Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoca bir kez daha bilgisini ve tecrübesini konuşturdu.

ilk 11 i gördüğümde onyekuru&feghouli kanat zannetim ama hoca çift forvete geçerek maçı aldı.

umarım en azından ligin ilk yarısının sonuna kadar çift forvetten vazgeçmeyiz.

hoca bir kez daha bilgisini ve tecrübesini konuşturdu. ilk 11 i gördüğümde onyekuru&feghouli kanat zannetim ama hoca çift forvete geçerek maçı aldı. umarım en azından ligin ilk yarısının sonuna kadar çift forvetten vazgeçmeyiz.

Nasil Terimsiz uzun vadeli basari yakalayamiyorsak cift forvetsizde guzel oyun oynayamiyoruz bu ikisinden vazgecmememiz lazim

Eksikleri düşünürsek iyi futbol oynattırdı. Bunun yanında Celil ve Yunus gibilere şans verdi. Umarım Feghouliye şans vermeye devam eder

Feghouli'yi daha erken kazansaydık belki 4-5 puan daha üsteydik şuan.Neyse güzel bir galibiyet oldu.Güzel futbolla alınan farklı bir galibiyet görmeyeli uzun zaman olmuştu. :tbr:

kadroyu her zaman dogru kullansa ligde bu kadar mac vermezdik

sinani her firsatta oynatiyor. yunusu celili falan daha fazla kullansa bu gencleri simdiye kadar kazanirdik

takimda adam kalmayinca artik yoklukta oynatti daha feghouliyi.

Bir kez daha hocanın rahat ve tek başına her şeye hükmeden bir adam olmaması gerektiğini gösteren bir maç oldu. Hocaya başta transfer olmak üzere bir çok konuda baskı yapan, akıl veren ve zorlayan birileri şart. Hocanın mecbur kalması lazım. Bkz. Sneijder olayı gibi.

Şu maçta mecbur kalmasa muhtemelen yine benzer şeyler olacaktı oyuncu tercihlerinde. Feghouli'ye mobing, Maicon'a mobbing devam edecek, Donk hayaleti 11 olacaktı vs... Ama mecbur kalınca doğruyu buldu ve hem o hem de takım rahatladı.

Şartalra göre doğru 11, doğru oyun. Tebrikler :tbr::tbr::tbr:

Yorgancılar olarak buradayız, şu sıkıntılı haftada bir şekilde kazanmak güzel oldu. İnşallah takım yavaş yavaş toparlanır bizde buna seviniriz.

Ama hocayı her koşul da övmek yerine hatalarını da yeri gelince eleştirmek bizim bakış açımıza göre daha mantıklıdır.

Ne anlatıyonuz

Hocanın oynatmamak için heves ettiği Mariano ve Feg sayesinde maç aldık diye hocayı mı övmemiz gerekiyor bu akşam.

Galatasarayı Terimspor haline getirmeyin rica ediyorum herkes eleştirilebilir.

neden fegi oynatmiyordun hoca? sinan felan ne alaka? belhanda ne alaka? hesap vereceksin hoca.

Hoca yine alayınıza sapladı içimizdeki ve dışımızdaki irlandalılar

Ne anlatıyonuz

Hocanın oynatmamak için heves ettiği Mariano ve Feg sayesinde maç aldık diye hocayı mı övmemiz gerekiyor bu akşam.

Galatasarayı Terimspor haline getirmeyin rica ediyorum herkes eleştirilebilir.
Bu mariano ve feghouli önceki maçlarda uçup kaçmış gibi konuşuyorsunuz adminim herkes bikaç hafta önce bu ikisine küfrediyordu burda. 1 maç iyi oynadilar diye yine millet hocaya saldıriýor.elestiriyi ben de yapıyorum ama bazıları hocayı takıntı haline getirmiş ve hoca yine alayına sapladı bugün

Bir kez daha hocanın rahat ve tek başına her şeye hükmeden bir adam olmaması gerektiğini gösteren bir maç oldu. Hocaya başta transfer olmak üzere bir çok konuda baskı yapan, akıl veren ve zorlayan birileri şart. Hocanın mecbur kalması lazım. Bkz. Sneijder olayı gibi.

Şu maçta mecbur kalmasa muhtemelen yine benzer şeyler olacaktı oyuncu tercihlerinde. Feghouli'ye mobing, Maicon'a mobbing devam edecek, Donk hayaleti 11 olacaktı vs... Ama mecbur kalınca doğruyu buldu ve hem o hem de takım rahatladı.

Şartalra göre doğru 11, doğru oyun. Tebrikler :tbr::tbr::tbr:

Fatih Terim'in isminin yanında kim bu adamlar ? Feghouli ve Maicon'u geçen yıldan beri izliyoruz. Rakip Kayserispor, geçiniz bu işleri.

Fatih Terim'in isminin yanında kim bu adamlar ? Feghouli ve Maicon'u geçen yıldan beri izliyoruz. Rakip Kayserispor, geçiniz bu işleri.
Ulan daha 3 hafta önce bu feghouli sahada süründü millet hocadan özür diliyordu eleştirdiği icin.bunların derdi terim feghoyliyi oynatmaya başlasa bu sefer niye linnes oynamıyor diye saldırmaya başlarlar

Bu mariano ve feghouli önceki maçlarda uçup kaçmış gibi konuşuyorsunuz adminim herkes bikaç hafta önce bu ikisine küfrediyordu burda. 1 maç iyi oynadilar diye yine millet hocaya saldıriýor.elestiriyi ben de yapıyorum ama bazıları hocayı takıntı haline getirmiş ve hoca yine alayına sapladı bugün
Hayır yav işte uçup kaçacaklarını asla düşünmedim ama oyun zekaları sayesinde temposuz oyunlarına rağmen o bölgede yerlerine oynayanlardan daha fazla katkı verebilirlerdi.

Yani her şey tempo ya da sürekli hareketli olmak veya pres yapmak değil, hele de oyun zekası bu kadar leş oyuncularımız varken bu adamlardan faydalanmak şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt