Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanın cezası iyi oldu dedıgımde sallıyordunuz bakın tribündeyken daha iyiymişiz

14651.jpg

RnMnWR.gif

Elestirilerimin arkasindayim hoca bu sezon inadı sebebiyle ciddi formsuz derbide de hakem kadar hatalı bana göre lakin ite kopege sikecilere yedirecek degiliz terim gidince nasıl bok cukuruna dustugumuzu bilen herkes elestirsede sahip çıkar

Arkadaşlar esprilerimiz bittiyse hocayı kaldığımız yerden övmeye devam edelim.

İzliyon böyle manyak manyak şeyleri foruma yansıtıyorsun. Millet gergin, millet sinirli. Daha geçen uzun yazılarda paragraf kullan dedim diye sinir krizi geçiriyordu birisi, internetteki hamlelerine dikkat et bilirsin seni severim şimşekleri üstüne çekme.

Ulan adam bir yorum yaptı üç alıntı ile saldırdık. Oysa çok like az alıntı prensibi olan biri.

İzliyon böyle manyak manyak şeyleri foruma yansıtıyorsun. Millet gergin, millet sinirli. Daha geçen uzun yazılarda paragraf yazdım diye sinir krizi geçiriyordu birisi, internetteki hamlelerine dikkat et bilirsin seni severim şimşekleri üstüne çekme.
Recep forumun ilk sizolarındandır sevgi beslerim kendisine

takimin yarisi sakat, eyvallah ama üste hocasi da kenarda degil tribünde. nasil bir kulübüz anlamadim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt