Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tebrik ederim bizi bitirdiğin yetmedi birde cökmüş şikecileri ayağı kaldirdin.
Bu saatten sonra fener gelip bizi geçerse kimse şaşırmasın.
Suçluyu da gidip fenerasyonda filan aramayın bu Sayfaya bakın yeter.

Hem 2-0 dan maçı vererek.
Hem oyuncularına sahip çıkmayarak,rakibe saldirmalarini engelleyemeyerek.
Hemde sezon başından beri leş futbol oynatarak puan farkını açamayarak.
Bugünlere gelmemizin tek sorumlusu sensin.
Ülke dışında kimseyi tanımadığın için forvet aldırmadın gidip emre ve ömer'e verdin bütün parayı.aylarca Ndiaye ve trezege gibi anadolu yıldızlarını bekledin.
Kendi oyuncularını kusturdun

Zam ve sözleşme uzatma peşinden koşarken Kendi görevlerini yerine getirmedin.

Takımda;

Ne idman var,
Ne taktik var,
Ne disiplin var,
Ne sevgi var,
Ne saygı var,
Ne bilgi var,
Ne arkadaşlık var,
Ne kurgu var,
Ne analiz var,
Ne güven var.

Sadece EGO var.

Demirören medyası resmen pisikolojik savaş başlatmış.

Ne olursa olsun, hocaya ve takıma sahip çıkılmalı.

DrfsJ70WwAIupqb
şunu bjkde yada fbde herhangi birisi başarsaydı muhtemelen heykeli dikilirdi ve dokunulmazlığı ile birlikte onursal başkan veya td gibi bir ünvan verilirdi.

ama burada edilmeyen hakaret yok. emin olun fb bjk taraftarları kendilerinin böyle türk teknik direktörü olmadığı için kuduruyor ve o yüzden böyle saldırıyorlar. fatih terimin olduğu yerde şampiyon olamayacağını biliyorlar

NANKÖRLÜK YAPMAYIN!

Allah Kerim Fatih Terim!

Fatih Terim de kurtaramayacaksa bizi, bir daha kimse kurtaramaz

başka hocalarla olan durumumuz ortada

Alman ekolü bilmem nesi de artık palavra

sahada eşek yüküyle para kazanan ,acayip acayip tipler var

Alman ekolü sahada para için değil forma için oynayan adamlarla var olmuştu.

Allah’ın adamı Adanalı! Seni para babalarına ve baba parasıyla konuşanlara yedirmeyeceğiz !

2013'te cezalı olduğu 6 maçta 5 galibiyet 1 mağlubiyet almış idik.

Sonradan olma değil bence, doğuştan sanki
bu forumda adamcılık yapılıyor..benim mesajıma nasıl müdahele edersiniz küfür mü var..burada bir kaç kişi gelip her türlü tahriki yapıyor..hatta takımla hoca ile dalga geçenler var müdahele yok..benim mesajıma müdahele var..kimse o moderatör müdahele eden ahmet arifin adamı belliki...burada bile içten oyunlar oynanıyor dışarıdan çok içimizi temizlememiz lazım.

bu forumda adamcılık yapılıyor..benim mesajıma nasıl müdahele edersiniz küfür mü var..burada bir kaç kişi gelip her türlü tahriki yapıyor..hatta takımla hoca ile dalga geçenler var müdahele yok..benim mesajıma müdahele var..kimse o moderatör müdahele eden ahmet arifin adamı belliki...burada bile içten oyunlar oynanıyor dışarıdan çok içimizi temizlememiz lazım.

Bu ne

2013'te cezalı olduğu 6 maçta 5 galibiyet 1 mağlubiyet almış idik.
O takımda saha içinde ve dışında ortaya karakter koyacak adamlar vardı ama.

Şu an en büyük eksikliklerimizden biri bu zaten. Karaktersiz ruhsuz bir oyuncu grubu var.

sent via GSC

Aynen öyle, küfür yok hakaret yok.. mesajların ne maksatla silindiğini bilmek istiyorum.

Bi forumda iç ve dış güçlerin sorgulanması eksikti zaten.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt