- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Hocanın cezası iyi oldu dedıgımde sallıyordunuz bakın tribündeyken daha iyiymişiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocanın cezası iyi oldu dedıgımde sallıyordunuz bakın tribündeyken daha iyiymişiz
Avatarını imparator yap artıkHocanın cezası iyi oldu dedıgımde sallıyordunuz bakın tribündeyken daha iyiymişiz
Nasılsa gidecek gerek görmüyorumAvatarını imparator yap artık
Meyhane konusunda onlaynım az sonra bekleriz efendimArkadaşlar esprilerimiz bittiyse hocayı kaldığımız yerden övmeye devam edelim.
Resim bir türlü kayıt olmadığı için yazı ile Mahir'in avatarı.Arkadaşlar esprilerimiz bittiyse hocayı kaldığımız yerden övmeye devam edelim.
Arkadaşlar esprilerimiz bittiyse hocayı kaldığımız yerden övmeye devam edelim.
İzliyon böyle manyak manyak şeyleri foruma yansıtıyorsun. Millet gergin, millet sinirli. Daha geçen uzun yazılarda paragraf kullan dedim diye sinir krizi geçiriyordu birisi, internetteki hamlelerine dikkat et bilirsin seni severim şimşekleri üstüne çekme.
Recep forumun ilk sizolarındandır sevgi beslerim kendisineİzliyon böyle manyak manyak şeyleri foruma yansıtıyorsun. Millet gergin, millet sinirli. Daha geçen uzun yazılarda paragraf yazdım diye sinir krizi geçiriyordu birisi, internetteki hamlelerine dikkat et bilirsin seni severim şimşekleri üstüne çekme.
Anlam vermekte güçlük çektiğim bir post.Resim bir türlü kayıt olmadığı için yazı ile Mahir'in avatarı.
Hüzne boğulduğum bir post. Evde 1 gram içki yok, yakın dönemde de olmayacak gibi kimse yurtdışına çıkmıyor anasını satayım Türkiyeden de içki alınmaz verilen paraya üzülüyorum sonra.Meyhane konusunda onlaynım az sonra bekleriz efendim
Anlıyorum.Anlam vermekte güçlük çektiğim bir post.
Hüzne boğulduğum bir post. Evde 1 gram içki yok, yakın dönemde de olmayacak gibi kimse yurtdışına çıkmıyor anasını satayım Türkiyeden de içki alınmaz verilen paraya üzülüyorum sonra.
Icki severmisin zurh?takimin yarisi sakat, eyvallah ama üste hocasi da kenarda degil tribünde. nasil bir kulübüz anlamadim
Icki severmisin zurh?