigini "adamini bana yedirmeyecegi" seklinde aciklamisti

Demek ki yonetim katinda kisilerin bazisina karsi yapilan saygisizliklar mubah goruluyor

bu tamamen algı operasyonu bir durumdur, böyle bir durum özellikle camia içinden dinamitlenir çünkü böyle aklı başında bir operasyonda hortumlar kesilir,klüp düze çıkarken çıkarcı şahıslar ortalıkdan yiter.. defalarca denenmemişdir hatta hiç denenmemişdir ,böyle işler öyle ednan polat,tulun,ednan sezgin,dursun,abdürrahimin, büyük deha terimin başarabilecekleri işler değildir keza bu tip adamlar zaten böyle bir sistemin zıtlarıdır,düşmanlarıdırlar...

Sadece bizim için veya Terim için demiyorum ama aynen senin dediğin gibi bu ligde yabancı hoca başarılı olmaz, genç hoca başarılı olmaz, genç oyuncu oynamaz vb. muhabettler tamamen rantın kesilmesi, 3-5 hocanın sürekli ligde iş bulmasına yönelik medya, menajer, teknik direktörler ve hatta yönetimler arası bir tür çıkar çeteleşmesinin pompaladığı bir şeydir. Hayır gören de zannedecek ki bu ligdeki hocalar başarılı oluyor da gidip Avrupa'da estiriyorlar.

Yabancı hocalar için bilhassa köpekler serbest bütün taşlar bağlanmış durumu var. Adamları yerli oyuncular, medya, menajerler iki dakikada harcıyorlar, 18 takımın 17'si yerliyle çalışıyor sonra da yerliler daha başarılı oluyor masalı anlatılıyor. Özellikle eski futbolcuların medyada daha çok yer bulmasıyla iyice artan bir yalan bu. Onlar da kendilerine alan açıyorlar. 2 ay tvde gündem oluşturup ondan sonra hop bir takıma hoca ya da antrenör oluyorlar. Sumudica, Ertuğrul'dan daha mı kötüydü? yerliler başarılı ise Denizli neden başaramadı? Ya da 18 takımın hocası yerli iken 17'si başarısız değil mi?

Bu yerli hocaların oyuna da bir katkıları yok. En ufak taktik yaratıcılık, istisnalar dışında oyuncu geliştirme filan da yok. Oyunu kör dövüşüne çevirdiler, hakemler de buna ayak uydurdu sonra buraya gelip az buçuk taknik teknik diyen tıkanıp kalıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt